oproštajni post.
21 komentara; objavljeno 14.07.2009. u 22:15


^^ by moi

Well da. Morao je i taj trenutak doć. Na žalost, opraštam se od vas. Odnosno, od pisanja ovog bloga.

Zašto?

Jer idem na more. :)

Ne budite tužni. (lol?) Svaki dan ću pisati postove na svom "morskom" blogu za 2009. godinu, a kada se vratim s mora, nastavljam sa ovim blogom.

tiny dancer's Straško expirience '09.

Počinjem pisati kada krenem na more, to znači četvrtak/petak. Ne namjeravam vam javljati za postove, jer mi to oduzima previše vremena rofl mislim da bi trebali biti zahvalni što ću vam svaki dan pisat :) Uglavnom će se post pojaviti istog dana navečer ili idućeg ujutro. however, nadam se da ću svaki dan pisati.

Kako to?

Moj najdraži acerExtensa5610 <3

Komentiraj - 21 - Print - # - On/Off
Why'd you have to go and let this die?
35 komentara; objavljeno 01.07.2009. u 00:43

mrzim glupe Blog.hr reklame. predugo sam tu da bi me s tim zajebavali >.< Naslov --> Foo Fightersi, danas sam slušala, zapelo mi u glavi

S *njim* još uvijek ništa. Možda i bolje. Od zadnjeg posta smo se vidjeli jednom. Između zadnjeg i predzadnjeg još jednom. Ali ništa.

Sjedimo jedno kraj drugog, gledamo kako ispred nas pada kiša, bez riječi, svaki od nas je u svojoj glavi sa svojim scenarijem. Prestaje kiša. Pljuvanje u dalj sa stepenica preko koša. Uvjeren si da možeš. Ali ipak ne. Želim li prijatelja ili dečka? Mrknem te u glavu neodlučnog. Ali ništa ne govorim. Što ako pogrešno interpretiram i time izgubim prijatelja? Zato samo sjedim i slušam kako pričaš. Sve tvoje riječi ponavljam u sebi, nadobudno filtriram. Ali ništa. Zašto o njoj? Misliš da te nije ostavila s razlogom? Ovdje sjedimo već sat i pol. Vrijeme je da se pođe. Izlazimo. Hodam iza tebe. Jedva čujna dva tiha "Bok." i bez pogleda okrećemo se svatko na svoju stranu. Želim se okrenuti i pogledati za tobom. Ali ne smijem. Ne dozvoljavam si. I tada me prožidire što nisam. Jer da jesam, možda bih ugledala tebe kako se okrećeš zamnom, i onda bih znala.

If only I had thought of the right words I could
Have hold on to your heart if only I’d thought of
The right words I wouldn’t be breaking apart all
My pictures of you


Izgleda da ne želim znati. Jer, ljeto je. Ne vjerujem ti dovoljno, ali što je najbitnije, ne vjerujem sebi. AC Straško dolazi. Nana i Ivan (kojeg zapravo neće biti) žele novu sezonu Ville Martine. A ja to ne mogu ako imam tebe. Možda bolje za sad da te nemam. Možda ne bi trebala svoj život pretvarati u sapunicu i jednostavno se pomiriti s činjenicom da me smatraš frendicom i jedna velika točka.

Žao mi je Nana i Ivan, ali nadam se da će druga sezona biti manje burnija od prve, jer nemam volje a nijedan od te dvojce više nema šanse. I neće je više nikad dobiti. They messed up. Again. u redu. Zadnja riječ nije za obojcu, ali zna se. Trenutno sam zainteresirana za mirnu morsku romansicu sa zgodnim dečecom, baš me briga odkud, i nek' nije odavde da ne moram bit s nijm kasnije i nek' ode prije mene da stignem još štošta napraviti dok njega nema. Nanin buraz bi bio helpful. Ali i njega bi se moglo strpati u isti koš s prvom dvojcom. Heartbreaking stories.

I što ja radim dugo u noć? Razbijam glavu tinejđerskim glupostima. Ja bi njega (makar u to ni sama nisam sigurna) a on izgleda ne bi mene. Jebiga. MOVE ON. Zašto to nije tako jednostavno? K'o da se gušimo, i oboje trebamo zrak, "Volim te." srce plače, pa neka znade da sam jak. Odkuda se Shorty sada potkrao u ovaj tekst? Zapeo mi stih u glavi.

Martina scored 9/10 on How well do you know your friends?
Martina's guesses:
• Whose birthday is in July? Filip Mljinki Milinkovic
• Whose birthday is in August? Marko Puđa
• Whose last name is Tomas? Anto
Yeah, that's me. The girl who knows her friends. Damn Fejsbuk. Previše je addictive. Gasim Chrome. Neću bit na fejsu. To uništava mlade, nadobudne, talentirane ljude poput mene. So long, so long. (and thank you for all the fish) Ne mogu si pomoć, Vodič je CAR.

Ne tražim krivca ne pitam zašto tako mora biti ja sam odgovor na baš to
Naša ljubav nestala je ko pubertet Teensa
Naša veza srušila se kao zgrade Twinsa
Po uzoru na most iz Queensa gradili smo naše
Al na temelju od pjeska lomili se ko čase
Da se grade? Jel ima još nade za nove?
Bila sam sebična, zaboravila, da i ti imaš snove.


Ovog se malčice sramim ali Taylor Swift - Love Story tekst mi je prezakon. Pjesma mi je premelodična i jednostavno ju slušam 24/7 (tko bi reko)

I ovaj post koji mi se u najmanju ruku ne sviđa završavam riječima: Quoteane stvari nemaju veze s onim što sam pisala u postu (ako ste ih uopće čitali)

Komentiraj - 35 - Print - # - On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


On/Off


tinchica


22. F. ZG. FER. igraonice.hr
instagram

Writing since 13.11.2005. (10:53)


I must warn you:








čitamo se.

Blue

*trebaju mi novi prijatelji da ih stavim ovdje*


Your brain needs some assistance.

I see the girl I wanna be: riding bare-back, care-free along the shore. If only that someone was me. Fear surrounds me like a fence I wanna break free. All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared. Wild horses I wanna be like you: throwing caution to the wind, I'll run free too. Wish I could recklessly love like I'm longing to I wanna run with the wild horses..
~Natasha Bedingfield - Wild Horses



I'm listed at Blogerica
Free counter and web stats


Credits

· design & base code: *marhina. [dz]
· picture: =vampire-zombie
· thanks: Tutor.Blog