Putovanje ...

subota, 23.01.2021.

Može biti svjesno ili nesvjesno. Vi odabirete.

Kada biste doživjeli Zemlju kao nešto što je dio puno veće energije no što je i ona sama, onda biste razumjeli i shvatili što se događa oko vas. I shvatili biste koliko je bitno kakvi ste vi. Svaki od vas. Da li ste pozitivni, ili, pak, negativni. Energija je poput vode. Bezbojna, ali moćna. Vi ste ti koji dajete boju.

Morate osjetiti energiju vas samih, vaše stvarnosti i vaše svjesnosti. Vi niste samo tijelo. Postojalo je vrijeme kad sam bio drugačiji i kad sam si dozvolio da si približim trenutke ili mogućnosti da vidim iza "zavjese", da osjetim "ocean energije" koji je oko nas i koji je unutar nas. I koji skriva takve stvari koje bi nas mogle, kad ih shvatimo, ili, pak, osvijestimo, podignuti na jedan viši nivo od ovog sada. Kad vam se dogodi taj "trenutak", shvatite ga ozbiljno, shvatite to kao "dar" i nemojte pogriješiti i dozvoliti sebi da to uništite. Ja jesam i zato mi je danas neizmjerno žao.

P.S.

Velika većina čovječanstva je danas, jednostavno, izgubljena. Pokušajmo zamisliti kakva je to boja koja priliči toj izgubljenosti. Pa takva nam je i onda kolektivna energija kojoj ne možemo pobjeći i da želimo.


In My Mind

<< Arhiva >>