TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


05.10.2006.četvrtak

Mamić 'zbog prehlade' izbjegao TV dvoboj s Igorom Štimcem

ZAGREB - Salve smijeha i burni pljesak nakon svake svoje izjave dobio je Miroslav Ćiro Blažević gostujući u TV emisiji “Dvoboj” snimanoj u utorak u prostorijama kluba Močvara.

Iskričavi verbalni dueli, duhovite dosjetke i poneki ozbiljniji ton obilježili su Ćirinu raspravu s Igorom Štimcem o tome trebaju li hrvatski nogometni klubovi igrati u regionalnoj ligi zajedno sa srpskim.

Zdravko Mamić, Dinamova “alfa i omega”, unatoč obećanju nije se pojavio na snimanju, opravdavši izostanak prehladom, pa je time ponovno izbjegnut prvi susret njega i Štimca u jednoj TV emisiji nakon dugo vremena. Prehlada Mamića očito nije spriječila da sat vremena poslije nastupi uživo u emisiji “Kontraplan” na HTV-u.

- To je očito jedna podvala koja nam je pripremljena, jer sa Mamićem je sve bilo dogovoreno dva tjedna unaprijed, a tri sata prije početka emisije je isključio mobitel, a onda se pojavio u Kontraplanu -kaže jedan od voditelja Dvoboja, Tihomir Dujmović.

Uz Ćiru i Štimca u emisiji su gostovali predsjednik Hajduka Branko Grgić, koji se unatoč zategnutim odnosima ipak nije direktno sukobio s Blaževićem, zatim Josip Bilić, direktor NLB-a, te Damir Vrbanović i sportski novinar Zdravko Reić. Emisija će se prikazati na Novoj TV u petak u 20 sati.

Jutarnji.hr

TV studio 05.10.2006. u 18:54 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta