TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


05.10.2006.četvrtak

Big Brother: Diskvalifikacija prijeti Tanji?

ZAGREB - Iako je Big Brother Tanji pod prijetnjom automatske diskvalifikacije zabranio da Lei - ili bilo kome od ukućana - govori o svojoj ulozi Anđela čuvara, kojom je u petak Splićanku spasila od nominacije, Tanja se, izgleda, ipak izlanula.

Tanja, doduše, nije eksplicitno objasnila sve detalje koncepta “Anđeo čuvar” (koji joj daje pravo da jednog od stanara spasi od nominacije), ali je u nekoliko rečenica Lei natuknula da “ima anđela čuvara” te da će “joj biti zahvalna”.

Iako nije bio prikazan u dnevnoj emisiji, taj dijalog vidjeli su svi oni koji su uživo pratili događaje u kući preko live streama, a i objavljen je među vijestima na službenoj stranici RTL-a te je nakon nekog vremena maknut. Popustljivost Velikoga brata prema Tanji, na RTL-u su objasnili time da Tanja nije otkrila nikakve detalje o svojoj ulozi, niti je otkrila kontekst cijele priče. Dubrovkinja je, inače, tek u petak saznala da je Anđeo čuvar i pritom joj je sasvim jasno objašnjeno da o tome nikome ne smije pričati za vrijeme boravka u kući.

Jutarnji.hr

TV studio 05.10.2006. u 18:56 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta