TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.10.2006.utorak

Mirna Maras glumi u komediji

Snimanje najvećeg domaćeg projekta Nove TV, humoristično-glazbenog showa “Nad Lipom 35”, počinje ovih dana, a u svakoj emisiji pojavit će se najveće zvijezde hrvatske estrade te 12 hrvatskih glumaca.

U showu, koji donosi glazbu i smijeh, naći će se, među ostalima, Edo Vujić, Ivica Zadro, Nives Ivanković, Jadranka Matković, Elizabeta Kukić te voditeljica vremenske prognoze Nove TV Mirna Maras, koja će postati Nina, novinarka časopisa “Zvjezdani trach”.

- Siniša Svilan me angažirao. Nije to prava glumačka uloga jer sam dobila instrukcije da budem svoja, iako ima elemenata glume jer sam u showu novinarka i ne zovem se Mirna. Bit će zabavno, ekipa je super, odlično se slažemo i radujem se snimanju koje uskoro počinje. Ćubi je već reklamom odlično najavio show - kaže Mirna.

Okosnica showa su glazba i humor u zgradi čijim stanovnicima u susjedstvu probleme stvara lokal u prizemlju koji za gaže angažira pjevače i gdje Mirna, odnosno Nina, kao redovan gost na mjestu događaja intervjuira pjevače.

Jutarnji.hr

TV studio 03.10.2006. u 17:43 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta