TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


19.09.2006.utorak

Big Brother, Tjedni zadatak: Labuđe jezero

ZAGREB - Budući da su stanari već potrošili gotovo polovicu budžeta koji bi ih trebao prehraniti do subote, jedina šansa da i idući tjedan ne gladuju je da uspješno obave tjedni zadatak.

A on nije nimalo jednostavan: do četvrtka moraju koreografirati i uvježbati dio baleta Labuđe jezero, i to tako da svi ukućani sudjeluju u plesanju deset obaveznih i zadanih elemenata. Jedan od stanara mora raditi kao kostimograf, jedan kao scenograf, a jedan kao koreograf.

Veliki brat svaki će im dan na plazmi puštati snimke Labuđeg jezera i glazbu po kojoj će stanari vježbati. Nikša je dobio ulogu kralja, Romina kraljice, a zlog čarobnjaka Tomislav. Ana će biti dobra, a Dragica zla princeza. Odlučili su uložiti 45 posto budžeta.

Osim zadatka, dan je protekao u uobičajenom ritmu i tonu. Nikša je - opet - skakao po Violeti i simulirao seks. Nikša je - opet - spavao u krevetu između Lee i Violete. I naposljetku, Nikša je opet hvatao Leu za grudi dok su se odmarali u jacuzziju.

Jutarnji.hr

TV studio 19.09.2006. u 13:22 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta