live your dreams

petak, 21.07.2006.

Izlazi novi udžbenik za fiziku!

Danas sam raspoložena, pa ću zato napisati riječi od tri autora: Harija, Mate i Harija! Moram vam priznati da je jogurt od borovnice najmanje 13 puta bolji od jogurta od višnje ili breskve!

Hari Mata Hari - ŠTO ME TATIŠ


Žedan sam, to me boca vina podsjeti, kad blizinu njenu osjetim
Gladan sam, kad s ćevapima sam
Nisam kriv sam, što mi alkohol pamet pomuti, pa sve lako povratim
Kriv sam, jedino ako po tebi

Što me tatiš, što te batman čudno pogledao,
Pa si jedno dugme bez straha progutala
Što me tatiš, klikni za maksimalnu zabavu
Što si bon od sto kuna 20 kuna više platila

Ko zna? Zeko zna! koji pramen ću ofarbati, gdje će buhe prebivati
Ko zna, ko to zna ? Pa zeko budalo!
Ja znam iako nisam zeko u tvoj pago ću hraćnuti, zbog tebe dehidrirati
Ni jednu neću zarobiti

Klicknite slicku!
TANGICA!

_VinKO-Zmaj!_

21.07.2006. u 20:18 • 1022 KomentaraPrint#

srijeda, 19.07.2006.

Imam novi post

Nije mi ga se dalo tu pisat odite na
Volim sve što vole mladi

19.07.2006. u 00:49 • 1008 KomentaraPrint#

subota, 15.07.2006.

Zašto Dino rađa ako je Goran karan?

Goran Karan rođen je 2. travnja 1964. godine u Splitu.

Image Hosted by ImageShack.us

Goran Karan mi je najbolji pjevač na svijetu. Ima tako supač glas i prezgodan je. Ima najlijepšu kosu zbog čega je i dobio ulogu u mjuziklu ''Kosa''. Ima definitivno najbolje tijelo od muških pjevača na našoj estradi. On mi je savršen. Evo vam i neke činjenice o njemu:
Početkom se počinje baviti glazbom u grupama “Epicentar”, “Zippo”. Godine kao vokalni solist “Big Blue” dobiva nagradu za godine “Priznaj mi”. Iste godine dobiva “Sarajevski krug”, izdani su na hrvatskom i engleskom jeziku, uz mnoge koncerte u Državama.
Početkom 1997. godine Goran Karan započinje solo, a već 1998. osvaja “Zadar-fest” s pjesmom “Kazna mi je u Beču'' te nastupa u glavnoj muškoj ulozi u mjuziklu “Tommy itd''.
Goran je karan s proslavljenim splitskim skladateljem Zdenkom Runjićem. Ploča je bila platinasta. Iste godine on pobjeđuje na najprestižnijem hrvatskom festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” s Runjićevom pjesmom “Prozor”. U anketi je na festivalu u Puli.
Prestižna diskografska nagrada “ 2000” pripala mu puta za “Najbolji zabavne”, za “Najbolju mušku” i “ suradnju” (duet s).
Za novu diskografsku srpnju 2000. godine Karan izdaje promotivni singl s pjesmom “Ja”, s kojom nastupa na festivalu “ hrvatskog 2” i osvaja nagradu “ galeb”. Krajem srpnja 200. objavljuje s kompozitorom Zdenkom ekipu suradnika kao i na prvom albumu.
Iste godine će nastupit će na “Zagrebfestu” po Slovačkoj. U planu je i turneja.

Za sve informacije molimo obratite se izravno na Cantus.
HDS - MBZ - Cantus akademija - Tamara Obrovac - Zagrebački kvartet
Design & software BrukArt

Vicevi o Goranu Karanu15.07.2006. u 18:24 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 12.07.2006.

Odlučila sam izaći u javnost jednim novim potpuno netipičnim postom za moju malen kost. Naime, moram dati jedno priznanje za cjelokupnu javnost uključujući i muškarce, dikobaze i patuljke... naime, a sam odlučila odustati od daljnje životne edukacije i kanim se posvetiti svom životnom pozivu kojeg sam tek nedavno shvatila, tj. poslu u KUD-u Mala Kapela (da ne bi bilo zabune, MALA, ne Velika).... Tamo me čeka vrlo tražen i prestižan posao čuvarice ženskog zahoda. nai, to je puno traženiji posao jer ženama možete uvijek naplatiti i toalet papir, vodu i sapun a muškarcima ne jer ih ionako ne rabe, a još od malih nas nogu uče da ne varamo mušterije... Tamo me čeka samo dva broja prevelika kuta u boji isprane lavande i totalni makeover koji uključuje trajnu, šišanje na fudbalerku, ugradnju zlatnih zubiju i još poneku tome sličnu preinaku...


Petra

12.07.2006. u 14:35 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 25.06.2006.

ljeto, more, sol, sunce,.... (iako cijeli post nema nikakve veze s naslovom neka ostane...)

Evo nakon puno vremena pišem post- naravno nemam za njega nikakvih inspiracija i tako...
Napokon su došli ti dugo očekivani praznici i sada bi svi trebali biti sretni ali eto pojavio se novi problem - dosada. Jednostavno ne znam što bi radila preko dana... Na taleviziji nema ničega, SIMSi su jako spori tako da mi se ni to neda igrati, sve je puno drugačije nego prije... Svakim je danom sve vrućije... Za manje od mjesec dana idem napokon negdje... Hahaha, dok će neki biti na moru i kupati se ja ću 2tj harati tzv. Wienom... jedva čekam... Jučer je moja mala (ajme više nije mala, sada je velika) sestra slavila rođendan i eto sutra joj moram ići kupiti poklon.. Velike promjene u mom životu se očekuju sljedeći tjedan, poremetit će mi se svakodnevnica odlaskom u školu po krvavo zaslužene ocjene a ond amožda produžiti kod jednih pa kod drugih bake i dede... Pa onda mali shopping... Nadam se da sljedeći tjedan neće biti tako vruće jer bi išla malo po dućanima.. Baš sam neki dan razmišljala kako mi je glupo sada se nešto truditi imati nekog dečka jer mi je ovako bolje a neka ga ima svaka cura kojoj se tako sviđa više nisam u bedu zbog toga. Puno se više lijepih stvari dogodi kada uopće nemaš dečka... Možeš nesmetano svaki dan s bilo kim ići van a ne stalno s tim dečkom, ma imaš potpunu slobodu!!!Dosta filozofiranja... Idem ja malo na msn pa ako me netko treba... da znate....


KISS

25.06.2006. u 12:39 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.06.2006.

Evo jednog predivnog posta koji zapravo piše moj najdraža sestra pa je zato toliko inspirativan... Naime, ona ovaj čas baš sluša Let3 pa joj to daje još jednu dozu originalnosti... Pošot ću ju brzo prodati u bijelo roblje Romanu Abramviču, puštam joj da još piše ovaj post... Mislim kolika je to drskost od nje da zaviruje u moju intimu. Iako, na to radi vrlo eleganto i decentno, a ne kao neki koji se javljaju na moj blog... Uglavnom, u zadnje je vrijeme stvarno ludnica. Moram puno učiti, sve je za popizditi.... Ja stvarno ne znam kaj ću ja s morem ove godine.... Postoji nekoliko opcija,ali još stvarno ne znam za kajse odlučiti... dalje kopi-pejstam...Aluminijske kape - mogu li nas zaštititi?Teoretičari zavjere znaju još od kraja 50-ih da kapa od aluminijske folije može zaustaviti zrake koje kontroliraju naše mozgove i omogućuju Velikom bratu da čita naše misli.


Tako barem tvrde postdiplomanti uglednog MIT-a (Massachusetts Institute of Technology).

Inspirirani konspirativnim vjerovanjem da invazivni radiosignali mogu ispipavati misli građana i da vas nošenje folije na glavi može zaštititi, četvorica doktoranata MIT-a kroz eksperiment su pronašla da se određene ključne frekvencije mogu zapravo još i pojačati ovakvom vrstom "zaštite".

Studenti su prvo snimili osnovni prijenos signala od uređaja koji emitira radiovalove različitih frekvencija, prema anteni koja je bila locirana na četiri gologlave osobe koje su sudjelovale u eksperimentu.

Nakon toga su proveli ista mjerenja (od 10 kilohertza do 3 gigahertza) dok su osobe nosile po jednu od tri dvostruko presavijene aluminijske kape: "klasičnu" (aluminijska kapa omotana vrlo blizu glave), "fes" (cilindričnu kapu koja je ravna na vrhu) i "centurion" (stožastog oblika sa šiljkom na vrhu).

Kratka deblja antena presvučena plastikom postavljena je između kape i lubanje kako bi se odredilo koliko je signala apsorbirano ili je skrenulo s putanje prije nego je došlo do mozga.

"Eksperiment koji je počeo kao želja da se igraju s vrlo skupocjenom opremom završio je s iznenađujućim rezultatima", rekao je voditelj istraživanja Ali Rahimi, odnedavno student na doktorskom studiju elektrotehnike i računalnih znanosti.

U cjelini gledano, aluminijska folija je vrlo učinkovito oslabila radiovalove za desetak decibela za veći dio frekvencijskog spektra (nije bilo značajnih razlika između oblika kapa).

Ipak, na frekvencijama 1.2 i 2.6 GHz - koje su rezervirane za satelite američke vlade, GPS sustave i mobitel korporacije - prolaz kroz foliju pojačao je ove valove za 20 do 30 decibela.

Iako doktorant Rahimi ne zna zašto folija pojačava samo ove frekvencije - dizajn antene je "crna kutija", kako kaže - implikacije istraživanja su sasvim jasne.

"Ne treba napregnuti previše maštu da se zaključi kako današnje ludilo oko aluminijskih pokrivala za glavu najvjerojatnije propagira upravo Vlada, a vjerojatno je u to uključena i Federalna komisija za komunikacije (FCC)", smatra on.

"Ako postoje radiovalovi koji služe za čitanje misli, aluminijske kape nisu efikasan način da im se suprotstavimo."


NIje liovaj članak nadase intersantan?

01.06.2006. u 20:04 • 5 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 15.05.2006.

ponedjeljak...

Tjedan je lijepo počeo (provela sam u školi slavnih 4 h!!! što me također umorilo)... Ne znam ni sama što bi pisala jer sam malo onako čudna u zadnje vrijeme, nemam inspiracije za ništa... Hmmm, pošto svi stalno pričaju da sam ja opsjednuta svojom Peglom mogla bi pisati o njoj ili?? Ne znam ako si ju netko želi kupiti samo dajte najbolje investirani novac u povijesti shoppinga!!! I da, moram napomenuti da vas je sve Aljoša krivo obavijesti - ja nisam opsjednuta nego volim imati ravnu kosu... Mogla bi ja živjeti bez pegle (uostalom kako sam živjela dok ju nisam kupila???)... Ovo je malo glupa tema...
U subotu je bio hip hop party a ja nisam mogla ići, i baš mi je žao zbog toga ali ziher idem sljedeći put (ovaj vikend ili sljedeći, jedva čekam...)... Sada sam se sjetila da bi se mogla primiti knjige napokon jer je uskoro kraj godine a ja ništa naravno ne učim, samo razmišljam kaj ću kupiti i kada ću izaći van, a neke knjige nisam cijelu god otvorila i samo skupljaju prašinu... (zaključak: nemojte uopće kupovati knjige ionako nam nisu potrebne, bolje kupiti robu za te pare!!)
Upravo sam ovako malo surfala, i našla neki članak iz njem novina sa Edom Maajkom!!! Čovjek ne bi vjerovao....
Ajd idem pročitati lektiru iz njema, sada sam se sjetila čitajući taj članak...
Nadam se da je Petra sada sretna jer sam napisala novi post... volim te Petra!!!

I naravno sve ostale...

15.05.2006. u 22:02 • 11 KomentaraPrint#

petak, 05.05.2006.

ZASIĆENA I ZALJUBLJENA

Snježna kraljica sigurno propušta proljetne pripreme. Kada će se, i hoće li se ikad više, vratiti na snijeg ne zna nitko. Pa ni tata Gips, koji se već prebacio na treniranje Ivice.

Četverostrukoj olimpijskoj pobjednici i peterostrukoj svjetskoj prvakinji skijanje trenutačno nije prioritet. Nakon 14 godina drila, Janica Kostelić želi slobodno ljeto. Zbog ozljeda i zasićenosti treninzima, ali i želje da što više vremena bude uz dečka Borisa Ivančića.

Stoga je gotovo sigurno neće biti na proljetnim treninzima na Hintertuxu, već bi se na snijegu mogla pojaviti tek u kolovozu. Ili možda čak i kasnije. Otac Ante još se nada da će Janica za tjedan dana ipak krenuti na austrijski glečer.

No, kći je odlučno rekla ne, pa se Ante u sljedećoj sezoni odlučio posvetiti sinu. Neki kalkuliraju da je to početak kraja Janičine velike karijere. Drugi pak smatraju da joj je odmor potreban i da će se na skijališta vratiti jača nego ikad.

U svakom slučaju, teško je vjerovati da će Janica pristati na životarenje u Svjetskom kupu. Zaključi li Snježna kraljica da je konkurentice prečesto pobjeđuju - ili će se posve ostaviti skijanja ili će ponovno pojačati s treninzima, piše Večernji list.

Zabrinuti da će je možda potpuno izgubiti iz vrhunskog skijanja, čelnici Hrvatskog skijaškog saveza nude njezinom dečku da na utrkama Svjetskog kupa bude njihov gost. Boris Ivančić apsolvent je na riječkom Filozofskom fakultetu, pa to nije nemoguća misija.

"Janica se ponajprije želi odmoriti, a kada će to završiti ne znam. Ako bude i dalje skijala, ja ću i dalje s njom surađivati. Stalno je boli koljeno, muče je i leđa. Skijanje nije težak nego brutalan sport", priča Ante Kostelić...


05.05.2006. u 19:29 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 02.05.2006.

02.05.2006. u 21:25 • 10 KomentaraPrint#

petak, 28.04.2006.

samo za Aljošu...

28.04.2006. u 23:11 • 12 KomentaraPrint#

srijeda, 26.04.2006.

"Honey"Honey

režija: Bille Woodruff
scenarist: Alonzo Brown & Kim Watson
glazba: Rodney Jerkins,Mervyn Warren
glume: Jessica Alba, Mekhi Phifer, Lil' Romeo

datum izdanja: 09.12.2004.
zemlja: SAD

opis: Honey je lijepa i mlada plesna koreografkinja. Ples je njen život i sve bi dala da uspije.Ipak, kad joj mentor postavi ultimatum-ili će spavati s njim ili će joj ovaj zatvoriti vrata plesnog biznisa ona je na mukama što napraviti. Odreći se sna ili morala?

26.04.2006. u 22:57 • 4 KomentaraPrint#

subota, 15.04.2006.

hmmm... o svemu i svačemu!!!

Zašto inače volim subotu? Naravno odgovor je jasan, napokon se mogu normalno opustiti i izaći van, zabaviti se a prije toga na treningu isplesati, ali ono što ne volim je kada se rano probudim kao npr dns jer mi zvoni mobitel pa se i pesek probudi pa želi van i tako sam prisiljena ustati, obuči se i izvesti ga van... Naravno to se i dns ogodilo, i tako sam sada malo lošije volje jer sam umorna... Dns bi se trebala pakirati jer sutra popdne idem u Španjolsku ali mislim da neću nego kao i prošle god (kada sam išla u Francusku) h prije tako da pola stvari zaboravim (naravno Pegla ide samnom to će biti njeno prvo putovanje, jako je uzbuđena... :))...
Shvatila sam da s nekim ljudima ne znam više uopće o čemu bi pričala a s nekim mi nikada nije dosadno, i nakon ne znam koliko vremena ću opet moći pričati, imam osjećaj da se brzo zasitim nekih ljudi, ne znam kako da to uopće objasnim... Naravno žao mi je zbog toga, ali jednostavno je tako... Nadam se da je to samo faza da će se to nakon Španjolske promijeniti i da će sve biti kao i prije... Želim se družiti sa još više ljudi, izlaziti svaki vikend negdje drugdje, a ne svaki vikend po kafićima, možda kino? Moja mama bi bila najsretnija da idem svaki vikend u kazalište (nisam sigurna, ali htjela bi ići u hnk na balet, nakon toliko godina još ga obožavam i sljedeće god ću se opet upisati... ), koncerti? Trebali bi se kulturno uzdizati, napredovati a mi već godinu dana stojimo na mjestu vrhunac nam je kino (u kulturnom smislu) ili neka predstava na koje nas škola šalje...
I eto tako ja sutra odlazim, mojim stvarima, sobom pa i kompom će kraljevati moja sestra... Nadam se da ću sve naći na mjestu, naravno kupit ću joj puno stvari (zapravo kupit ću nam zajedničko, jedini problem je što nisam sigurna koji je njen sada stil... ali saznat ću dns)... Dobro, ovaj post je jaako dugačar, ne znam što bi uopće više pisala, tako da ću još samo reći:

SRETAN USKRS!!!

Javim kako je bilo, znači novi post će biti za negdje tjedan dana... Love u

15.04.2006. u 15:46 • 11 KomentaraPrint#

srijeda, 12.04.2006.

evo napokon sam došla doma... Škola je gotova, još samo i idem u Španjolsku... Jedva čekam, jedino me brine što ne mogu nositi više od 20 kg robe, hmmm ja planiram još puno toga kupiti (mng, zara,....)... Kupila sam Peglu (tako je dobra da se piše velikim slovom), što još ima novoga? hmmm, ima puno toga ali ne bi pisala o tome da neki ljudi koji čitaju ovaj blog ne bi saznali - iako ni ja sama nisam sigurna događali se nešto samnom - i da Petra, ne odnosi se to na tebe, niti na Tinu i Klaru.... Registrirala sam se na najbolji forum na svijetu, sada ću i na Petrin... Aaa, sutra napokon idem u shopping... Ako će netko trebati ili Tinu ili Klaru ili mene biti ćemo znači u jednom od mnogobrojnih zgb dućana (cure zaboravile smo diesel i replay!!!!)... I sada idem gledati tv, ipak sam cijeli dan bila vani sa svojim dragim prijateljicama pa nisam imala vremena odmoriti se... Laku noć smijeh

12.04.2006. u 21:50 • 12 KomentaraPrint#

nedjelja, 09.04.2006.

SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!!!

Evo opet sam umorna, došla sam doma negdje iza pola 2 i sada više ne znam za sbe, mislim da ću sada spavati i kasnije na trening... Komentar na jučerašnji tulum... Hmm Srki i njegovi prijatelji (što uključuje i Polettija) su totalno loodi.. Molim te sad se oni nama tam nešto bahate a zapravo ti neće ništa (ja se nadam. Uglavnom, prošle godine je bilo bolje bilo je više ljudi i sve to. Mislim Poletti je izvaljivao takve gluposti da smo se svi tolko smijali, već sam zaboravila kak te on uvijek nasmije glupostima.. I da ugodno sam se u Bobu, koji mi se prije činio totalno antipatičnim ali je zapravo jako simpatičan i dobar. Evo, kako se kaže u svakom zlu neko dobro.... Inače je sve po starom, još samo 7 dana i idem... Iako me više veseli što je škola gotova za 3 dana, čeka nas veliki shopping u Šapnjolskoj, a sutra ujutro idem kupiti Remington peglu, morala bi se također ići šišati i tako.. Ajde Tina ostavi mi komentar, a i vidimo se vjerojatno navečer na koncertu.. Kada je uopće? Ajme sutra otvara grčki, juuuuuupi biti će jaako zabavno... Ajd idem spavati.. Nadam se da se Klarica lijepo provela kod Ane i Marine i da nas nisu tračela... Cure puno vas volim...

09.04.2006. u 14:17 • 8 KomentaraPrint#

subota, 08.04.2006.

još 3 dana...

... i napokon smo slobodni na jadnih 10 dana (ali dobro, bolje išta nego ništa). Znači još 8 dana i Španjolska... Juupi! Danas sam bila u školi, bilo ok, malo dosadno, na retorici sam morala svima objašnjavati dijelove govora (bože moj, zašto baš ja?!) i poslije na njem... Kasnije sam se našla sa Korinom, kupile smo Tiboru poklon i eto, došla sam doma i sada ovo piskaram, nemam nikakvih ideja ne da mi se baš danas kod Tibora, ono opet isti ljudi tak da se ne nadam ničemu... Ali dobro, možda nam baš bude genijalno... Da, jučer sam bila u kinu - film je predobar (Fatalna nesreća), morate ga ići pogledati... Sljedeći petak brijem idemo KOrina i ja opet gledati Ponos i predrasude (također genijalan film)...

CRASH - FATALNA NESREĆA
/CRASH/

REDATELJ: Paul Haggis
ULOGE: Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Brendan Fraser, Ryan Phillippe
ŽANR: krimi drama
GODINA: 2004
DRŽAVA: SADRedateljski prvijenac scenarista i producenta mega-hita i četverostrukog Oscarovca, filma "Djevojka od milijun dolara".
Dobitnik 3 OSCARA - NAJBOLJI FILM, NAJBOLJA MONTAŽA i NAJBOLJI ORGINALNI SCENARIJ!

SADRŽAJ: Kućanica i njen suprug, javni tužitelj...perzijski vlasnik dućana...dva policijska detektiva koji su ujedno i ljubavnici... televizijski redatelj i njegova supruga... meksički bravar... dva kriminalca... mladi policajac na prvom zadatku... sredovječni koreanski par... Svi oni žive u gradu anđela, Los Angelesu. A u idućih 36 sati njihovi će se životi sudariti...

08.04.2006. u 15:47 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Ovaj blog je dio domene TANGICA
TANGICA

Ne-Yo - So Sick
Mmmm mmm yeah
Do do do do do do do-do
Ohh Yeah

Gotta change my answering machine Now that im alone
Cuz right now it says that we
Cant come to the phone
And I know it makes no sence
Cuz you walked out the door
But its the only way i hear your voice anymore
(its ridiculous)
Its been months
And for some reason i just
(cant get over us)
And im stronger then this
(enough is enough)
No more walkin round
With my head down
Im so over being blue
Cryin over you

And im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?

Gotta fix that calender i have
Thats marked July 15th
Because since theres no more you
Theres no more anniversary
Im so fed up with my thoughts of you
And your memory
And how every song reminds me
Of what used to be

Thats the reason im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?

(Leave me alone)
Leave me alone
(Stupid love songs)
Dont make me think about her smile
Or having my first child
Let it go
Turning off the radio

Cuz im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing she was still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)

Said im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing she was still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)

And im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishin you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
Why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)
Why cant i turn off the radio?