37

utorak, 13.12.2011.

2 (DVA)

Prošao dan u iščekivanju uplate na račun. Napokon sjela uplata i malo sam mirniji. Ajde nije loše za promjenu dobiti nešto na račun, a ne samo da novac odlazi s njega. S desne strane sam napravio status pa ću ga svako toliko obnavljati da ne moram svaki put pisati cijeli blog.

Što se tiče bloga pokušati ću svaki dan napisati ponešto.

Danas nisam razmišljao o kockanju dok malo prije nisam došao doma i pogledao da li su novci sjeli. Ujutro sam nešto radio, pisao, a oko 14:00 išao na ručak, te prošetao po gradu. Sad napokon malo odmora kod kuće i onda idem opet malo vani, na nogomet.

Zapravo danas je dobar dan, sve nekako lagano ide po planu, osim što me boli stomak jer sam previše pojeo, i sad još popio kavu.

Što se tiče broja dva, dva je ljubavni broj :) cura i dečko su par, a gotovo uvijek nosimo par čarapa, tenisica, rukavica, gotovo sve dolazi u paru.

Možda je ovaj post nešto kraći, ali status će se svako toliko mijenjati. Morao sam nešto napisati da mi odvrati pažnju od svega lošega. Ipak su mi novci sjeli pa da ih ne potrošim odmah. A neću ni kasnije, jer kako sam rekao, moram ići na nogomet.

2 (DVA) broj koji ima mogućnost dolaska 1:37, a isplaćuje se 1:36. CASINO UVIJEK DOBIVA.

Želio bih da mi u komentarima napišete što mislite i kakva su vaša iskustva, te što bi mi pomoglo.

13.12.2011. u 16:20 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.Status

Puše, snijeg pada. IDEMO NA SKIJANJE. EEE Nema se para :( Kako ste ljudi?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog o kockanju, dugovima i ostalim stvarima koje prate jednog kockara koji će se ovim putem pokušati riješiti kocke

Kontakt

Za sve ljude dobre volje, za sve one koje zanimaju neki detalji, a koje nisam napisao na blogu, mogu me kontaktirati putem maila na kockar37@gmail.com

Broj osoba

brojac poseta