TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


30.10.2006.ponedjeljak

Zuhra: Vraćam se u ‘Večernju školu’ samo ako je osvježe novim idejama

ZAGREB - Nakon vrlo izvjesnog prelaska Željka Pervana, tvorca “Večernje škole”, s Hrvatske televizije na Novu TV, njegov nekadašnji “učenik” Zlatan Zuhrić Zuhra kaže da će sa svojim bivšim “profesorom”, u slučaju poziva, ponovo surađivati samo ako u “Školu” unese novitete.

- Željko Pervan je svojevremeno izjavio da moj povratak nikada neće biti moguć, ali je isto tako izjavljivao da nikada neće ni na Novu TV jer mu ta televizija ne valja. Sada kad je to prekršio, možda i mene pozove natrag - navodi Zuhra, ali ističe i da misli kako se unatoč tome u “Večernju školu” neće vraćati.

- Vratit ću se samo u slučaju da se ‘Škola’ osvježi. Također, rado ću se pridružiti toj ekipi ako pokrenu neki novi projekt - istaknuo je Zuhra.

Jutarnji.hr

TV studio 30.10.2006. u 23:17 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta