TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


16.09.2006.subota

Sekunde do katastrofe

Fascinantan dokumentarni serijal koji rekonstruira posljednje trenutke pred neke od najtragičnijih nesreća modernog doba četvrtkom, od 21. rujna na Novoj TV!

Dramatične istrage događaja koji su doveli do nekih od najvećih svjetskih tragedija prikazane su u trinaest nastavaka ovog fascinantnog dokumentarca. Vrhunska produkcija, 3D grafika i snažna naracija gledatelja vode kroz odbrojavanje posljednjih fatalnih sekunda i otkrivaju što se zapravo dogodilo.

Na Novoj TV slijede novi nastavci jedinstvene dokumentarne serije koji obuhvaćaju teme: željeznička nesreća i Escheideu – jedna od najstrašnijih nesreća u Europi u kojoj je poginulo 101 osoba; u meksičkom gradu Guadalajari 17 podzemnih eksplozija uništilo je grad – epizoda otkriva kobnu odluku koja je rezultirala katastrofom. U jednom od nastavaka razmotrit će se i uzroci požara na brodu ''Skandinavska zvijezda'' koji je plovio iz Norveške u Dansku. Samo nekoliko ljudi uspjet će doći do cilja: u rano jutro vatra se zapalila u jednom dijelu broda. Putnici su spavali u kabinama nesvjesni što se događa. Za pet minuta vatra se proširila i na gornje palube. Cijele obitelji umiru u snu. Istražitelji otkrivaju zašto se vatra brzo širila i zašto je bila tako otrovna. Osim na ova, pokušavaju odgovoriti i na pitanja: Zašto je kapetan napustio brod i ostavio putnike? Je li vatra posljedica nesretnog događaja ili paleža?

National Geographic, 2004., 13 epizoda 60'
Producent: Greg Lanning

TV studio 16.09.2006. u 12:14 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta