Opis bloga


< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


E-mail adresa:

Linkovi:

stranica o bubnjanju, plesanju, koncertima i događanjima:
drumtidam.info

moja učiteljica tribal plesa i njena plesna skupina (eng.):
ultragypsy.com

moj učitelj jomdance-a (JazzOrientalModern dance) i njegova plesna filozofija (eng.):
jomdance.de

Split: dućan u kojemu ćete pronaći svu potrebnu opremu za ples, prekrasne mekane šljokičaste papučice za orijentalni te cipele za afro-brazilski ples. Iznimno susretljivo osoblje - obavezno posjetiti!
pirouette.hr




28.02.2006., utorak

TRBUŠNI PLES U SQUASHTOWER & FIRST FITNESS CENTRU - NAJAVA PROMJENE VODITELJICE U OŽUJKU

Drage članice First Fitnessa, najavljujem vam da ćete tijekom ožujka plesati pod vodstvom Ružice (ponedjeljkom) i Mirne (srijedom i subotom). Obje djevojke imaju znanje i iskustvo u podučavanju plesa i sigurna sam da će vam promjena dobro doći :) . Ja se vraćam 5. travnja, a u međuvremenu se nadam da ću u San Franciscu naučiti puno novih stvari koje ću vam prenijeti.

U travnju otvaramo još jedan termin - petkom od 21 do 22 sata, zbog popunjenosti grupa. Organizirat ćemo dva nivoa 'težine' naših tečajeva: Početnički 1 i Početnički 2 . Početnički 2 namijenjen je onima koje kontinuirano plešu najmanje tri mjeseca (iako to ovisi od osobe do osobe - naravno da će se svakoj polaznici sugerirati u koju grupu pripada) i savladale su osnovne pokrete i pozicije. Više o svemu, pa i kojim danom će koji tečaj biti, objavit ćemo početkom travnja.

Do tada, sve osim voditeljice ostaje nepromijenjeno:

Termini:
Ponedjeljak i srijeda 21 - 22 sata, subota 19 - 20 sati.

Što radimo: Učimo pravilno držanje tijela za trbušni ples, osnovne pokrete, privikavamo mozak i mišiće na izolacije i ondulacije. Privikavamo se na istočnjačke ritmove. Plešemo različite stilove (egipatski, turski, tribal, romski, disco bhangra) uz tradicionalnu istočnjačku i modernu pop glazbu. Razvijamo improvizaciju u plesu.

Kako izgleda sat: Sat traje 60 minuta, počinjemo zagrijavanjem i laganim istezanjem, čime poboljšavamo gipkost i ravnotežu tijela (koristimo i neke yoga vježbe). Ponavljamo naučene plesne elemente i učimo neke nove. Naučene pokrete spajamo u jedinstvenu kratku improviziranu 'koreografiju'. Na kraju se ponovo istežemo i pripremamo tijelo za 'neaktivnost'.

Kome je tečaj namijenjen: Svim ženskim osobama, bez obzira na godine, građu tijela ili prethodno plesno iskustvo.

Odjeća: Udobna - hlače ili suknja i top, marama ili pareo za zavezati oko bokova, na nogama samo čarape ili mekane gimnastičke papučice. Trbuh NE mora biti otkriven.

- 09:24 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Tečaj trbušnog plesa u Zagrebu - Preradovićeva 16

Tečaj orijentalnog plesa u Zagrebu --> sezona 2007.

Voditeljica: Dunja

Lokacija: Preradovićeva 16, dvorište

Termini: UTORAK I ČETVRTAK
:: grupa POČETNA 1 od 19:50 do 20:50 h
:: grupa POČETNA 2 od 21 do 22 h

Odjeća i obuća: udobna odjeća za vježbanje (hlače ili suknja), marama ili šal za oko bokova; pleše se bosa ili u mekanim gimnastičkim papučicama.

Cijena: 200 kn mjesečno ili 30 kn po jednom dolasku

Više o tečajevima u Zagrebu i ostalim gradovima. .


Google
Web trbusniples