the Influence

petak, 20.01.2006.

Keep on mouving

Hy.
Primjetija san nešto lipo kod nas u bendu,a to je ono kad neko od nas nakon ili za vrime posjeta nekom koncertu,šalje poruke i sl. tipa mete bilo je ludilo,čudno,ili anbelivbl,ili prvi put čujen tako nešto;a pritom ludimo od euforije i želje da se baš zateknemo na licu mista u nekoj predobroj svirci,u svojevrsnom jammu,na stageu-*(tiha patnja).Ali u tome se mi prepoznajemo.
U zadnje vrime,zadnji put nakon svirke u Dalmatian pubu,u Karote,malo smo se trgnili,okrenili smo se drugačijem zvuku,počeli smo sviranjem starih jazz standarda (tipa Autumn lives,ili Blue bossa),koji su u našoj verziji zvučali pinkicu progressivnije,nazovimo to garažnim jazzom,u namjeri da svoj stil i zvuk oplemenimo i naposlijetku uokvirimo.U tome istraživanju smo zatekli nove spoznaje,nove mogućnosti,i nalazili nove ideje.Naravno autorski smo bend,trebamo nalaziti svoj vlastiti pravac,težiti alternativi,da se ne ugušimo u sterilnoj slici većine rock bendova na ovim prostorima.
Težiti vlastitim shemama i shablonima,i u njima dinstati jestivi i ukusni toč.Kojim bi stvorili nakladu za vlasitu kuharicu,a u njoj novi,ukusni recepti,možda s mediteranskim okusima.
To je tek moje razmišljanje (dj Zuluf)
P.S. Pozdrav bendu,judi držte se,i dođite doma sa friškin matrijalon
- 13:06 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>