th3 ansW3r #3

srijeda, 20.07.2005.

Zadar

Danas sam bio u Zadru tj.u Punta Scali(valjda sam dobro napisao).Super je tamo.More je čisto,toplo,Odlicno je tamo. Malo sam se odmorio od košarke ali opet sutra nastupa(košarka).Igramo finale i ja mislim da cemo pobijediti.Sutra je i natjecanje u tricama i zakucavanja pa ako ste željni spektakla i dobre zabave dođite sutra na stadion kraj dvorane oko 18:00h.Vidimo se,pOzDrAv

- 23:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.07.2005.

Ljetna liga

Sto da vam pričam,opet smo izgubili.Ako ništa bar smo u juniorima prvi. Bio sam danas u Karlobagu i mogu vam reci voda je zakon.Dosao sam umoran na utakmicu i izgubili smo.Nema veze,bit ce bolje drugi put(ako bude drugog puta). I ja idem na kamp 1.8. Nadam se da će biti zakon tamo.To je sve od mene za večeras.Pozdrav.

- 23:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 15.07.2005.

Pobjede i porazi po treć put

Ovo stvarno počinje ići na živce.Izgleda da kod nas samo pale 1 pobjeda, 1 poraz. Ma bilo je totalno glupo. Izgubili smo utakmicu ja sam dobio udarac u nogu,totalna pušiona. Stalno pišem da se nadamo pobjedi ali mi nikako pobijediti(ove pobjede što imamo su protiv klinaca a u seniorima nismo ni jednu dobili). Ovaj put se ne nadamo ničemu(mozda pobjedimo)!!!!

- 23:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.07.2005.

Pobjeda i poraz X2

Što da vam pričam,opet smo jednu pobjedilina drugu izgubili. Mogli smo pobijediti (zapisnički stol nas je pokrao)al eto... Sutra igramo protiv čovoća i njegovih. To moramo dobiti. Moram pohvaliti igru žutih,zabili su čak dva gola. Posebno dobar je bio vratar i mali ali brzi igrač tome(nop).

- 23:28 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Iverson

Evo jedna slika od Iversona

- 16:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 13.07.2005.

Pobjede i porazi

Danas je bilo natjecanje u kosarci(basket). Jednu tekmu smo dobili a drugu izgubili. Dobro smo igrali u prvoj ali protiv sala jednostavno ne mozes igrati. U to su se uvjerili oni koji su gledali. Moram se pohvaliti uspio sam zaljepiti jednu bananu(blokadu) ali sam lose odigrao. Moram pohvaliti suigrace ali kako sam rekao protiv sala se jednostavno ne moze igrati. Sutra isto igramo i nadmo se pobjedi iako ce biti tesko.Peace!!!!!1

- 23:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 12.07.2005.

Kisa

Ja neznam koje je ovo godisnje doba ljeto ili jesen?Po meni ovo je jesen jer kisa ne prestaje padati,stvarno je dosadna.Nadam se da ce sutra biti suncano jer sutra imam turnir u kosarci.igramo ja moj brat i lenic.Nadam se da cemo dobro igrati.Jedna obavjest: tome je operiran.To bi bilo sve za danas:Cujemo se sutra sa rezultatima.

- 23:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #

evo i ja napravi blog

- 18:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>