TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


22.09.2006.petak

Sapunica ‘Obični ljudi’ od listopada na televiziji

ZAGREB - Nakon ljetnog odmora i završetka snimanja kriminalističke serije “Urota”, počelo je snimanje najnovijeg Avina projekta “Obični ljudi”, u kojem će se glumica Jelena Veljača prvi put okušati kao scenaristica, a televizijski debi imati će početkom listopada.

Velikoj gledanosti, koju očekuju u Ava produkciji, trebao bi pridonijeti i proslavljeni glumac Aljoša Vučković, hrvatskoj publici poznat kao Ferata iz domaće serije “Velo misto”, koji tumači jednu od glavnih uloga.

- Snimanje je počelo 11. rujna, ali malo usporeno jer imamo dosta lokacija i puno epizodnih statista. Ukupno ćemo snimiti 170 epizoda, a prva će biti prikazana već početkom listopada. Aljoša ima ulogu glumca i oca triju djevojaka čiji život serija prati - kažu u produkcijskoj kući Ava. Glumci Aljoša Vučković i Boris Miholjević, koji u seriji glumi Aljošina filmskog agenta, jučer su na zagrebačkoj Trešnjevci snimali scenu iz 17. epizode.

Poznati 60-godišnji beogradski glumac u Hrvatskoj će boraviti do ožujka sljedeće godine, kada se planira završiti snimanje svih epizoda sapunice.

Osim Aljoše Vučkovića i Borisa Miholjevića, od glumačke ekipe izdvajaju se Lela Margitić i Helena Minić, apsolventica glume Ana Majhenić te njemačka glumica hrvatskog podrijetla Vanessa Radman.

Jutarnji.hr

TV studio 22.09.2006. u 19:56 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta