TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


21.09.2006.četvrtak

I nakon Zapadnog krila - uspjeh

Novu komičnu seriju scenarista Aarona Sorkina (Zapadno krilo) koja prikazuje događaje iza scene tijekom snimanja humoristične serije, Studio 60 on the Sunset Strip, kritika je nakon američke premijere iznimno dobro ocijenila.

Kritičar New York Daily Newsa pohvalio je odličnu glumačku ekipu, USA Today piše kako je "radnja serije puna odličnih dramatskih zapleta i duhovitih dijaloga", a Variety hvali "vrckave dijaloge".

U seriji se pojavljuje zvijezda popularne američke serije Prijatelji Matthew Perry i zvijezde Zapadnog krila, među kojima i Bradley Whitford. Riječ je o prvoj Sorkinovoj TV-seriji otkad je 2003. prestao raditi na nagrađivanoj seriji Zapadno krilo.

"Dijalozi su inteligentni, puni ironije, a gluma je izvrsna", napisao je kritičar The Hollywood Reportera."Čini se će Studio 60 postati najzanimljivija tv-serija sezone."

Aaron Sorkin gledatelje u novoj seriji upoznaje s događajima iza scene izmišljenog kasnonoćnog humorističnog showa, čijim scenaristima ponestaje inspiracije. Producent je na rubu živčanog sloma, kontrolna soba u neredu, glumci izgubljeni, a jedina nada za spas studija dvojica su mladih pisaca (Matthew Perry i Bradley Whitford) i novi predsjednik TV-mreže. Osim Perryja i Whitforda, u seriji će, među ostalima, glumiti i Amanda Peet.

Net.hr

TV studio 21.09.2006. u 11:48 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta