TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


16.09.2006.subota

RTL: Bondovski uvod u 2007.

Odličnom akcijskom reklamom na velikom platnu u stilu legendarnog Jamesa Bonda kojega je za ovu prigodu glumio direktor prodaje RTL-a Eduard Bočkaj, s predsjednikom Uprave Christophom Mainuchem koji Bonda šalje na opasne zadatke (Renata Sopek bila je Money Peny), na zagrebačkom jezeru Jarunu započela je prezentacija programa RTL-a za 2007. godinu.

Pod sloganom "Hold your breath 2007" (Zadržite dah za 2007.) Christoph Mainuch najavio je što sve gledatelje te komercijalne televizije čeka iduće godine. Robert Knjaz na velika će se vrata vratiti s novim showom i već se snimaju nove epizode "Dvornikovih", intenzivno se priprema humanitarni projekt Sanje Doležal "RTL pomaže djeci", a najveće iznenađenje izazvala je telenovela “Čežnja” s manekenkom Anom Gruicom, zatim novi sitcom “U dobru i zlu” s Barbarom Vicković i Enesom Vejzovićem, ali i kriminalistička serija “Mjesto zločina” s Tamarom Garbajs-Šintić i Nikšom Kušeljom.

Ponudit ćemo gledateljima nove, kvalitetne serije, sitcome, telenovele, reality showove... RTL je najinovativnija, najgledanija i televizija o kojoj se najviše govori bez pokušaja ikakve skromnosti izjavio je Mainuch koji je prisutnima predočio i podatke o gledanosti nekih RTL-ovih emisija.

Iako su se odasvud mogla čuti sitna šaputanja da podaci o RTL-u kao najgledanijoj televiziji u Hrvatskoj nisu vjerodostojni, ne može se osporiti da je to bio vrlo kvalitetno organiziran događaj. Događaj se zbio na specijalno postavljenim pontonima do kojih su uzvanici bili dovezeni splavima. Nakon prezentacije RTL je organizirao doista spektakularan vatromet te se potom uživalo u finim delicijama i šampanjcu.

Na događaju se nakratko pojavio i gradonačelnik Milan Bandić koji je vrlo brzo morao odjuriti na maksimirski stadion ne bi li stigao na utakmicu Dinamo Auxerre. Nazočne je u glazbeno-zabavnom dijelu programa zabavljao raspoloženi Toni Cetinski u pratnji Živih legendi, a vesela se zabava protegnula do sitnih sati.

Iva zanosna i s novim izgledom

Svojim novim imidžem i zanosnim izgledom voditeljica RTL-ove zabavne emisije “Salto” Iva Bagić privlačila je poglede svih prisutnih. Iva je hrabro pokazala svoju obrijanu glavu i pokazala da je uspjelo preboljela tumor na glavi s kojim se borila protekle godine. Uvijek nasmijana i vedra i na partyju je doista uživala te pokazala da je smijeh uvijek najbolji lijek u svim situacijama. Gotovo cijelu večer plesala je u društvu glumica iz “Bibina svijeta” Slavice Knežević i Ane Begić

Vrući muški poljupci

Iako su već gotovo nerazdvojan par na RTL-u, Boris Mirković ipak nije uspio odoljeti zamamnu dekolteu svoje kolegice Renate Sopek kojem je morao uputiti kratak znatiželjan pogled. Ipak se mnogo više od dekoltea razveselio svom kolegi Robertu Knjazu. Dvojica muškaraca izmijenila su prave muške poljupce.


Večernji list / Jutarnji.hr

TV studio 16.09.2006. u 12:16 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta