TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


23.09.2006.subota

Antonija Šola: S novim 'Brankom Kockicom' pripremam emisiju za djecu

Iako je većini ipak najpoznatija kao Tina iz RTL-ove sapunice "Zabranjena ljubav", Antonija Šola mnogo je više od mlade djevojke koja se pokušava probiti u svijetu glume. Ona iza sebe ima tekstove pjesama, za brojne poznate glazbenike poput Tonyja Cetinskog, Toše Proeskog i Ivana Mikulića, a njezin najnoviji projekt je dječja emisija.
Bit će to svojevrsni igrokaz, serijal koji neće imati stalnu shemu otkriva Antonija i dodaje kako su u tijeku pripreme za pilot.
U njemu ću ja imati manju ulogu, promocije radi, a nositelj će biti Mario Mlinarić objašnjava i dodaje kako bez njega ne bi mogla osmisliti cijeli koncept.
Mario je jednostavno genijalan s djecom. On je novi Branko Kockica s oduševljenjem govori i dodaje kako će pilot ponuditi svim televizijskim kućama.

Početkom ljeta Antonija je izdala i prvi maksi-singl, a ovih dana, zbog velike potražnje izdat će se i njegova dodatna naklada.

Jedan od razloga zašto je riječ o maksi-singlu je taj da nisam htjela napraviti četiri dobre pjesme i nabacati ostatak samo da bi nategnula materijal za album iskrena je Antonija koja sebe opisuje kao "kantautoricu koja se bavi glumom". Zaista mi puno znači taj uradak jer sam na njega čekala gotovo četiri godine priznaje i dodaje kako su se stvari zahuktale njezinim nastupom na Dori. Uvijek su iskrsnule neke neprilike, a ja nisam htjela nespremna ulaziti u to.

Premda je i sama pjevačica i iako priznaje kako ponekad pjesmu koju piše za drugoga poželi ostaviti za sebe, Antonija se odlično snalazi na hrvatskoj estradi, a otkriva kako joj je najveća inspiracija dosad bio Tony Cetinski. Kad sam počinjala pisati, za sve što sam stvarala zamišljala sam da pišem za njega i Vannu kroz smijeh priznaje i otkriva kako je zamalo dogovorila suradnju i s tom hrvatskom divom. Napravili smo demo-snimke, Vanna je otpjevala nekoliko pjesama no na kraju producenti nisu dali zeleno svjetlo.

Suradnja je propala, a pjesme još nikome nisam dala. Jednom je jedna mlada pjevačica otpjevala skladbu i nakon toga sam se kući vratila uplakana priznaje i dadaje kako shvaća da to možda djeluje razmaženo, no ona svoje pjesme želi "donijeti" što bolje. Njezina je neispunjena suradnja ona s Giuliannom za kojeg smatra da zna točno kakva mu stvar treba i naravno Oliver Dragojević. Teško je napisati stvar za nekoga koga nisam nikad upoznala. Ne znam kakav karakter imaju niti što žele priznaje i dodaje kako oni pjevači koji su sitničavi i važu svaku riječ njezine pjesme, na znači da će bolje izabrati.

Iz mog iskustva, to nikada nije ispalo najbolje. Čim previše idu u analizu, to znači da ne znaju što žele kaže, no ipak ne želi otkriti koje su te sitničave estradne zvijezde. Nabrajajući svoje suradnje, Antonija uviđa da su većina glazbenika kojima radi pjesme muškarci. Kad pogledate u Hrvatskoj je glazba muški svijet.

Puno je više pjevača, na čelu svake diskografske kuće je muškarac, a zašto ja više surađujem upravo s njima? Ne znam. Po sebi vidim koliko je ženama teško opstati u ovom poslu. Dosta pišem u muškom rodu i uvijek kažem da je to zato što znam što bih voljela čuti od muškaraca kroz smijeh objašnjava djevojka koja se slikala za posljednji broj časopisa FHM i dodaje: Možda me one trebaju prihvatiti i misle da im neću napraviti dovoljno dobru pjesmu jer sam i sama pjevačica.

Vecernji list

TV studio 23.09.2006. u 15:11 Komentiraj (2)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta