TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


15.09.2006.petak

Slučajni partneri

Velika hit serija osamdesetih o poznatim detektivima agencije "Plavi mjesec" od 18. rujna od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Upravo je uloga u romantičnoj komediji, hit seriji 80-tih Brucea Willisa uzdigla među zvijezde. Bruce se proslavio glumeći detektiva Davida Addisona uz Cybill Shepard koja je tada bila puno veća zvijezda od njega. Seksualna napetost između dva glavna lika Maddie i Davida od serije je u kratkom roku napravila pravi hit. Uslijedile su brojne prestižne nagrade od brojnih osvojenih Emmyja (1986.-1989.) do Zlatnog globusa 1988. godine.
Nakon uloge u "Slučajnim partnerima", koja ga ja lansirala u holivudsku orbitu, Bruce Willis nije nastupao u humorističnim serijama. Bruce je ipak poslije godina serijske stanke pristao na epizodnu ulogu u seriji "Lude sedamdesete" i to na poziv Ashtona Kutchera, a mogli smo ga vidjeti i u epizodnoj ulozi u hit seriji "Prijatelji". Bruce Willis je čak izrazio želju kako bi rado glumio i u filmskoj verziji "Slučajnih partnera" te apelirao na holivudske šefove da mu to i omoguće. Zvijezdi su, naime, dojadile uloge u akcijskim filmovima i žudi za jednim dobrim komičnim likom poput onog koji ga je 1985. učinio slavnim.
"Danas se ne pišu uloge za komične likove kao što je bio David", rekla je razočarana zvijezda. "Teško je ponovno oživiti jedan takav lik. Kada sam čitao scenarij za 'Slučajne partnere' pomislio sam: 'Poznajem ovog frajera. Znam kako razmišlja.' Otkako sam u ovom poslu, pročitao sam mnogo više scenarija za akcije, trilere i hororce od komedija. Komični likovi filmskoj industriji jednostavno ne predstavljaju izazov."

Godina: 1985.
Redatelj: Glenn Gordon Caron
Glumci: Bruce Willis, Allyce Beasley, Cybill Shepherd, Jack Blessing, Curtis Armstrong



TV studio 15.09.2006. u 19:52 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta