TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


15.09.2006.petak

Marta Žegura je Miss ekrana

Mlada voditeljica Nove TV postala je Miss ekrana 2006. godine. Nakon Monike Kravić i Antonije Stupar, titulu najljepše televizijske voditeljice ponijela je 23-godišnja Marta Žegura.

U finalu u kojemu su u konkurenciji bile još Mara Magaš, Iva Jerković i Renata Sopek, najviše glasova osvojila je voditeljica Navigatora, koja je u kratkom vremenu osvojila medije i publiku.

''Ovo je nešto novo u mome životu. I sasvim neočekivano! Kad sam bila prvi put kandidirana, iznenadila sam se, jer toliko je lijepih i talentiranih djevojaka danas na našim ekranima i velika je stvar biti izabrana među 12 najboljih. Zahvaljujem svim ljudima kojima sam se svidjela na ekranu i koji su izdvojili svoje vrijeme i uložili trud da bi glasali za mene", izjavila je Marta.

Marta je rođena u Boki Kotorskoj, ali niz godina živi u Zagrebu, gdje i studira na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, smjer Dizajn i projektiranje tekstila odjeće. Obožava modu i umjetnost i namjerava upisati postdiplomski studij iz kostimografije. Po prirodi je znatiželjna, komunikativna i rođena avanturistkinja. Oduvijek voli more, plavetnilo i sport, stoga je posebno raduje da je emisijom Navigator objedinila ove strasti. U budućnosti planira kupiti jedrilicu, sudjelovati u regati i oploviti svijet.

Nova Miss ekrana gostovat će u ovotjednom Red Carpetu, u nedjelju, 17. rujna, u kojemu ćemo vidjeti i specijalnu reportažu o prvim dojmovima, pripremama za prvi intervju nakon proglašenja i fotosession, te tko joj je prvi čestitao na pobjedi. A kao novopečenoj Miss ekrana, urednik Daniel Delale dat će Marti da se okuša i kao suvoditeljica Red Carpeta.

Net.hr



TV studio 15.09.2006. u 19:51 Komentiraj (1)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta