TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


06.10.2006.petak

Lana Banely voditeljica nove sportske emisije

Dok je zbog trudnoće Lane Pavić talk show "3 Lane" koji se prikazuje na Z1 televiziji na čekanju, najmlađa članica istoimenog voditeljskog trojca dobila je sportsku emisiju "STOP". Dvije je suvoditeljice u toj emisiji, koja je na programu Z1 svakog petka u 21 sat, ovaj put zamijenila jednim muškarcem, Tomislovom Pašičekom.
Zbog treninga i sporta kojim se bavim naviknula sam na to da surađujem s muškarcima pa mi je odlično raditi s Tomislavom objasnila nam je Lana koja se bavi tae kwon doom. No, naravno, to ne znači da nisam uživala raditi sa svojim imenjakinjama. "Tri Lane" najvjerojatnije će se nastaviti prikazivati u veljači, kad Lana Pavić rodi objasnila je i naglasila kako to ne znači da će tada prestati raditi "STOP".

"Sportski Tjedni Odabrani Program", kako glasi puno ime nove emisije, sportsko-zabavni je šou u kojem Lana i Tomislav osim voditeljskog dijela posla prave i priloge, a Lana otkriva kako pomaže i u montaži. Odlično mi je raditi "STOP" upravo zato što ima i novinarskog dijela posla. Istina je da puno radimo, ali je jako zabavno priznaje Lana i dodaje da joj je Tomislav velika pomoć. On je jako dugo u novinarstvu i radi na radiju pa je prepun savjeta.

Kako je i sama sportašica, Lana je priznala da je već u prvoj emisiji napravila prilog o tae kwon dou. Priznajem! Iskoristila sam položaj za promociju sporta kojim se bavim rekla je smijući se i dodala da će u svakoj emisiji barem nekoliko minuta posvetiti sportašima o kojima se malo zna. Postoje mnogi ljudi u Hrvatskoj koji su postigli izvrsne rezultate, a o njima se malo priča jer se bave "nerazvikanim" sportom poput, na primjer, softballa ili hokeja na travi.

Večernji list

TV studio 06.10.2006. u 11:34 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta