TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.11.2006.petak

RTL otkupio prava na Majetićevu ‘Urotu’

Završena utrka za otkup prava na prikazivanje 10 milijuna kuna vrijedne serije

ZAGREB - Prava na prikazivanje igrane serije “Urota”, koja od samog početka snimanja slovi kao najskuplja serija samostalne produkcije na našim prostorima i čija je vrijednost procijenjena na 10 milijuna kuna, otkupila je RTL Televizija, a njeno emitiranje se očekuje tijekom sljedeće godine.

Objavom televizije koja je otkupila “Urotu” završena je višetjedna utrka televizija jer je za otkup te 12-dijelne serije o interakciji hrvatskog kriminalnog i političkog miljea konkurirala i nacionalna televizija, koja je nedavno neslužbeno čak proglašavana kupcem “Urote”.

Sa svotom koju je platila za seriju producenta Romana Majetića RTL Televizija ne želi izlaziti u javnost, ali se nagađa da je cijena jedne epizode oko 750 tisuća kuna. - Cijena serije sekundarna je u odnosu na njenu kvalitetu. Nakon uspjeha ‘Zabranjene ljubavi’ ovo je logičan je nastavak ulaganja u kvalitetnu domaću produkciju - naveo je predsjednik Uprave RTL-a Christoph Mainusch.

Jutarnji.hr

TV studio 03.11.2006. u 18:36 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta