TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


20.09.2006.srijeda

Svemogući Brad Pitt

Planira se snimanje Nemoguće misije 4. Paramount je otpustio Toma Cruisea, pa je tako umirovljen i njegov lik. Za spas serijala u pomoć zovu Brada Pitta. Dobit će 40 milijuna, ako prihvati misiju.

LOS ANGELES - Brad Pitt vodeći je kandidat za glavnu ulogu u novom nastavku filma Nemoguća misija, u kojem bi trebao zamijeniti njegovu dosadašnju zvijezdu Toma Cruisea, piše Glas Istre.

Naime, Paramount Pictures, filmska kompanija koja stoji iza filma, nedavno je okončala dugogodišnju suradnju s Cruiseom te sada želi Pitta u glavnoj ulozi.

"Nemoguća misija 4 neće uključivati Cruiseov lik, agenta Ethana Hunta. No, namjeravaju ga spomenuti i reći da se Hunt povukao kako bi mogao živjeti mirnim životom sa svojom novom suprugom", izjavio je dobro upućeni izvor za London Lite.

Prema drugim izvorima, Paramount je spreman učiniti što god je potrebno kako bi Pitt pristao glumiti u filmu te su čak spremni platiti mu oko 40 milijuna dolara, čime bi postao najbolje plaćenim glumcem u povijesti.
Sada, nakon što je Cruise završio suradnju s Paramountom, Pitt, čija je produkcijska kuća Plan B dio te kompanije, najveća je zvijezda tog filmskog studija.

"Sve se drži u tajnosti, no oni Bradu nude posao koji nitko ne može odbiti. Nema sumnje, ovaj bi ga posao učinio najviše plaćenom zvijezdom na svijetu", dodao je neimenovani izvor.

Glas Istre


TV studio 20.09.2006. u 10:57 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta