TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.10.2006.utorak

Tanja u Antinom krevetu

'Neka gledaju svi', odlučila je Tanja, ljubila Antu i spavala s njim. Ana to ne može jer ima moral. Od tjednog zadatka Violetu grozno boli guzica, a Lea se znoji k'o krava.

Tanja i Ante ponašaju se kao pravi par - grle se, ljube, on je masira i spavaju zajedno.

"Evo, neka gledaju svi", rekla je Tanja nakon što ga je grlila i poljubila, a on je rekao da mu je baš dobro. Razgovarali su o svom odnosu, seksu u kući te životu nakon izlaska iz kuće. Njemu je bitno da ga ljudi prepoznaju nakon Big Brothera, a Tanja misli da će nakon izlaska saznati da ju je dečko ostavio, ali će je opsjedati obožavatelji kad se vrati u Dubrovnik.

Violeti nedostaje neki zagrljaj ili lijepa riječ, pa se opet ljubila s Nikšom. Ipak, brine je kako je prikazano njezino maženje s Nikšom ispod plahte.

"Ima ovdje cura koje imaju dečka", aludirala je Ana na Tanju i rekla kako njoj ne može nitko ništa negativno reći zato što se s nekim češka. "Ali kad dođe cura koja ima dečka, koja ti govori o dečku 24 sata na dan i onda dođe i... nešto... s nekim drugim! To je već nešto drugo. Ali ja, ja imam moral!", rekla je i dodala da joj nedostaje biti u središtu nečije pažnje.

"Trebaš malo... zajevancija", rekla im je Yameisy.

Osim "zajevancija", pipkanja i masiranja, prepucavanja, svađa i tračanja, stanare je zaokupio tjedni zadatak - moraju voziti bicikle koji proizvode energiju i održavati stalnu temperaturu i vlažnost u inkubatoru s jajima kako bi im se u četvrtak izlegli pilići.

Zadatak im je težak i fizički naporan, ali bez obzira na to, u uspješno su izvršenje uložili 50 posto svog tjednog budžeta. Simon pokušava optimalno organizirati pedaliranje, ali ne ide mu, pa se svađa sa svima, a najviše sa Zoranom i Anom. Curama je teško i ne mogu voziti bicikl pola sata odjednom.

"Guzica boli grozno", žalila se Violeta, a Lea je rekla da se "znoji k'o krava".

Yameisy misli da ostali od nje previše očekuju: "Al rekla sam, koliko ruka misli da ja imam, četiri, zato jer dolazim s Kuba. Ma joj!"

"Boli me prostata", žalio se Danijel stanarima.

"To te boli od bicikla", rekao mu je Tomislav. Danijel mu je htio pokazati gdje je prostata, a Tomislav je rekao da on to zna.

Net.hr


TV studio 03.10.2006. u 17:57 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta