02

petak

listopad

2020

cHAT

Hej hej, želite znati nešto više o meni, tu ste jer trebate savjet o nečemu?
Problemi nekakvi, u depresiji ste?
Slobodno mi se obratite na ovom chatu tu sam za vas, nadam se da vam mogu pomoći nekako.
xoxo
BvB


https://premium.chat/GoingStrong

24

četvrtak

rujan

2020

Neobično Obična

Zašto neobično obična.
HMM, pa zapravo to i samu sebe ponekad pitam, ali odgovor je apsolutno uvijek isti.
Jer jesam.
Nikad se nisam uklapala u masu, uvijek sam bila drugačija, nije sad da sam bila darkerica da me krivo ne shvatite, iako i takve tinejdžere razumijem skroz. Vi nikad ne možete znati šta se točno kome događa u glavi i zašto je netko takav kakav je..
I upravo zato nema smisla upiranja prstom u druge i podsmjehivanja. Meni to osobno nema smisla, i sama sam trpila i prolazila kroz veliko maltretiranje što u školi, što i u kući, ali nitko nije mi pružio ruku i razgovarao o tome svemu, do sada.
Zapravo zadnjih godinu dana, imam napokon nekoga tko me sluša i daje savjete i ne ne mislim na momka ili nešto takvo slično, iako sretno sam zaručena da odmah i to riješimo hehe.
Al ovo je netko iz obitelji, što mi je niste ni svjesni koliko drago jer imam tu dozu bliskosti napokon s nekim i da mogu sve reći čuti dobar savjet. Ona mi dođe kao neka doza psihologa, lijek na ranu.
Nadam se da svi vi koji kroz nešto prolazite budete našli nekoga tko će vam pomoći, pa makar netko i iz vaše blizine, jer vjerujete život piše najčudnije priče, nikad ne znate di je netko tko će biti vaš spas.
Poanta ove moje priče dragi moji, je upravo ta da nekad moraš biti neobičan, jer ne znači nikome ništa ako smo svi apsolutno isti..
Danas moraš biti inovacija i učiniti nešto što je možda i glupo, ali biti će prihvaćeno.
Nema glupih ljudi, ni glupih ideja. Samo ljubomornih kojima je krivo jer njima nije tako nešto palo na pamet..
A možda je i njima, ali su baš tada odlučili nositi kapu na glavi.
Zato kažem ja sam ponosno neobično obična, i prihvatite i vi sami sebe onakve kakvi zaista jeste.
U tome nema ništa loše.
Kakav si takav si.. Od Boga si. Skupo te platio, svojim životom. Oduži mu se bar tako da ne sumnjaš u sam sebe.

xoxo
BvB

Pozdrav Blogerski svijete

Hej hej.. Ovdje još samo jedna curka sa hrpom snova koje nikako ostvariti, ali i dalje mašta o istima. Znate sigurno taj osjećaj zar ne? Kad je nekako kao sve protiv vas ali vi se svejedno truditi sve učiniti da bude kako želite.
Zar ima nešto loše u svemu tome?
Željeti uspjeti.
Što je to uopće? Uspjeh..
Kako ga danas prezentirati.
Danas je uspješno i prolazi sve što je suprotno od onoga što ja želim biti. Moja glava se vrti non stop u krug i govori mi smiri se, sve će biti u redu, iza ugla je i tvojih pet minuta.
Nemojte me krivo shvatiti, ne želim ja slavu, to je prolazno. Ja želim da trajem. Želim učiniti nešto da je tu uvijek, pomoći ljudima, biti glas ljudi, malih ljudi..
Kroz ovaj blog ostavit ću vam, djelić svoga srca, sebe, upoznajte me dajte mi priliku.
Jer sve što me drži još na nogama i da tragam svoj uspjeh i pet minuta je pisanje.
Otkako znam za sebe, uvijek nešto črkčkam okolo naokolo, tekstovi su mi uvijek prolazili u školi bolje nego drugim, jer kak bi profesorica iz Hrvatskog rekla, daješ dušu u to šta pišeš, dal si razmišljala da se baviš time?
Jesam profa jesam. Evo pokušavam na ovaj način doći do srca ljudi, ako sam u ista sigurna to je da bi profa bila ekstra zadovoljna ovime što pokušavam.
A što pokušavam? Dobro pitanje, uljepšat vam dan da znate da niste sami. Kroz moje tekstove i upoznavanje mene možda shvatite da niste sami, i da nas ima još koji prolaze kroz sra*a.
Tako da eto, ovdje samo još jedna blogerica koja želi nekako doprijeti do vas i dati vam do znanja da ja mogu biti vaš glas, vaš bijeg.. Vaša sigurna luka, a vjerujem da ćete se sigurno pronaći u nekome od mojih tekstova..


Oh p.s. Ako imate djecu dobro je za reći, da pišem i dječije slikovnice, dat ću neki sneak peak ovdje, a kad bude dovršena ide u realizaciju i prvo se donira par knjiga u bolnice za djecu koja su teško oboljela. Pa eto i još jedan fact o meni, volim davati i širiti dobrotu. Svima nam toga malo više treba.


Ako vam se sviđa ovo što je tu napisano, ostanite i čekajte još, nećete požaliti.

xoxo
BvB

Oznake: život, buducnost, zelja, trud, novo doba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.