THEZEITGEISTMOVEMENT-CROATIA

subota, 29.11.2008.

!POZOR!POZOR!POZOR! PROMJENA DRUŠTVA U TIJEKU! POČETAK NOVE ERE!

Današnje je društvo sastavljeno od niza institucija...od političkih,pravnih,religijskih, do institucija socijalnih,obiteljskih i profesionalnih vrijednosti. Očito je kako te institucije utječu na naše razumijevanje, no ipak od svih ovih institucija kojima smo uvjetovani od rođenja i koje nama upravljaju te nas usmjeravaju, čini se kako ni jedna od tih institucija nije toliko uzeta "zgravo-za-gotovo" kao institucija MONETARNOG SUSTAVA. Zauzimajući gotovo religiozne proporcije osnovane monetarne institucije postoje kao jedne od najneupitnijih oblika vjere koji danas postoji. Kako je novac stvoren i lukavost kojom je upravljan, utječe na svakog stanovnika ove planete.

U svijetu u kojem 1 % populacije posjeduje 40% sveukupnog bogatstva, u svijetu u kojem SVAKODNEVNO umire 34 000 djece zbog neimaštine, siromaštva i izliječivih bolesti, u svijetu gdje 50% populacije svakodnevno preživljava sa samo 2 dolara dnevno, jedna je stvar kristalno čista: Nešto je JAKO POGREŠNO!!!

I stoga ja ovim blogom pokušavam pokrenuti sve zainteresirane da mi se priključe i da mi pomognu u daljnjem informiranju ljudi i daljnjem prenošenju ovih bitnih informacija na što više ljudi...Jer sada je vrijeme za promjene, iako je već 5 do 12 još uvijek stignemo učiniti Zemlju i društvo onakvima kakvi bi trebali biti i onakvima kako svi mi zaslužujemo...


- 02:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #