TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


16.09.2006.subota

Big Brother: Tomislav i Dragica unutra, Mathias ili Zoran van

Osim Lee, koja je bila na tajnom zadatku, najviše nominacija Big Brother stanara skupila su dvojica mladića i to svojim filozofiranjem i lošim smislom za humor.

Stanari su izgubili 20 tisuća kuna, 30 posto novca za hranu, a više ih je za dvoje.

U prvim nominacijama treće sezone stanari Big Brother kuće najviše su željeli izbaciti Leu, Mathiasa i Zorana. Leu jer ih je iznervirala svojim prohtjevima, razmaženim i samoživim ponašanjem, ignoriranjem kućanskih poslova i stalnim izjavama kako joj svi idu na živce. Zaradila je čak sedam nominacija, no zbog toga je bila sretna jer je to i bio cilj njezine tajne misije. Big Brother ju je, naime, zadužio da isporovcira svoje sustanare da ju nominiraju. Budući da je u tome uspjela pošteđena je nominacije, ali kako misiju nije potpuno uspjela držati u tajnosti Big Brother je stanare kaznio oduzimanjem 20 tisuća kuna od glavne nagrade.

Mathias i Zoran nisu bili te sreće da budu pošteđeni nominacija svojih sustanara - budući da su se "previše pravili pametni", "previše filozofirali", "nezreli su i imaju djetinjast smisao za humor", tko će od njih ostati u kući i boriti se za primamljivu nagradu odlučit će telefonski glasači.

Koliko će nagrada biti primamljiva ovisi o stanarima samima i tome koliko će poštovati stroža pravila realityja. Za svako, pa i najmanje, kršenje pravila Big Brother smanjuje nagradnu svotu od milijun i pol kuna, a stanari su se dosad ponašali kao pijani bogataši – u tjedan dana ostali su bez 95 tisuća kuna. "Ako ovako nastavimo, ići ćemo kući s 10 kuna!", komentirala je Yameysi, ne znajući da se svota nagrade ne može spustiti na manje od pola milijuna kuna.

Svoj prvi tjedni zadatak, podjelu na turiste koji ne smiju ništa raditi sami i ugostitelje koji ih uslužuju, stanari su glatko pali pa im se budžet smanjio za 30 posto svote. S obzirom da baš nisu racionalni, a ima i onih kojima su cigarete važnije od hrane, odmah su počeli kalkulirati kako će njih 14 preživjeti tjedan dana s tek nešto više od 1000 kuna.

Dvanaestorici prvih stanara, naime, pridružilo se dvoje novih i to dvoje koje su oni sami od četiri ponuđena izabrali tajnim glasovanjem. U kuću su ušli 25- godišnja Dragica, projektna menadžerica iz Omiša, koja je za sebe rekla da "izgleda i onakva je kakva prava Dalmatinka treba biti" i Tomislav Šimićević, zauzeti 28-godišnji frizer iz Novigrada.

Net.hr


TV studio 16.09.2006. u 12:15 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta