TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


21.09.2006.četvrtak

Romina otišla iz Big Brother kuće

ZAGREB - Konstantnu nervozu i učestale svađe oko cigareta, koje su mahom počinjale zbog Romine, Big Brother je danas okončao dopustivši crnokosoj ovisnici o nikotinu da napusti kuću.

Do tog trenutka trajale su trzavice između stanara i Romine koja je gotovo stalno zanovijetala tražeći da se kupe cigarete. Kada su napokon ostali popustili i kupili ih, Romina je zahtijevala da ona dobije najviše cigareta. Najžešće se s njom posvađao Simon, koji ju je dotad podržavao, a u lice joj je sasuo da “je glupa ako kuću napušta zbog nedostatka cigareta i da je iznevjerila prijateljstvo”, te da je nervozna jer “tri godine nije imala dečka”.

Simon se posvađao i sa Zoranom, ali su oba nesporazuma, koliko-toliko, izglađena. Romina je pokušala ukućane uvjeriti da postoje dublji razlozi za njezin izlazak od cigareta, navodeći da vani uživa, da se u BB kući osjeća kao da je netko guši te da su je gotovo svi stanari razočarali.

Lea je zaključila da je Romina “glupa k’o tava”, a potom je legla u krevet, gdje se njoj i Violeti pridružio Nikša. Splitski je galeb “za laku noć” pljesnuo Violetu po stražnjici.

Jutarnji.hr

TV studio 21.09.2006. u 11:45 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta