< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


yEs oR nOo

design by aNjIcA =)

UDAHNI ŽIVOT

htio ili ne, tu si, dio nesavršenog univerzuma koji čeka da ga otkriješ. Tu si. Učini to.

anya

četvrtak, 13.03.2008.

Učini ono što želiš...

Stojiš između 2 svijeta, jedan je savršen. Drugi je bolan. Međuprostor u kojem se nalaziš je ni manje ni više nego tup i prazan. ali tvoja neodlučnost graniči sa glupošću. biti sretan ili prazan? to be or not to be? biti budala ili uživati? stvarno teška odluka...

ali ipak, zastani.

zaviri joj u dušu. paukova mreža boli i straha. to je koči. pati jer voli. pati jer mrzi. pati jer ne zna voljeti pravu osobu. mrzi jer voli krivu. začarani krug tajanstvenosti njenog postojanja. vanjštinom odudara od svijeta. njen sukob, njena borba. borba kontradikcije. osjećaj jedno, govori drugo. lome je vlastite prepreke. strah ju je da će njena unutrašnjost uništiti svijet. progutati ha u jednom zalogaju. sve što je gradile, jednostavno bi nestalo u trenu nepaženje.

ja ti kažem: USTANI. UDAHNI DUBOKO. ZAVIRI U SVOJU DUŠU. SKINI PAUČINU S OČIJU. SKINI PAUČINU SA SVIJETA. POKAŽI SE I ZABLISTATI ĆEŠ.
... reach for the journey...



| Komentari (1) | Print | # |

subota, 01.03.2008.

I vrištim iz sveg glasa....

Htio ili ne, znao ili ne, sve se mijenja. Vrijeme, zrak, atomi, ljudi. Prolaze, dolaze i odlaze. Ostavljaju praznine koje netko drugi popuni, osjećaje koje ne zaboravljaš, bol koju pokušavaš zaboraviti, miris koji te vrati u prošlost... podsjetnik u kalendaru koji ti ne dopušta zaborav, zar ne?
da, tako je. proći će. i doći će. vratiti se ili ne. više nije bitno. tvoja se staklena perla kotrlja niz ulicu života. zapliće se i otpliće. oštećuje se, do onog trenutka dok se ne slomi u potpunosti i postane nova prepreka nekoj drugoj perli. nekom drugom životu.



| Komentari (3) | Print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.