KK KAŠTELA

nedjelja, 12.11.2006.




- 13:30 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 10.11.2006.

obavezno pogledati ovaj link kastela web

- 02:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 04.11.2006.

juniori i treci put pobjedili!!!

JOŠ JEDAN SJAJAN REZULTAT NASIH JUNIORA, OVAJ PUT POBJEDJEN JE ADRIATIC JEDAN OD FAVORITA OVOGODISNJE LIGE... VJERUJEM DA JE ADRIATIC DANAS DOZIVIO I JEDINI PORAZ U PRVOM DIJELU LIGE..TO JE JEDNA SJAJNO POKRIVENA EKIPA IZUZETNE SNAGE I VISINE, VODJENA SJAJNIM TRENEROM, I MALO TKO CE DOBITI OVE GODINE ADRIATICA. SAMO PODATAK DA JE TA EKIPA PROSLO KOLO RASTURILA DALVINA 30 RAZLIKE LIMITIRAVSI IH NA NEZAMISLIVIH 44 POSTIGNUTA KOSA! ETO TO PRICAM SAMO DA SHVATITE VELICINU OVIH 67-59 ZA NASU EKIPU..
POCELO JE VEC STANDARDNO KAKO POCINJU NASE TEKME INICIJATIVA GOSTIJU NASI NE IGRAJU NISTA I NISMO SE NITI OKRENILI VEC JE BILO 9 RAZLIKE ZA ADRIATIC. 13-22 NA KRAJU PRVE.. POCETKOM DRUGE CETVRTINE VEC JE 12 RAZLIKE ZA GOSTE ALI TADA POCINJE I NASE BUDJENJE NA KRILIMA FANATICNE OBRANE PREOKRECEMO REZULTAT I DOBIVAMO POLUVRIJEME SA 36-35!! SADA VEC VIDNO OHRABRENI NASTAVLAJMO ISTIM STILOM I U TRECOJ CETVRTINI U KOJOJ SMO RAZBILI ADRIATIC SA 20-9 I BJEZIMO NA VISOKIH 56-44, 3 MINUTE DO KRAJA JE VEC 67-50 I POBJEDNIK JE RIJESEN.. TADA DOLAZI DO SHVATLJIVOG PADA I GOSTI RADE SERIJU OD 0-9 I PORAZ SMANJUJU U SNOSLJIVIH OSAM RAZLIKE. DIO KRIVICE U TOME JE MOZDA I U MENI JER SAM TRAZIO DUZE NAPADE KRADECI SEKUNDE UMJESTO DA NASTAVIMO NASU BRZU IGRU SA BEZBROJ VIC RJESENJA. U SVAKOM SLUCAJU ZASLUZENA TRECA NASA POBJEDA SADA SA SKOROM 3-0 SMO NA VRHU TABLICE!! JOS JEDNOM PONAVLJAM OVO JE START IZ BAJKE , BAJKE KOJA I DALJE TRAJE JER NASI MALCI SU SVI REDOM 90. I 91. GODISTA(LIGA JE ZA 1GRACE RODJENE 1989. GODINE) TEK JE BRANIMIR LUKAČIĆ RODJEN 1989. GODINE.
OD KOGA DANAS POCETI??? OD BRANIMIRA NACIONALE (NISU GA MOGLI ČUVATI..)? OD "MAGIC" DINKA ČAROBNH RJEŠENJA ? OD BOSANCICA KOJEG NITI GIPS NA NOZI KOJEG JE NOSIO DO PRIJE PAR DANA NIJE SPRIJECIO DA RASTURI FIZICKI MNOGO JACE GOSTE I TO SKORO SA JEDNOM NOGOM?? OD TEA KOJI JE TRPAO I KAD NIJE VIDIO KOŠ PREKO MIŠE I OSTALIH?? OD GORETE KOJI JE DANAS ODIGRAO JEDNU SJAJNU PARTIJU I RASTAO JE ZAJEDNO SA EKIPOM?? OD FILIPA "TRICE"?? UŠAO ČOVJEK U IGRU I MRTAV HLADAN TUŠIRAO GOSTE SA DVIJE TRICE?? OD CAREVA " MIRNOG DEČKA IZ SUSJEDSTVA" SKUPI 7-8 SKOKOVA I LOPTI A DA GA I NE PRIMETIS. OD STIPE PERIĆA KOJI JE U PRVOM DIJELU NOSIO VELIKI TERET NA SVOJIM LEDJIMA DOK NIJE BILO BOSANČIĆA (UBACIO JE ZA TO VRIJEME 9 VRLO VAŽNIH POENA, KASNIJE ZBOG LAKSE POVRIJEDE NOGE NIJE ULAZIO)ZBILJA BI BILO TESKO OD IKOGA POCETI, ODIGRALI SU SJAJNO KAO EKIPA , FANATICNO BORECI SE ZA SVAKU LOPTU,I POBJEDILI SMO!
JOŠ JEDNOM ČESTITAM SVIMA NA IGRI I POBJEDI, OVO MOŽE IZGLEDATI KAO HVALOSPJEVI ALI DNASNJA IGRA I POBJEDA TO ZAVRJEDJUJE.
STRIJELCI SU BILI :

KAŠTELA:
T.MARIN 15
LUKAČIĆ 15
PERIĆ 9
VUKASOVIC 8
BOSANČIĆ 7
BOROZAN 7
GORETA 4
CAREV 2

ZA ADRIATIC:
TERZE 16
DIMINIĆ 13
MUŠE 10
SPANJIC 10
FILIPOV 8
SLISKOVIC 2

DETALJNA STATISTIKA KASNIJE...

TRENUTNA TABLICA SA POZNATIM REZULTATIMA:

1. KAŠTELA 6 (3-0)
2.SPLIT CO 5 (2-1)
3. ADRITAIC 5 (2-1)
4.PLOČE 4 (2-0)
5.MISLAV 4 (1-2)
ITD ITD...

- 22:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.10.2006.

juniori: KASTELA- MISLAV 82-79

OPSIRNIJE NA nasoj test web stranici

- 00:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 18.10.2006.

preneseno sa kkkastela.4t.com

JUNIORI : POBJEDA U MAKARSKOJ !!!
Juniorska liga
KINGTRADE - KASTELA 54 - 70(12-22,11-19,13-16,18-13)

ODAVNA KASTELANI NISU U JUNIORSKOJ LIGI STARTALI POBJEDOM I TO U GOSTIMA. LANI U KADETSKOJ LIGI SMO OD SAMOG POCETKA BILI DESETKOVANI POVREDAMA SJETITE SE PRVOG KOLA U SINJU KAD SMO IGRALI BEZ OBA CENTRA(BOSANCIC I PERIC) I GLATKO IZGUBILI. I DANAS SMO IGRALI BEZ TRI IGRACA, CAVALA, HRGA I VRLO VAZNA KARIKA BRANIMIR LUKACIC ALI SMO DOSLI DO VRLO VAZNIH BODOVA. DO POBJEDE SE DOSLO RUDARSKOM BORBOM U OBRANI PRSA O PRSA ZA SVAKU LOPTU ALI I TU JE BILO JOS PROSTORA JER SKORO SVE KOSEVE KOJE SU DOMACI DALI DALI SU POSLIJE NASIH PROPUSTA U OBRANI.ISPADAMO NESKROMNI , BITI NEZADOVOLJNI NAKON SAMO 54 PRIMLJENA KOSA U GOSTIMA ALI KAD POSTOJI SPOZNAJA DA JE MOGLO BITI I MANJE. U FAZI NAPADA JE BILO PREVISE PROPUHA , MOGLI SMO MRTVI HLADNI DATI BAREM 100 POENA(CEMU TEZIMO ) ALI JE BILO PREVISE LAKIH PROMASAJA DA SE TO OSTVARI...SOKANTAN JE PODATAK DA SMO UTAKMICU GLATKO DOBILI IAKO SMO IMALI CAK 30 IZGUBLJENIH LOPTI!!!!! I REALIZACIJU SLOBODNIH BACANJA SAMO 50 % (15-29) TO POKAZUJE DA OVA EKIPA MOZE IGRATI JOS PUNO PUNO BOLJE U STO NE SUMNJAM..

KRENILO JE LOSE, DOMACI SU IMALI INICIJATIVU PRVIH PAR MINUTA I LAGANO VODSTVO DA BI NASI PORAVNALI NA 9-9 I OD TOG TRENUTKA POCELI GRADITI PREDNOST KOJA DO KRAJA PRVE CETVRTINE IZNOSI 10 POENA (12-22) MORAM RECI DA DO KRAJA UTAKMICE KINGTRADE SE NITI JEDNOM NIJE USPIO SPUSTITI ISPOD TIH 10 POENA,DAPACE PREDNOST JE OBICNO SE KRETALA OKO 20 POENA.

U DRUGOJ CETVRTINI JE NASA MOMCAD NADODALA JOS 8 POENA NA NAS KONTO I AN POLUVREME SE OTISLO SA ZADOVOLJAVAJUCIH 23-41. U DRUGOM POLUVREMENU JE TRENER DOMACIH PIHLER POVUKAO MACKA ZA REP POSTAVIO ZONU NA KOJU SMO MI POKUSAVALI ODGOVORITI JEDNOM SPECIFICNOM VRSTOM NAPADA ALI NAM TO DANAS BAS I NIJE ISLO PA SU NAKON PET MINUTA U TRECOJ CETVRTINI DOMACI SE PRIBLIZILI NA 10 RAZLIKE. NAKON TIME OUTA U KOJOM SMO I MI ODGOVORILI ZONOM ALI PO CIJELOM TERENU I DRUGOM VRSTOM NAPADA NA NJIHOVU ZONU (ONIM KLASICNIM STVARANJEM PREDNOSTI)STVARI SU ZA TREN DOSLE NA SVOJE MJESTO I RAZLIKA SE POPELA NA NEUHVATLJIVIH 21 KOS PREDNOSTI (36-57) MAKARANI SU SE NASLI U PROBLEMIMA SA PRENOSENJEM LOPTE STO SMO MI UCINKOVITO KAZNILI SA SERIJOM LAKIH POENA.U ZADNJOJ ETAPI TRENER PIHLER JE POKUSAO I SA AGRESIJOM PREKO CIJELOG TERENA ALI I SA KONSTATNIM PRITISKOM NA SUCE DA STIGNE NASU PREDNOST MEDJUTIM IAKO JE BILO TRENUTAKA DEKONCETRACIJE NASIH POJEDINIH IGRACA KOJI BAS NISU MOGLI ISTRPJETI PONEKE I VRLO GRUBE STARTOVE MAKARANI NISU USPJELI ZNATNIJE UBLAZITI PORAZ. NA KRAJU ZASLUZENIH PLUS 16 ZA NAS .

- 15:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.10.2006.

Juniorska liga
KINGTRADE - KASTELA 54 - 70(12-22,11-19,13-16,18-13)

OPSIRAN IZVJESTAJ I STATISTIKA UTAKMICE JE VEC DJELOMICNO OBJAVLJENA NA KKKASTELA.COM

- 20:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 13.10.2006.

kk kastela na 4t.com adresi

Obavjestavamo sve one kojima je ovaj blog bio nezaobilazno mjesto prilikom surfanja po netu da su kk Kastela pokrenila svoju stranicu naravno testnu i prijelaznu prema pravoj web stranici, ubuduce nas mozete citati na adresi KK"Kastela"
Naravno sve je jos u stanju izrade i iz dana u dan tamo ce biti sve vise sadrzaja i vijesti..
nece se niti ovaj blog gasiti naravno, za sada cemo testno pisati tjedan dana na novoj adresi i na ovom blogu paralelno.
Jos jednom je nas klub isao u korak sa vremenom ali i svojim mogucnostima.

- 23:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.09.2006.

Seniori: poraz od Mislava...

KAŠTELA-MISLAV 57-68
Šokantan poraz kaštelana samo 3 dana nakon uvjerljive pobjede nad kk Splitom.. tokom cijele utakmice ekipe su se smjenjivale u vodstvu u jednoj ne baš previše gledljivoj utakmici nitko nije uspio ostvariti rezultatski bijeg.. cijelo vrijeme je bilo 3 do 5 poena za jednu il drugu stranu a ruku na srce gosti su vodili više vremena..kako se tekma bližila kraju domaći su ipak počeli preuzimati kontrolu igre i onda 3 minute do kraja i preokrenili i poveli sa 57-53 i tada se činilo da će doći i do uvjerljive pobjede al onda totalan mrak i do kraja utakmice gosti prave nevjerojatnih 0 - 15 ??????? U tim trenucim napad domaćih je bio bezidejan a obrana poput ementalera...Sad što je uzrok ovom drugom licu kaštelana? Da li je to izostanak Bore Radojkovićaza kojeg sam ja i prije par dana tvrdio da je napravio najveći posao u utakmici sa Splitom,il su imali samo loš dan? Za nadati se da je samo došlo do opuštanja nakon spektukularne pobjede u srijedu. Ova naša ekipa će ovakve tekme u ligi lako rješavati u svoju korist.Ne bih nikoga posebno istaknuo na današnjoj utakmici..

- 21:47 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 22.09.2006.

Ninja!

- 14:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.09.2006.

sutra čitajte na ovom blogu:
OD MUNCHENA DO KAŠTELA...OD KAŠTELA DO MUNCHENA

- 22:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.09.2006.

KAŠTELA DOBILA SPLITA CO!!!

MIRAKUL U KAŠTELIMA!!!

KAŠTELA-SPLIT CO 79-74 (26-19, 23-14. 14-26, 16-15)
VELIKA VELIKA VEČER KAŠTELANSKE KOŠARKE! U GOSTE U KAŠTELA DOŠLA JE NAJTROFEJNIJA HRVATSKA KOŠARKAŠKA MOMČAD (POSLIJE CIBONE) TROSTRUKI PRVAK EVROPE, AKTUALNI GOODYEAR LIGAŠ MOMČAD SPLITA . NA TRIBINAMA JE BILO OKO 100 GLEDATELJA I ZBILJA SVI ONI ŠTA NISU DOŠLI MOGU SAMO ŽALITI...UTAKMICA JE BILA VRLO VRLO KVALITETNA IMALO SE SVEGA ZA VIDJETI. UOSTALOM EKIPA SPLITA JE DOŠLA U NAJJACEM SASTAVU IZOSTAO JE TEK KEDŽO KOJI JE BIO BOLESTAN(TAKVU SAM INFORMACIJU DOBIO) TE AMERIKANAC STINSON.
KAŠTELANI SU BILI IMPRESIONARI NA POČETKU RENOMIRANIM GOSTOM I TA POČETNA ZBUNJENOST JE TRAJALA TRI MINUTE U KOJEM SU VREMENU ŽUTI PUNILI KOŠ DOMAĆINA SVJETLILO JE 2-9 ZA GOSTE I IZGLEDALO JE DA ĆE TO BITI ŠETNJA ZA SPLITOVCE. MEDJUTIM TADA KREĆE URAGAN NAŠIH KOŠARKAŠA KOJI ZAUSTAVLJAJU PERIĆA I KAŠTROPILA I REZULTAT SE POČINJE PREOKREĆATI NA NAŠU STRANU .I DOBIVAMO PRVU ČETVRTINU SA 26-19!!!
PRVIH 5 MINUTA DRUGE ČETVRTINE JE BILO SILOVITO SA NAŠE STRANE
JEDNOSTAVNO SPLITOVCI NISU IMALI RJEŠENJE TAJ DIO TIH 5 MINUTA DOBIVAMO SA 13-3 I BJEŽIMO NA VELIKIH +17! 39-22!DO POLUVREMENA CUVAMO REZULTAT I NA ODMOR ODLAZIMO SA 49-33!
PRVIH 5 MINUTA NASTAVKA MEČA IGRAMO U NEVIDJENOM STILU I TU MINI DIONICU DOBIVAMO SA 12-7 I PREDNSOT RASTE NA NEVJEROJATNIH 61-40!!!!! TADA JE IZ PUBLIKE DOŠLO I JEDNO DUHOVITO DOVIKIVANJE :"ZAMJENITE DRESOVE!!"ALUDIRAJUĆI NA REZULTAT..TRENER SPLITA VELJKO MRŠIĆ JE SVE POKUŠAVAO DA VRATI EKIPU U IGRU , USPIO JE TEK KADA JE SPUSTIO PERIĆA NA ČETVORKU I BRZOM IGROM POČEO GANJATI KAŠTELANE KOJI SU TADA POČELI POKAZIVATI PRVE ZNAKOVE PADA FIZIČKE MOĆI. MINI BREJK GOSTIJU OD 0-9 I SMANJENJE NA SAMO 61-49!TADA DOLAZI DO POTPUNOG RASPADA SISTEMA U IGRI DOMAĆIH SPLITU SVE ULAZI I ČINILO SE DA SE KOŠARKAŠKA BAJKA TU ZAVRŠAVA I DA ĆE DO KRAJA RENOMIRANI GOLIJAT IZ SPLITA LAKO DOĆI DO POBJEDE PROTIV KAŠTELANSKOG DAVIDA.. NAKON BREJKA OD 0-9 SPLIT PRAVI NOVI UDAR OD 2-10 (UKUPNO 2-19!) I SA 61-40 DOLAZI NA PRISTOJNIH I NEIZVJESNIH 63-59. TO JE I BIO REZULTAT TRECE CETVRTINE..
NA POČETKU ZADNJE ČETVRTINE NOVI KOŠ SPLICANA I SAMO 2 RAZLIKE 63-61! I TADA SE OPET BUDE KAŠTELANI I IGRAJU SA SPLITOM KOŠ ZA KOŠ! PRVO TOKIĆ UBACIJE TRICU ZA 66-61,ZATIM SPLICAN DAJU 4 POENA I DOLAZE NA POEN ZAOTATKA 66-65 DA BI OPET TOKIĆ IGRAO ZA TRI POENA(FAUL KOŠ)I DIGAO NA 69-65 U 32 MINUTI IGRE,TADA SLIJEDI RAZDOBLJE PROMASAJA OBJE EKIPE I MI SPLIT SMO PROMASILI SLJEDECIH PET NAPADA! VRIJEME JE CURILO IZNENADJENJE JE VISILO U ZRAKU, PROBUDILA SE I PUBLIKA KOJA JE POCELA ZDUSNO NAVIJATI,TADA REALIZIRA PERIĆ ZA 69-67 I DODATNO BACANJE KOJE NE POGAĐA,I ONDA NA 5.25 DO KRAJA IZNIČE NIOTKUDA DUJE KALITERNA I U SVOM OSEBUJNO STILU PROLAZI PORED KAŠTROPILA I POENTIRA PREKO GLAVE ZA 71-67! SPLIT OPET VEZUJE DVA NAPADA ZA REDOM I 4 MINUTE DO KRAJA DOLAZI DO IZJEDNJACENJA 71-71! ZA NAŠ NAPAD OSTALO JE SAMO 4 SEKUNDE MALO VISE OD TRI POL MINUTE DO KRAJA, LOPTA SA STRANE I SKUPA NEKOCENTRACIJA GOSTIJU KOJI OSTAVLJAJU SAMOG DUJU KALITERNA KOJI NEUMOLJIVO POGADJA TRICU!! ODUSEVLJENJE U DVORANI I NA TRIBINAMA 74-71! ALI ODMAH UZVRACA GAURINA NOVA TROJKA OPET NERJESENO 74-74! 3.10 DO KRAJA..(NEVJEROJATNA JE CINJENICA DA JE OVO BIO I ZADNJI KOŠ SPLICANA U OVOJ UTAKMICI DAKLE ZADNJE 3 MINUTE BEZ KOŠA???)
TADA OPET CIJELA MINUTA BEZ KOSA I 2.01(2MINUTE I JEDNA SEKUNDA) DO KRAJA LOZANCIC IMA DVA BACANJA I PROMASUJE OBA DVA!A SLJEDECI NAPAD BORO RADOJKOVIC POGADJA TROJKU I OPET PLUS TRI ZA NAS!!! 77-74 , SPLITOVCE POCINJE HVATATI NERVOZA I HAN RADI FAUL U NAPADU NA LUCIĆU! IMAMO NAPAD I PREDNOST OD 3 POENA, LUCIC PROMASUJE SUT ZA TRI POENA! BRZA KONTRA SPLICANA SADA POKUSAVA HAN ZA 3 I ON GRIJESI! LOPTU HVATA PERIC NOVA TROJKA ALI I ON PROMAŠUJE 30 SEKUNDI DO KRAJA.FAUL NA LUCIĆU I DVA BACANJA ZA NAŠE. LUCIĆ POGADJA JEDNO 78-74 JOS 21 SEC DO KRAJA! SPLIT KRECE U NAPAD A LUCIC RADI NEPOTREBAN PREKRSAJ NA CARU KOJI IMA DVA BACANJA I OBA PROMASUJE!A 16 SEC DO KRAJA SIRISCEVIC RADI FAUL NA LUCIĆU KOJI OPET IMA DVA BACANJA, JEDNO REALIZIRA ZA 79-74 SPLIT KRECE U ZADNJI NAPAD KOJI VISE NISTA NE MOZE DA PROMJENI I KRAJ!!! LUDNICA NA TERNU I NA TRIBINAMA! KAKVA VEČER KAKVA POBJEDA!!!!ZA POVIJEST I ZA PAMĆENJE!!
NA KRAJU MORAMO JOŠ JEDNOM ZAHVALITI SPLITU ŠTO NAM JE DOŠAO U GOSTE I PRUŽIO NAM MOGUĆNOST DA IGRAMO SA TAKO VELIKIM SUPARNIKOM , PROTIVNIKOM KOJEGA SMO DO SADA MOGLI GLEDATI SAMO NA TELEVIZIJI!
NAKON UTAKMICE OBJE EKIPE SU OTIŠLE U KULTNI KAŠTELANSKI RESTORAN BALETNA ŠKOLA NA VEČERU GDJE SU NASTAVILI SA PRIJATELJSKIM DRUŽENJEM ..
**************************************************
KK KAŠTELA:
MARIĆ 6, LUCIĆ 23, BERGAM, POPOVIĆ, TOKIĆ 19, MARIN, MATELJAN, MARAS 4, MATIĆ, KALITERNA 14, POŽGAJ 10, RADOJKOVIĆ 3
trener:ČAVKA(GARDIJAN)

*****************************************************
zbilja ne znam koga bih istaknuo...danas nevjerojtanog Lucića, izvrsnog Tokića, velikog velikog Boru Radojkovića koji je odigrao vrhunski, Duju Kaliternu perpetum mobile...danas gorostasnog Požgaja,Marića... ma sve koji su ušli dali su svoj maksimum!
****************************************************
KK SPLIT CO
CAR 7, DELAŠ A. 2, SOBIN 2, GAURINA 12, DELAŠ M. , RUDEŽ 3, KLARICA , LOZANČIĆ 5, SIRIŠĆEVIĆ 11. PERIĆ 19, HAN 3, KAŠTROPIL 10,
trener:MRŠIĆ(KUJUNDŽIĆ)

*****************************************************
DANAŠNU UTAKMICU IZVRSNO I VRLO KVALITETNO SU ODSUDILI PEPUR PETAR , GRBAC ANTE I LEO ROGLIĆ
******************************************************




- 21:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 19.09.2006.

seniori SPLITA u Kaštelima!

KAŠTELA - SPLIT srijeda 20.04.2006 u 18 sati
dvorana Kaštel Stari

Evo nakon dugih 30 godina košarkaški klub Split gostuje u Kaštelima. Igraće u najjačem mogućem sastavu. Eto što reći nadam se da neće opet proći toliko da ih vidimo u svom gradu. iskreno rečeno ja se nadam da ćemo ih gledati već dogodine i to ne u prijateljskoj tekmi već u prvenstvenoj jer naše ambicije ove godine su ići korak naprijed to jest ulazak u A-1 ligu..Teško je usporedjivati ovu ovogodišnju ekipu Kaštela sa onom koja je postigla najveći uspjeh kluba a to su kvalifikacije za A1 ligu prije 8-9 godina Igrački gledano ta ekipa je bila jača od ove ali i tadašnja razina naše košarke je bila mnogo veća nego što je danas.. medjutim postoji jedna veoma velika razlika izmedju onda i sada..Razlika je u upravi kluba ondašnja uprava nije bila zainteresirana za ulazak u viši rang ,kvalifikacije su više došle kao nagrada igračima za uspjeh u ligi(moram napomenuti da smo sve 22 utakmice igrali kao gosti jer Kaštela tada nisu imala gradsku dvoranu koja je zadovoljavala uvjete) nego stvar želje za ulaskom. jedan od razloga nezainteresiranosti je bio i nedostatak uvjeta to jest dvorane..da me krivo ne razumijete uprava je vrhunski tada odradila oko kvalifikacija išli smo kao gospoda na put u slavonski brod smo išli u petak ujutro prenocili, u subotu odigrali utakmicu i opet prenoćili i tek onda nazad...u đurđevac isto... u Rijeku isto.. u Zagreb kad smo išli išlo se avionom ili busom kad se islo busom onda se nocilo... hm. da osim mene , ja sam uvjek išao busom... ja sam išao dan ranije sa autobusom,prenoćio u metropoli odigrao tekmu i opet na bus nazad jer u tu vražju spravu zvanu zrakoplov ne bih ušao niti mrtav..e ima jedna zanimljivost iz tog doba, igrali smo u zagrebu protiv Medije iz velike gorice i dosli dan ranije busom svi. i smjestili se u hotel Dubrovnik tik do trga bana jelacica.. vrhunski hotel onda je nocenje sa doruckom stajalo 550 kuna(danas me strah i pitati kolko to košta)i izašli mi na trg kad ono na trgu GRGA(Grgurević) i još par igrača Splita.. i popricamo mi i oni poludili kad su čuli da smo smješteni u dubrovnika a oni u nekoj rupčagi na periferiji hehehe e a to je tako....Tada je trener naše ekipe bio Mirko Gašpar stari košarkaški mačak ..njega je sljedeće sezone nasljedio Petar Škovrlj danas jedan od vodećih ljudi KK Splita. Lijepa su to bila vremena a ova naša ekipa danas ima veliku šansu da učini taj korak više koji mi nismo mogli(smjeli?)napraviti..
U SVAKOM SLUČAJU DODJITE U SRIJEDU U SPORTSKU DVORANU U KAŠTEL STARI U 18 SATI I UVELIČAJTE OVAJ PRAZNIK KOŠARKE!

- 12:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 12.09.2006.

juniori i kadeti u kninu

juniori: KNIN-KAŠTELA 50-121
kadeti: KNIN - KAŠTELA 57-69


Ove nedjelje smo se zaputili do Knina na dvije prijateljske tekme.. prvo su igrali kadeti i dobili sa 12 razlike utakmica je bila i ljepsa od ocekivanja... a nakon njih na teren su izasli juniori, domaci igraci su ostali preveć impresionirani kad je na teren izašao "dream team"..
moram kazat da smo danas bili oslabljeni nisu igrala nasa dva standardna igrača iz prve petorke STIPE PERIĆ koji je imao grlobolju i MARIO GORETA koji je danas imao manji zahvat na ruci.
Od samog početka kaštelani su se postavili kao gospodari tako da je tekma se pretvorila u lakši trening, igrali su svi naši igrači podjednako a sama igra je bila tečna i brza sa pregršt kontra napada. , to 121 postignut poen zorno prikazuje. Moja mala zamjerka igračima je neozbiljnost u pojedinim trenucima kad se težilo atrakciji i ponekad se u tome i pretjeralo. na samoj tekmi je bilo svega i nekoliko zakucavanja nasih u kontri (dva puta Vukasović)
i dodavanja iza ledja, trica, blokada ..svega.. Najbolji komentar su riječi jednog oduševljenog gledatelja koji je rekao kako mu nije žao što je došao ovo gledati! S povratkom Perića i Gorete ekipa još dobiva novu dimenziju i ovo je vec treca utakmica za redom koju igramo jako kvalitetno, istine radi tesko je usporediti danasnjeg protivnika i ekipu Šibenke, ali ovaj Knin ne zaostaje u nicemu od nekih ekipa u nasoj ligi poput Solina ili Amfore recimo ...Lukačić je ponovo odigrao na visokoj razini kao i Vukasović, marin takodjer,Bosančić je dominirao u reketu,Šimovič i iskusni Carev su dali svoj obol, Borozan pokazuje da se vraca u sutersku formu, i igrači 91 godista vukasovic mladji i orošnjak su imali svoje role svojih 20ak minuta koje su jako dobro iskoristili.
još bih napomenio da su u prvoj utakmici utakmici kadeta 6 napada za redom naši igrcči pogodili trojku! njih četvorica.
Jako ugodan izlet i utakmice sa nama prijateljskom ekipom koju vodi trener Jozo Brailo
ne mogu a ne istaknuti vrlo kvalitetno sudjenje u obje utakmice roflroflroflsmijeh

- 01:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 06.09.2006.

PROFESIONALCI

evo čitam gledam slušam kako kazniti ovu trojku sta se drznila biti vani u jedan dva ili tri il pola sest ujutro zavisi kako ko priča...naravno riječ je o Srni Balabanu i Oliću..
kako ja na to gledam...
pa počeću sa NBA ligom.. da li u nba ligi postoje klasicne fizicke pripreme kao i ovdje u ovim našim "profesionalnim " klubovima?ili tamo svaki igrač dolazi spreman na početno okupljanje profesionalaca?
koliko ste puta vidjeli Radju da sprinta padinama Marjana dok je bio u nba ligi a prek ljeta u Splitu? mnogi od vas su ga vidjeli....
hoću samo reći da profesionalac je profesionalac... a život je prekratak da bi se traćio u nekakvim "umotvorinama" tipa karantene i slične gluposti...Ali svaki profesionalac mora da zna gdje su njegove granice,i da bi po meni kazna za ovu trojku trebala biti izrecena ujutro nakon treninga na kojem ih je trebalo pritisniti da se vidi da li mogu dati sve od sebe i ako ne mogu tada kazati noću lutate a na treningu zabušajete jer nemate snage niste profesionalci i ne možete ovdje igrati! To je po meni ispravno..ali ako oni mogu izaci vani i ujutro biti 100 % spremni za svoje obaveze što ne????naravno da podrazumijevam normalne izlaske ne tucnjave , razuzdane pijanke i slicno..profesionalac u sportu je kao i svaki drugi posao... što briga Keruma hoće li njegov radnik biti ujutro do pet vanka ako ce u 6 biti na poslu spreman uljudan uredan?????posao nogometasa je kao i svaki drugi posao..i problem je sta se savezi postavljaju (odnosno ljudi u njima) kao bogovi i vlasnici tog nogometasa.....markovic bi razminirao pola slavonije sa novcem od ove trojke..e markovic im je dao taj novac...prvi kojem se cudim ovdje je Bilić.. njegova reakcija je loša.. bio je igrač...Zagreb nije mjesto gdje se mlad čovjek može drzati u kući.. pogotovo ako ima love u džepu a fala bogu ova trojka ima..i tu lovu im nije dao Markovic i Bilic nego su je zasluzili svojim radom..i igrama..da je Bilic njima dozvolio trening ujutro i da je na treningu vidio da oni ne mogu pratiti ritam i da repka pati zbog njihovog nocnog izleta bio bi potpuno u pravu ovako ova kazna po meni je samo hir moćnika i nista vise..ja sam potpuno na strani igrača iz razloga koje sam naveo..
i ja u svojoj ekipi imam igraca koji je petak navecer provodio na bacvicama..(prepoznace se)
rekao sam mu mozes..al u subotu ujutro je trening u 6,30 dodji i odradi ga kako spada..nije dosao na trening...taj smo vikend isli u zadar protiv zadra(sad prije mjesec dana) nije bio u sastavu iako je ekipi znacio ono sta znaci ovoj ekipi srna balaban i olić.....to razlikuje profesionalce i " profesionalce"..prvi ne izlaze i daju svoj maksimum ili izlaze i isto daju svoj maksimum jer znaju granice izlazaka a drugi ("profesionalci")izlaze i onda na treningu zabusavaju il uopce ne dodju..mislim da ova trojka iz zagreba spada u ove prve...i kazna je van pameti i daj bože da zbog toga naši ne padnu u rusiji...

- 13:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 05.09.2006.

juniori:ŠIBENKA- KAŠTELA 69-64 (27-11;2-17;18-16;22-20)

Velika, velika predstava nasih juniora u Šibeniku. a počelo je mlako i bojažljivo domaći bježe na sigurnu razliku , sve im ulazi što god bace prema našem košu pa i trica u posljednjoj sekundi prve četvrtine sa 9 metara za 27 -11. posebno se istakao motor domaćih malen rastom al izuzetno pokretljiv Pavelić koji je već u prvoj četvrtini ubacio nam 3 trojke. U drugoj četvrtini dolazi do potpunog preokreta, naša do sada daleko najbolje odigrana četvtina furiozna dozvolili smo domaćima da postignu samo 2 poena,, i to 43 sekunde prije kraja.. do tada smo napravili seriju od 17-0!!!!! i od vodstva šibenčana 27-11 došlo se do 27-28! i tada je su domaći dali taj jedini koš i dobili prvo poluvrijeme sa 29-28. i treću i četvrtu četvrtinu smo bili potpuno ravnopravni protivnik favoriziranom domaćinu obje su šibenčani dobili sa 18-16 i 22-20. i u skoku smo čak imali dominaciju gdje su se vioski Perić i Bosančić svojski trudili i čak zavladali reketom. Vrijedi napisati da su i Perić i Bosančić danas imali šut za 2 poena 100 posto(ukupno 6-6) i samo jedno promaseno bacanje(Bosančić)! Bosančić je stigao ubaciti i jednu tricu (od dvije šutirane)Marin je u početku kao i cijela ekipa bio u nekakvoj sjeni ali je u drugom dijelu i on proradio istrčao par kontri i probijao do koša, ponovo jedna dobra partija.Goreta je kako je tekma prolazila igrao sve bolje(u početku i on fasciniran protivnikom) Vukasović je muku mučio sa već pomenutim Pavelićem ,i kod njega je bila slabija ta prva četvrtina(kao i kod većine naših igrača na ovoj tekmi) a ostatak utakmice na visokoj razini (pored ostalog istaknio bih njegovih 8 skokova!)Za kraj sam ostavio Branimira Lukačića naše pojačanje koji je već u prvoj tekmi potvrdio ono što sam od njega i očekivao.23 poena, 5 skokova i 4 osvojene lopte , košigrač je koji je još trebao i falio ovoj ekipi da ima sve..Vukasovićevo i Goretino gradjenje igre i poteze trenutka i inspiracije,gospodare reketa Perića i Bosančića,vižljastog Marina koji može i ispod koša i vani, uvjek spremne i samozatajne Šimovića i Čavalu ,Careva koji igra na rutinu ko da ima 30 godina,Borozana koji se tek treba vratiti u šutersku formu(ali u to ne sumnjam , do tada sa jasnim obrambenim zadacima)i sada Lukačića čistog egzekutora ... sa njime će i svima ostalima "porasti cijena" imat će više prostora u igri. a sam Branimir je pokazao da iako je najstariji u ekipi (jedini 89.godista) se lako i brzo uklopio. Tu su jos i par igrača 91.godišta koji kucaju i traže svoju šansu možda i ove godine. U svakom slučaju i ova utakmica je pokazala da se dižemo u formi i da našim protivnicima neće biti lako..Nikome.
U predigri ove tekme igrali su Kaštela 91 i Šibenka 92 pobjedili su domaćini sa skoro istovjetnim rezultatom( 70-65).
Sjajna vijest je i da je dvorana u Sućurcu gotova , bio sam u njoj i nije za prepoznati .. novi parket , novo sve...sjajno..
Idemo dalje...

- 13:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 31.08.2006.

TROGIR- KAŠTELA 72-93 (43-36)

prva pobjeda nase ekipe u ovogodisnjoj seriji prijateljskih.. bio sam je i najavio jucer na blogu.. iako su domaci bili oslabljeni mislim da ne bi uspjeli danas da dodju do pobjede id a su bili kompletni...utakmica je 27 minuta bila neizvjesna kastelani su igrali na mahove ali sa starim boljkama ziceri, gradjenje u obrani,. poluvrijeme je zavrsilo sa +3 u nasu korist (43-46) cestim izmjenama pokusaavo asm pronaci idealnu petorku i to je uspjelo krajem trece kad su fajteri na parketu pomeli domace..u 28. minuti je bilo 55-59 da bi se na nakraju trece rezultat digao na 55-64, i nastavilo se u tom ritmu domaci su pukli...sljedece 4 minute 55-69 , 55-72 i 55-77.. i onda zadovoljni rezultatom ponovo pocinju igrati sa pola snage i propusno u obrani i rezultat je odamh kreno u suprotnom smjeru pao na +14 nakon time outa i porcije (zasluzene) jakom obranom opet se podize rezulatat na plus 20.. i konacnih 72-93.. jako lijepa i gledljiva utakmica.
strijelci za nase su bili
MARIN 21
ŠIMOVIĆ 17
VUKASOVIC14
PERIĆ 13
GORETA 11
BOSANCIC 6
BOROZAN 6
CAREV 3
OROSNJAK 2
MARIN D 2 (toga kosa nema u zapisniku?)
danas je jednu odlicnu partiju pruzio borbeni ŠIMOVIĆ, i u napadu i u obrani, peric je imao dvocifrenu brojku skokova, goreta i vukasovic su lucidno proigravali ali i poentirali, efikasni Marin je izbuzao trogirane , Borozan je takodjer odigrao najbolju partiju do sada u nasem dresu, Bosancica danas nije islo..lopta nikako u kos, trudio se ali nije islo(zamjerke na obranu danas je prihvatio i u zadnjem dijelu tekme je korektno to obavio) naravno da je bilo i losijih strana, ali manje nego do sada forma se podize, ali najvise se mozemo jos digniti u podrucju obrane jer i danas su mi pokazali da mogu igrati obranu ako je žele igrati..a nakon dobre obrane koja je temelj razvija se i dobar napad......
nivo nase obrane ce podici novi igrac koji nam je prisao i od sutra pocinje trenirati, rijec je o igraču KK SPLITA rodjenom 1989. godine . on ulazi na mjesto Klismanica koji nije odradio ove treninge sa nama u zadovoljavajucem ritmu i kolicini. i klismanic i taj igrac splita su 89 godista tako da se ovim činom neće povecati broj igraca 89 godista. bice samo taj "splico".. o kome je rijec drugi puta..smijeh
u svakom slucaju s njime cemo biti mnogo jaci u obrambenom dijelu ali i u napadackom.



- 23:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.08.2006.

moram priznati da sam zaboravio napisati ono sta sam najavio (na to me podsjetio sinjanina to je koja su to dva igraca koja su dosla u nase redove za juniore. rijec je o MARIU GORETI i FILIPU BOROZANUvec su se uklopili u nase redove i udomaćili . za seniorsku ekipu su dosli BORO RADOJKOVIC, TOMISLAV MATIĆ I LUCIĆzadnja dvojica iz trogira a Boro kao povratnik iz inozemstva.

- 23:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ETO NISAM JOS USPIO STAVITI O TURNIRU... NADAM SE DA CU TO NAPOKON DOVRSITI U SLJEDECA DVA IL TRI DANA..TAKODJER SE NADAM OVOM TJEDNU I ODLICJA NAPOKON DA RJESIM..

- 23:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SENIORI:SOLIN-KAŠTELA 58-103

druga prijateljska tekma nasih seniora i druga pobjeda. ovaj put od kastelana nastradali su solinjani i to cak 45 razlike!! 103-58 a cijelo drugo poluvrijeme domaci su dali tek 18 poena... nakon trogira kastela su se i sa solinom lako obracunali i pokazuju da su zaista prvi favoriti nadolazece a-2 lige.

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

sibenka-kaštela 91-70 (51-30)

PORAZ U SIBENIKU JE BIO OCEKIVAN . LOSIJA PREDSTAVA U PRVOM DIJELU I BIJEG DOMACIH NA 21 RAZLIKE NA POLUVREMENU 51-30 , BILO JE NEKOG STRAHA U SRCIMA MNOSTVO FALIVENIH ZICERA I TEK KADA SU SHVATILI DA MOGU SA SVIMA IGRATI KRENILA JE I IGRA STIZAO SE REZULTAT RAZLIKA JE BILA PALA NA SAMO 14 POENA I DVA NEDOSUDJENA FAULA ISPOD KOSA NA PERICU I BOSANCICU SU PREKINILA NASU SERIJU I VRATILA DOMACE PONOVO NA 20 RAZLIKE, (OSIM TA DVA FAULA OSTALO SUDJENJE JE BILO ODLICNO ) TAKO DA NA SUDJENJE NEMA NITI MALE PRIMJEDBE. VRLO DOBRA TRECA CETVRTINA KOJU SMO ZABILI CAK 24 POENA(PRIMILI 23)POKAZUJE DA IPAK POLAKO DIZEMO FORMU IZ TEKME U TEKMU...IAKO I DALJE IMAMO VELIKE PROBLEME JER POJEDINCI JOS NISU U FORMI U KOJOJ BIH IH ŽELIO VIDJETI IPAK SE POLAKO DIZEMO I DO PRVENSTVA CE MO BITI ONI PRAVI. I DANAS JE PERIC BIO JEDAN OD NAJEFIKASNIJIH(NIJE SE VODILA STATISTIKA)DOK JE DINKO IMAO NAJVISE OBRAMBENIH SKOKOVA I ASISTENCIJA. GORETA JE U CETVRTOJ CETVRTINI POKAZAO DA IPAK MOZE JAKO DORO ODIGRATI, MARIN POSLOVICNO DOBAR, OD BOSANCICA IPAK OCEKUJEM VISE U NAPADACKOM DIJELU NAROCITO U STAVLJANJU ZICERA KOJI JEDNOSTAVNO MORAJU BITI IGRA ZA TRI POENA(FAUL-KOŠ).SVE U SVEMU NASA NAJBOLJA IGRA DO SADA.CETVRTA PRIJATELJSKA TEKMA I CETVRTI PORAZ SCORE 0-4 NIJE PRIJATAN(ZADAR,TROGIR,DALVIN , SIBENKA)ALI IPAK ZBOG PODIZANJA KVALITETE NASE IGRE ALI I POCETKA SERIJE TEKMI ZA 91.GODISTE KOJE NECU VISE KORISTITI U OVIM JUNIORSKIM TEKMAMA NAJAVLJUJEM I BOLJE REZULTATE I POBJEDE VJERUJEM VEC U SLJEDECOJ TEKMI KOJU IGRAMO A TO JE U CETVRTAK U PODNE U TROGIRU. ZA IDUCI VIKEND PONOVO GOSTUJEMO U SIBENIKU I ODIGRACEMO DVIJE TEKME JEDNU OVA NASA EKIPA 90og GODISTA (JUNIORI) A DRUGU 91. I MLADJI.
IDEMO DALJE..

- 22:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

juniori:DALVIN-KAŠTELA 69-56

PORAZ NAŠIH JUNIORA U PRIJATELJSKOM OGLEDU SA DALVINOVCIMA. IPAK KRAJNJI REZULTAT JE PREVISOK I VARA. DOK JE IGRALA PRVA POSTAVA NASIH EKS KADETA A TO JE BILO 33 MINUTE REZLTAT JE GLASIO 55-51 ZA DALVIN. NAKON ULASKA MLADJIH DALVIN KOJI IMA IPAK SIRU KLUPU SE ODVOJIO NA KONACNIH +13. INACE JE UTAKMICA CIJELIM TOKOM BILA U PAR POENA OSIM NA POCETKU TRECE CETVRTINE KAD DALVIN SA 3 TRICE BJEZI NA PLUS 10, NASI IPAK PONOVO STIZU NA SAMO KOS ZAOSTATKA. PERIC JE BIO NAJEFIKASNIJI KOD NASIH. BOLJKA NASE EKIPE TRENUTNO SU ZICERI VISOKIH IGRACA TE ZASAD IPAK PREVISE IZGUBLJENIH LOPTI "NISKIH" I SVAKAKO PONOVO OBRAMBENI SKOK. POZITIVNO JE STO JE PERIOD DOBRE IGRE BIO IPAK NEUPOREDIVO DUZI NEGO U PRVOJ TEKMI PROTIV TROGIRA.

- 22:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.08.2006.

i dalje ostajem duzan izvjestaj sa turnira bice u ova dva dana , takodjer se nadam da ce sljedeci tjedan biti i medalje za osvajace istih na turniru.. postoji opcija da ipak budu diplome (ukoliko se oduzi oko medalja) u svakom slucaju oni koji su zasluzili bice obavjesteni.

- 16:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #

tekma u trogiru

u trogiru smo juce igrali prijateljsku tekmu sa domacinima, iako su domaci bili oslabljeni bez dva igraca iz prve petorke ipak su dobili nas sastav sa 79-71. nikako ne mogu biti zadovoljan igrom koju smo prikazali, igra koju zelim da igramo prikazana je samo u prvih 5 minuta trece cetvrtine kada smo razbili domace i sa minus 6 dosli na plus 5 potpuno ih izbacivsi iz reketa i zatvorisvsi sve prilaze košu a istovremeno smo i imali brze kontra napade. medjutim tada se stalo ..istina da je do kraja igrala mjesana ekipa vecinom oni koji su sjedili do tada i po dva iz prve petorke , istina i da se ujutro nakon treninga u dvorani radilo fizicki i da su noge trome zbog toga al opravdanja nema ovakve tekme se moraju dobivati zatvorenim ocima..ne bih posebno nikoga istaknuo, ono sto izvlacim pozitivno iz ove tekme su tih 5 minuta koji pokazuju da mozemo i da su problemi u glavi (u razmisljanju) a ne u nasim ne(mogucnostima)..vjerujem da ce iz utakmicu u utakmicu biti bolje...
vec sutra ujutro igramo u splitu sa dalvinom a u nedjelju popodne idemo u sibeenik gdje cemo odmjeriti snage sa šibenkom.

u trogiru su strijelci bili
peric 15
marin 13
vukasovic 12
bosancic 11
goreta 8 (dvije trice)
carev 6
orošnjak 4
cavala 2


- 16:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.08.2006.

turnir je zavrsio...

sutra ce biti opsirniji izvjestaji sa turnira, samo da kazemo da je proteklo u najboljem redu , steta j esamo sta u seniorskoj konkurenciji bad boysi nisu bili kompletni.. zbog guzve u prometu kasnio im je jedan igrac,a oni nisu trazili odgodu tekme na pravoj adresi...odnosno nisu se izjasnili sa svojim problemima,ali ukupnog pobjedniak to ne bi promjenilo jer su samo 1 je djevacbili superiorni... sutra malo detaljknije o pobjednicima seniorskog turnira u juniorskom dijelu air force su bile najstandardnije i ugodno su iznenadili pobjedom..medine kifliće su eliminirali u polufinalu a u finalu su jednsotavno bili boli i pobjedili.. čast domaćih igrača spasili su smogovci ekipa iz naselka koji su protutnjali turnirom i u velikom stilu osvojili prvo mjesto u konkurenciji djecaka.. MIJO MALEŠ, IVAN MALEŠ, I HRVOJE JURIĆsu bili nedodirljivi za konkurenciju... najbolji strijelac turnira za djecake je bio IVAN VUKMAN iz tornadapostigao je 28 poena a hrvoje jurić je dao jedan manje.. treci strijelac je bio ANTE TEŠIJA sa 24 poena ali i sa dvije utakmice manje... sutra detaljnije o svemu i ponesto fotki..

- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

evo gledam nebo i sve se nadam da nece prokisniti da ce izdrzati do kraja turnira...kakav bi to bio streetbasket da se igra u dvorani.....neto kao pivo ali bezalkoholno...roflrofl
u vakom slucaju dosli smo do zavrsnice..nema vise kalkulacija svi ce sad igrat najjace sta mogu cak i kiflici jedino ako ima danas ne bude fijesta...čedna braća jos nisu pokazali svoje adute.. oni su bili na mini pripremama u zagori..na svjezem zraku..smokin bice napeto danas jer aidsu ne pada na pamet da se preda...na izjavu jednog igraca aidsa da ce aids biti bolest koja ce pobjediti cednu bracu jedan od čednih je izjavio da imaju oni penicilina za njih..covjece vise se prepucavaju nego grgić sa ćirom...smijeh

- 13:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 19.08.2006.

turnir turnir..

danas popodne su se igrale tekme polufinala i cetvrtfinala u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. kod seniora su igrali
samo 1 je djevac - ludi galebi iz trogira 14-12 i 15-10
fali tomo- bad boys 11-15 i 13-15

dakle obje tekme cistih 2-0
sutra ce se ovim ekipama pobjednika prikljuciti i razbijači
te tri ekipe ce igrati svako sa svakim i onda ce na kraju prvi protiv drugoplasirane ekipe odigrati finalne dvije tekme..

u juniorskoj konkurenciji su igrali danas
klišća - aids 8-8 i 10-13
škartoci-air force 8-13 i 14-11
kiflići kod mede - hahari 15-5 i 12-9

ovim pobjednicima sutra se prikljucuju čedna braća i igraju polufinale iz dva i zatim finale na isti način...
kiflići su se lako obracunali sa haharima ali im je vrizljasti radanovic pravio vraske probleme .... aids se jako tesko obracunao sa klišćima.. mora da je aids u konacnoj fazi pa nemreju vise niti trcati kamoli haklati.. skartoci su ispali od air forcea, ekipe koja je ugodno iznenadila i po meni nece uopce biti u podredjenom polozaju sutra dapace vidim ih kao pritajene favorite... sutra ce se igrati i veliko finale na malim kosevima izmedju ekipe smogovaca i tornada... smogovci su najugodnije iznenadjenje turnira ... mala ekipa iz malog mista za velike rezultate...idemo smogovci iz naselka..


raspored utakmica za nedjelju

kiflići - air force 1.tekma 17.00
aids-čedna braća 1.tekma 17.00 b kos
kiflići- air force 2.tekma 17.20
aids-čedna braća 2.tekma 17,20 b kos
prva finalna tekma djecaci mali kos 17,45
samo 1je djev-razbijači 18.00
prva finalna juniora 18.20
bad boys-porazeni iz samo 1-razbijaci 18.40
druga finalna djecaci mali kos 19.00
bad boys-pobjednik iz samo 1- razbijaci 19.15
druga finalna juniori 19.30
prva finalna seniori 19.50
druga finalna seniori 20.10h
podjela nagrada i priznanja 20.25h


medalje nismo uspjeli nabaviti u splitu...obisli smo cijeli split i nista.... tako da ce iste biti podijeljenje iduci tjedan...sve ostale nagrade (dresovi ) su stigle.
prvi dan turnira prosao je jako dobro....u pravom sportskom ozracju bilo je stvarno ok..sudjenje jako dobro i pravicno..

- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

turnir..

danasnje novosti i rezultati sa turnira bice za sat vremena na blogu...

- 20:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

pocelo je pocelo

poceo je i prvi turnir, streetbal turnir u Kaštelima. Turnir koji vrlo ozbiljno prijeti da postane tradicionalan. a i postace to.. odmah jedna vijest za pocetak, ovaj turnir sljedece sezone postaje dio Kaštelanskog ljeta dakle bice mnogo mnogo ozbiljnije marketinski popracen tako da gledajuci u svjetlu toga ovih 16 ekipa ukupno ove godine i nije tako malo..ali o tom potom.. pocnimo sa dogadjanjima na turniru.. odmah da kazem da ce fotke sa turnira biti nakndano postavljene.
kategorija dječaci - mini koš
bilo je vrlo vrl0 neizvjesno i napeto.. igrali su 4 ekipe tako da je igrana liga svak sa svakim i onda ce sutra prva i druga ekipa igrati finale
finale je sutra (nedjelja) u 17.00h
po tecajevima odredjenim prije turnira najvece sanse su imali ekipa brzi i žestoki @1,30
a najmanje smogovci uglavnom u zadnjem kolu su bile sve opcije otvorene prvo su igrali smogovci i all star to je bila najneizvjesnija utakmica turnira do sada svi su navijali za smogovce jer ako smogovci pobjede tada brzi i zestoki i tornado u zadnjem susretu odlucuju tko ce uz smogovce ici dalje. i u neizvjesnoj zavrsnici rezultat je bio 8-8 15 sec do kraja lopta za smogovce koji je gube i 3 sec do kraja all star postize kos i vodi 9-8! ali smogovci ne gube glavu ne panicare(tako je to u naselku rofl)izvode loptu i poentiraju za 9-9 na opce odusevljenje ove dvije ostale ekipe. produzetak , all star je u prednosti jer ima loptu , ko da kos pobjednik... promasuju... lopta je za smogovce koji to rutinirano realiziraju i kraj.. 10-9!.. dolazi sada zadnja tekma.. brzi i zestoki kontra tornada... brzima igra samo pobjeda od 9 i vise razlike..... nemoguca misija.... 9 i vise razlike idu dalje brzi i zestoki... 4 do 8 razlike za brze ide dalje all star... do 3 razlike za brze i njihov poraz ide dalje tornado.. sve je otvoreno..utakmica neizvjesna do polovice nakon toga tornado je pomeo brze 9-15.... prvo mjesto osvajaju iznenadjujuce dobri smogovci drugi su tornado treci all starsi cetvrti brzi i zestoki

svi rezultati i tabela

TORNADO-SMOGOVCI 6-10
BRZI I ZESTOKI-ALL STARS 8-15
TORNADO - ALL STARS 9-4
SMOGOVCI - BRZI I ZESTOKI 15-11
BRZI I ZESTOKI- TORNADO 9-15
SMOGOVCI - ALL STARS 10-9(9-9)

tablica

1.smogovci 3-0 35-26
2.tornado 2-1 30-23
3.all stars 1-2 28-27
4.brzi i zestoki 0-3 28-45


tablica strijelaca

1.TEŠIJA 24
2.VUKMAN 22
3.H.JURIĆ 18
4. E.MUSIĆ 14
5. I. MALEŠ 9
6. M. MALEŠ 8
7. MASA 8
8. D.OROŠNJAK 6
9. DENI 6
10. A.BEDALOV 4
11. J. MATIĆ 1
12. DINO 1

S OBZIROM NA DVJE FINALNE UTAKMICE KOJE SLIJEDE OCITO JE DA CE SE ZA NASLOV NAJBOLJEG STRIJELCA BORITI VUKMAN I JURIĆ JER OSTALI VISE NEMAJU UTAKMICE..

- 12:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 18.08.2006.

na kladionici bi to izgledalo ovako:

seniori:
1SAMO JEDAN JE DJEVAC @2,20
2 LUDI GALEBOVI IZ TROGIRA @2,50
3 RAZBIJAČI @4,80
4 BAD BOYS @7,00
5 FALI TOMO @20.00

--------------------

juniori:

1 ŠKARTOCI @2,35
2 KIFLIĆI U MEDE @2,55
3 AIR FORCE @4,50
4 ČEDNA BRAĆA @6,00
5 AIDS @10,00
6KLIŠĆA FOREVER @250,00
7 HAHARI @1000,00

-----------------------

djecaci- mini koš

1 BRZI I ŽESTOKI @1,30
2TORNADO @2,10
3 ALL STARS @3,75
4 SMOGOVCI @15,00
---------------------------

vec po ovome primjecujemo favorite.. barem papirnate...
da li ce ishod turnira biti ovakav ostaje da nagadjamo dok ne zavrsi..

- 22:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

turnir

neke obavijesti o turniru pravila , promjene,
u seniorskoj konkurenciji se prijavilo pet ekipa nagrada za osvajanje prvog mjesta je 500 kn (odnosno KOMPLETNA UPLATA u toj konkurenciji)
u juniorskoj konkurenciji se prijavilo 7 ekipa nagrada za osvajanje prvog mjesta je 4 kompleta kosarkaskih dresova
u konkurenciji djecaka se prijavilo 4 ekipe nagrada za prvo mjesto je 4 kompleta kosarkaskih dresova
svi finalisti ce dobiti medalje.. u ovom trenutku medalje jos nisu stigle iz zagreba..pokusavamo nabaviti zamjenske u Splitu ukoliko se dogodi da ne rjesi se to do nedjelje( u stvari do subote ) tada ce medalje biti dostavljene naknadno(rijec je o par dana)
svim ekipama je zagarantirano minimalno dva basketa prije ispadanja.
nakon petog faula svaki faul je slobodno bacanje
nakon pogodjenog-promasenog bacanja lopta pripada protivniku
nakon svakog koša lopta pripada protivniku
igra se do 15 poena ili 12 minuta
napad je ogranicen na 30 sec
sudi sluzbeni sudac
ne igra se na dva razlike
pravilo fair play


- 22:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Image Hosted by ImageShack.us

    OVO NIJE SLUŽBENA STRANICA KK KAŠTELA
    OVDJE SE PIŠE I GOVORI O KK KAŠTELA
    I SVEMU OSTALOME ŠTA SPADA U SPORT
    TO RADE LJUDI KOJI VOLE OVAJ KLUB I SPORT OPĆENITO.
    *******************
    blog uređuju:
    NEBA****(blog)
    TONKO***(blog)
    DRAZY***(forum)
    EDDIE****(forum)
    HOĆEŠ BIT KOŠARKAŠ? VJEŽBAJ NAJVAŽNIJI I NAJJAČI MIŠIĆ U TIJELU.........MOZAK! A DRUGE PUSTI DA IDU U TERETANU...
    Sportski krugoval K-7
    ZA SLUŠATI JE POTREBAN WINAMP PLAYER!
    radio K 7 ! prvi sportski internet radio u hrvata!
    možete se i zezati al to je tako. K 7 !!

    sve sta spada u sport i dobre vibracije sa naglaskom na lokalnu razinu..





    sve informacije u svezi sporta(lokalnog) fotke obavjesti rezultate saljite na mail
    nbuha@globalnet.hr
    ili mobitel 095 801 33 93 **** 098 163 60 93
    ****************
    USKORO ĆE BITI I NOVE
    STALNE RUBRIKE
    NEVEZANE ZA KK KAŠTELA
    NARAVNO O SPORTU
    ******************



    Copyright © 2005 tiptop

    Zabranjeno korištenje
    slika i tekstova
    bez pristanka autora

Linkovi

ONI POMAŽU SPORT (NAŠI PRIJATELJI, POZITIVCI)

  • Image Hosted by ImageShack.us
    Image Hosted by ImageShack.us
    Image Hosted by ImageShack.us
    BABA: a sinko di ćeš? SINKO: a idem baba da minjam pineze. BABA: a di sinko? SINKO: a baba moja ne znan di nadjem. BABA:a sinko ne budi lud idi u "HIME" tamo su najboje cine."HIMA" ti sve vrste pinezi prima, i dolore i oire i kune ma sve čak i one slovenske tovare!
    HIMA
    mjenjačnica
    a ne budite seljaci čak i baba zna da su najbolji tečajevi u mjenjačnici "HIMA"!
    Image Hosted by ImageShack.us
    "Hima"-odmah pored restorana Lord u Gomilici

    I JOŠ NEKI KOJI NEMAJU LOGO ( TVRTKE KOJE ĆE USKORO OVDJE BITI NAVEDENE) ...U SVAKOM SLUČAJU SVI KOJI ŽELE BITI OVDJE U OVOM ELITNOM DRUŠTVU SLOBODNI SU JAVIT SE NA NAŠ MAIL TU NAVEDEN..


    VREMENSKA PROGNOZA ZA KAŠTELA22.05.2006.
    Image Hosted by ImageShack.us

    KAŠTELA U 07h : +22
    KAŠTELA U 16h: +27 22.05.2006.vedro
    KAŠTELA U 21h:
    PROGNOZA ZA KAŠTELA 22.05.2006.
    biće hebeno vruće danas.. al tek sutra ce biti HEBENO jer ce ici živa priko 30og stupnja..meteopati ostajte doma..ako nemate klime onda u Getro u hladnjaču i pivajte hit dana "ajde da ludujemo ove noći.."......headbangburninmad

    V I C ** D A N A


    Daje Mujo oglas u novine:
    - "Mijenjam novu i očuvanu punicu od 50, za dvije polovne svastike od 25!"






Cursors