utorak, 24.07.2007.

I'm back...


Ne mogu vjerovat da pišem novi post...već sam zaboravila kak to ide...prvo se želim ispričat svim ljudima koji me redovito komentiraju što me nije tolko dugo bilo...jbg, po cijele dane sam vani i nikako da napišem nešto novo!!


Ne znam otkud da krenem. Bila sam na moru s klubom u dugoj uvali...to je neka pripizdina di ima jedan kafić i neki disko u koji mi nismo išli jer smo mogli bit do 11 vani...ima samo šuma i staza za trčanje po kojima su nas ubijali, a stepenice neću ni spominjat!!!! I sad kada smo došli u klc svi otišli na more ili će otić...na Viru su fak, dado, petra, velvet, sara, sandra, emil, rajko i još će im se pridružit juc i renato, a uskoro idu kljovo i emil negdje na Pag...tako da u klc-u ostajemo helena, kika, lipa stariji i mlađi i ja!!


Danas je tako šugavo vrijeme...baš sam bila dobre volje i onda mi ovo slekavo vrijeme uništi cijeli dan! Vjerojatno već svi znate da više nisam s kljovotom...neću pisat o tome...samo sam napomenula...nekako mi je šugavo ovo ljeto. Ne znam, mislila sam da će bit zabavnije! Svaki dan je isti...probudim se, odem na kavu onda na kupanje i navečer pit ili zujit po gradu...ništa posebno se ne događa.


Ne znam o čemu da više pišem...nemam baš neku želju za pisanjem i moram još posjetit sve ljude koji su mi ostavili komentare. Pozdravljam sve ljude koje znam i neku uživaju u ljetu dok još traje!!
I pozdravljam cijelo društvo koje je na moru i nek se lijepo zabave...



Image Hosted by ImageShack.us




- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
...No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do...
...No one knows how to say
That they're sorry and don't worry
I'm not telling lies...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- 21:48 - Tell something... (59) - if you want... - :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.