TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


19.09.2006.utorak

Karmela i Fodor odlaze iz jutarnjeg programa HTV-a?

U izradi jesenska shema i promjene u programu Hrvatske televizije

ZAGREB - Voditelji emisije “Dobro jutro, Hrvatska” Karmela Vukov Colić i Mirko Fodor uskoro bi, prema neslužbenim informacijama s Prisavlja, mogli napustiti emisiju u kojoj su stalni voditelji posljednjih nekoliko godina.

Naime, jesenska shema, kako nam je potvrdila urednica emisije “Dobro jutro” Daria Marjanović, donijet će promjene, pa su moguće i “rošade” među novinarima i voditeljima.

- Ne mogu još ništa reći jer je shema još u izradi i ništa se ne zna. Rade se ‘križaljke’ na HRT-u, kao i svake jeseni, i ne zna se još kamo će tko. Zato postoji mogućnost da Karmela i Fodor napuste jutarnji program, ali to još nije odlučeno. Možda ostanu u emisiji ‘Dobro jutro’, a možda ih prebacimo na nešto drugo. Sve će se znati kada se shema programa završi - ističe Daria Marjanović, dodajući da otkaz sigurno nitko neće dobiti. S mogućim promjenama Karmela Vukov Colić, kaže, nije upoznata.

- Priča se o promjenama u programu i novoj shemi, ali Mirko i ja nismo dobili nikakvu službenu informaciju o tome da bismo mogli otići iz ‘Dobrog jutra’ - kratko je rekla Karmela, dok Mirko Fodor jučer nije bio dostupan za komentar.
od dva desetljeća bila znak prestiža na ovim prostorima

TV studio 19.09.2006. u 13:30 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta