TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


30.10.2006.ponedjeljak

Galić: Pervan ostaje bez angažmana na HTV-u

Zbog mogućeg odlaska na Novu TV komičaru otkaz suradnje s državnom TV kućom

ZAGREB - Nakon što su procurile glasine da se legendarna “Večernja škola” Željka Pervana, kojem ugovor s Hrvatskom televizijom istječe 31. prosinca, seli na Novu TV, na njegovoj matičnoj televiziji najavili su potpuni prekid suradnje, pa slavni komičar od Nove godine više neće voditi kviz “Uzmi ili ostavi”.

Iako Željko Pervan, a ni čelni ljudi televizije čijoj ekipi bi se trebao pridružiti, nisu službeno potvrdili suradnju, glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić odlučan je u namjeri da se Pervanu suradnja u potpunosti otkaže.

- To je normalan poslovni potez. Nije to kazna jer nema televizije koja dijeli nekog zaposlenika s drugom konkurentskom televizijom, a prema mojim informacijama “Večernja škola” definitivno odlazi s HTV-a. Kada do toga dođe, onda će Željko Pervan ostati i bez voditeljskog angažmana na kvizu - objasnio je ravnatelj HRT-a i dodao da će, kad Pervan ode nakon isteka ugovora krajem godine, kviz dobiti novog voditelja.

- Ne može nitko ručati na jednoj, a večerati na drugoj televiziji. To isto, primjerice, ne vrijedi za glumce, ali za voditelje da. Neke se stvari u životu jednostavno ne mogu dijeliti - odlučan je Galić. Na Novoj TV ništa ne žele službeno potvrditi do kraja godine kada Pervanu istječe ugovor s HTV-om i kada će, kažu, sve biti jasno.

- Imamo najbolje komičare u regiji i jasno je da želimo i Pervana - kratko su komentirali na Novoj TV, a do komentara glavnog aktera priče, nismo uspjeli doći jer Pervan danas nije bio dostupan.

Jutarnji.hr

TV studio 30.10.2006. u 23:15 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta