TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


05.10.2006.četvrtak

Tanja izašla iz kuće

Tanja Jovanović prva je stanarka koja je izašla iz BB kuće i vratila se, a o njezinu odlasku na pregled u obližnju vojnu bolnicu i jednosatnom boravku izvan izolacije RTL u emisijama nije dao ni sekunde, niti su to primijetili gledatelji T-Comova live streama.
- U emisiji se ne prikazuju događaji izvan kuće, osim ako nisu ekstremno bitni za sadržaj. Tanja je zbog ozljede ruke poslana na dodatno rendgensko snimanje kako bi se izbjegla i najmanja sumnja u ozbiljniju povredu. Tijekom odlaska na snimanje Tanja je imala povez na očima i nije doznala niti jednu informaciju iz vanjskog svijeta - izjavio je glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić i dodao da licencija za Big Brother ne definira kad je dopušteno stanare izvoditi iz izolacije, nego je ta odluka u potpunosti prepuštena produkciji.
- U nekim zemljama kandidati često izlaze, čak i zbog zadataka. Tako su, primjerice, argentinski kandidati igrali nogomet na stadionu Boca juniorsa. U Hrvatskoj produkcija sprema slična iznenađenja - najavio je Gržetić.

"Novine pišu da me Ante ostavio" Tanja je na pregledu bila u četvrtak, a zanimljivo je kako je baš u to vrijeme počela sve češće nagađati da ju je dečko Ante Lovrić ostavio zbog odnosa s njegovim imenjakom iz BB kuće i da će za to doznati iz novina.
- Već vidim naslove u novinama: 'Ante ostavio Tanju’. Kao Duju cura prošle godine. Tako te stvari idu, znam ja to - objašnjavala je sustanarima “vidovita” Tanja.

24 sata

TV studio 05.10.2006. u 18:58 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta