TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


23.09.2006.subota

Mathias prvi izbačen iz BB kuće

ZAGREB - Prvi stanar koji je voljom gledatelja izbačen iz BB kuće večeras je postao Mathias Gašparić, koji je dobio 55 posto glasova, dok je ostalih 45 posto otišlo na Zoranov konto.

- Nije lako vnutra, nema hrane, pritisak, zadatki... Veselim se odlasku doma. Ispal sam zbog iskrenosti, svima sam rekel ono kaj ih ide - ustvrdio je mladi Prigorac. Stanari su uspješno otplesali dio “Labuđeg jezera” pa im je budžet povećan za 45 posto. Tema dana još uvijek je bio poljubac Nikše i Violete: trebalo mu je, doduše, skoro dva tjedna, ali je splitski galeb napokon uspio u svom naumu. Naime, čim je ujutro otvorio oči, Nikša je počeo Violetu maziti i ljubiti u obraz.

Nije dobio “odbijenicu” pa je nastavio dalje i nakon nekoliko sekundi pao je prvi pravi francuski poljubac u kući, barem pred kamerama (i to prvi heteroseksualni u sve tri sezone, dosad smo imali priliku vidjeti nekoliko poljubaca između djevojaka). Tek tada Violeta je shvatila da je sat privatnosti bio gotov kad su se poljubili te je Nikši rekla: - Krivo vrijeme.

- Zabrinuta si? Šta ti je, a? Baš je bilo pravo vrime, šta?! - odvratio joj je Nikša pa bi se iz njihove malene diskusije dalo zaključiti da je takvih interakcija bilo još. A kad se već osladio jednom, Nikša je nastavio i dalje s ostalim stanarkama.

Prva je bila Lea - došao je do nje i ni krivu ni dužnu poljubio ju je u usta. Lea je otišla u sobu i briznula u plač, a Nikša je otišao za njom, pa je još dobio i jezikovu juhu: psovke, deranje i Leina objašnjenja o tome da ima dečka. Nakon što se ispričao Lei, Nikša je prešao na - Anu. Poljubio ju je u usta, samo što ona nije reagirala kao Lea, nego mu je uzvratila “istom mjerom”.

Jutarnji.hr

TV studio 23.09.2006. u 14:21 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta