...savršen život...
31.08.2007.

Lijepi gradić Ludbreg

Nekoliko vam se dana nisam javljala pa me zato sada evo. Da vam prvo pojasnim zašto ovaj naslov? Jer je moja mama išla u taj lijepi gradić prepun Božje ljubavi. Ujutro je započeo put u Ludbreg. Spavala sam a mama je me probudila i pozdravila me a ja nisam htjela da ide.tuzan Željela sam biti s njom, provesti malo vremena prije škole, no tada sam malo razmislila i promijenila svoje misli! Izljubila sam je i pozdravila.mah Tijekom dana sam malo ponavljala gradiva i iščekivala dojmove koji će tek izaći na vidjelo za negdje 6 ili 7 sati. Bila sam nestrpljiva.headbang Kada se bližilo 18 sati moja mama je došla! Jedva sam to čekala da mi malo ispriča kako je bilo i kakav je osjećaj šetati tim ulicama i biti u predivnim crkvama. Saznala sam nešto što je jako zanimljivo i voljela bih to podijeliti s vama: Prije nekoliko stoljeća ili godina neznam točno dogodila se jedna čudna ali istinita priča sa svećenikom koji je služo misu. Naime nije vjerovao da se vino iz kaleža može pretvoriti u krv Isusovu. Tijeko svete mise kalež vina se pretvorio u krv( i to Isusovu) te se počela razlijevati! Nakon nekoliko minuta se je krv ponovo pretvorila u vino. Tada se svećenik uplašio te je sakrio vino negdje duboko te je prije smrti rekao određenim ljudima gdje se to nalazi. Kada je umro napravljeno je postolje za takvu posudicu te se od dana kada je moja mama bila pa dva dana još poslije vino pretvara u krv!
NIje li ovo bilo zanimljivo?naughty Donijela mi je jedan predivan beđ na kojem je nacrtan anđeo. I to predivan anđeo. Kolegice s kojima je išla, jedna među njima joj je poklonila predivnu šalicu tako da kad pije kavu neka se sjeti posjeta i obilazka u Ludbreg. Inače još jedna dobra informacija je da je Ludbreg i centar svijeta. Medenjak koji je donijela je napravljen kao centar svijeta. Žene koje su tamo na štandovima isplele su od slatne svile mislim to postolje s krvi isusovom. Puno su sigurno truda u to uložile. Nešto divno! Evo sada ste za mali postotak postali obrazovanijinaughtynaughty

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
21:06 , Komentiraj { 8 } Print
30.08.2007.

Ponovni pajama party

Jučer se u mojoj kući održao pajama party. Zapravo to je više bio day party jer moja prijeteljica Ivana ostala kod mene skoro dva puna dana na što se nimalo ne žalim. Moja seka i ja smo bile organizatorice svega a ona je bila išćekivano gost! LIjepo smo se zabavljale što nas je činilo sretnima i zadovoljnima. Ipak slijedi škola a tijekom trajanja se nećemo moći često viđati. Igrale smo se s Bratz lutkama ( što smo radile i na prošlom partyu) kao bi raspored bio popunjeniji! Ali zapravo naša tradicija je svaki put kad se nađemo igra s Bratzrolleyes Pa što, volimo ih. Jedino što je bilo malo onako loše što se ivana nije usudila probati malo ručka! Jel ne voli neke vrste povrća pa se niej usudila niti probati. Ali nema veze jer nam to nije predstavljalo ni najmanji problem. Prije spavanja malo smo bile glasne jer smo svi izrazili veliku želju za gađanjem jastucima. Bilo je kao u filmu a i zato smo svi htjeli to iskušati!thumbup Ujutro smo se probudili zbog viška sunčevih zraka. Evo to bi bilo ukratko to jer mi je mali problem opisati sve detalje jer je to pre dobro da bi se moglo opisati!naughty

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
19:08 , Komentiraj { 3 } Print
28.08.2007.

Školski dani započeli...

Eto kraj je praznicima i škola nam je svima (školarcima) pokucala na vrata. Jedva je čekam na što bi sigurno neki rekli: " Pa ti si luda!" ali ja tako ne mislim već sam se je zaželjela! Nekeko mi fali učenje, neznam zašto ali je jednostavno tako i ja to nemogu promijeniti. Kad mi neki kažu: " Pa da, za 5 dana počinje škola.", ipak se zaželim još koji tjedan praznika. Imam neke kolege u razredu za koje me zanima kako će se snaći. Treba im uvijek pomagati a to sad baš neće biti vrlo lagano!nut Nikad se nemogu sabrati na satu i onda tijekom testa uvijek ispituju druge za riješenje što svakog jako živcira. Neki dan sam bila vani s frandicama iz razreda i rekle su da im ne pada na pame razmišljati o školi. Super smo se zabavljale i bilo nam je jako dobro! Vidimo se do slijedećeg javljanjamah
20:36 , Komentiraj { 4 } Print
21.08.2007.

Malo Životinjica

Neznam za vas ali ja obožavam životinje. Za ovaj dan sam odabrala bijele tigrove jer se ne spominju često kao npr. pas ili tako neš slično.Nikad baš ih nisam spominjala kao nadražu životinjuili tako neš slično jer ih se baš nisam sjetila. Volim sve životinje osim nekih iznimaka(zmije,pauci...). Priroda je očito htjela suprotnosti pa je stvorila bijele i obične tigrove kako bi bili drugačiji. Možda i nije tako ali nekako mi je ta ideja pala na pamet malo razmišljajući o toj temi. Oni su i također zaštićena vrsta jer su očito postali manjina! Evo da vam dam sliku jer kažu da slika vrijedi 1000 riječi:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
19:34 , Komentiraj { 3 } Print
20.08.2007.

Sreća za svakoga

U nekom od svojih postova sam rekla da se zagledate u vilu i da će vam donijesti sreću.
Ali zapravo evo vam jedan predmet koji je danas vrlo poznat ali i rijedak.
Naime radi se o djetelini s 4 lista.
Takva djetelina je prava slučajnost a tko ju nađe kako bi neki rekli sreća mu je zajamčena.
Moja mama ih nalazi samo tako kao da su normalna savkodnevica!
U jednoj debeloj knjizi slagalica ima ih sigurno 7 ili 8 što je dosta za jednu knjigu.
Neki ljudi( koje ja poznajem) se već godinama muče da bi ih pronašli ali im to baš ne polazi za rukom.
Ali ipak kad malo bolje razmilsim po mojem mišljenju to nije neznam kakva nemoguća stvar za prirodu jer ona nas uvijek iznenadi raznim čudima koje niti sami ne očekujemo!!
Pa zar nije tako?naughty

MySpace Graphics codes

MySpace Graphics


17:49 , Komentiraj { 5 } Print
18.08.2007.

Evo vam malo sredstava za zabavu

cerekEvo pretpostavljam da vam je odsadno ovih dana pa sam vam odlučila predati ovu igricu u ruke. Neki blogeri su mi sežalili što nisu imali priliku malo se duže zabavljati na ovom ljubavnom kalkuratoru. Pa što da vam drugo kažem nego : dobru zabavu!!:cerek


Created by Crazyprofile.com

20:05 , Komentiraj { 4 } Print
18.08.2007.

" Svugdje je lijepo ali najljepše je kod kuće"

Ovaj dan sam bila sa sestrom kod prijateljice na pajama partyu.
To je bio razlog mog ne pisanja postova ovih dana. Igre, pričanja i jedenje bile su samo pojedinosti toga partya.
Tamo je još bila i sestrična naše prijateljice.
Igrale smo se s Bratz lutkama što smo sve jedva dočekale! Zašto sam rekla: " Jedenje??"
Jer svaku večer kad je njena mama pitala tko je gladan svi smo potvrdno odgovorili i tako par puta za redom!
Pričale bi do 23:00 a onda pošle u krevet i spavale kao bebe.
Ali Ivana je kod nas prespavala tada 2 ili 3 noći prije!
Igrale smo se tako da je vjerojatno i znao susjed s 7 kata bilo je nezaboravno!
Jele smo bombone i slušale pjesme te se igrale s Bratzima.
A kada smo se vratile s pajama partya onda smo rekle da je bilo predivno i sve to što je i istina ali je ipak najljepše kod kuće!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
17:51 , Komentiraj { 4 } Print
10.08.2007.


Moja mala kujica Nera je jedan dan poludjela. Nakon kupanja se nije tresla što je inače kod nje prava slučajnost.Nakon nekoliko minuta sam potpuno zaboravila na to i kad sam ja posušila sam ja pustila.Gledala sam film CSI.POčela je trčati cijelim stanom tako da je mene zbunila.Počela je lizati moju ruku i počela je uz to povlačiti tako da sam se zaigrala.I to je bila jedna pustolovina koja nas je sve oduševila i to je Neri bio i cilj! Ali sigurno se neko pitaju;Pa i moj pas može to???
Ali nera ima ljudskih 98 godina

Sweet Purple Glitter Baby & Kitty Glitters

Sweet Purple Glitter Baby & Kitty Glitters


11:04 , Komentiraj { 7 } Print
09.08.2007.

Sreća

Ova će vam mala vila donjesti sreću.
Ja bih to voljela da vam je donese jer sam sretna što provodite vrijeme na mojem blogu.
Inače ja sam izabrala baš ovu jer mi se svidjela i zrači lijepom energijom!
Evo što da vam još kažem nego da vam preporučim da se zagledate u nju i ...to bi bilo to !!
MySpace images

MySpace


19:01 , Komentiraj { 2 } Print

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne
< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2010 (2)
Listopad 2009 (4)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (7)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (5)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (4)
Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (9)
Srpanj 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

A opisat ću ovo kao...


Ukratko? Ovo je mjesto na kojem ću pisati o svojim mišljenjima i stavovima :D Uživajte!







.Da mi je imati moc, da se pretvorim u noc, pa da vidim cijeli grad i saznam gdje si sad. Da ti se uvučem u snove i saznam kako se tvoja ljubav zove.

.Izmislit cu svijet ljepsi od svih, pretvorit cu tebe u najljepsi stih, ne dam da odes iz zivota mog, ti si moja sudbina, zapisao je BOG.

. Ako neko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime priznat cu mu da te voli vise od mene :) .

.Znam da si isti ko prije jos drhti ti ruka i srce ti lupa kad zoves me.




credits
Dizajn: SpeciaL DesigN - Kostur: duckdz.