Telekineza by: Viky

četvrtak, 20.08.2009.

David Copperfield

eo moj 10. post i ovo je pisano mojim riječima nisam copy-pasteo!

Dakle David Copperfield rođen je 16. rujna 1956. i sa magijom se počeo baviti već s 12 godina te je postao najmlađi član "Društva Američkih Mađioničara".... Pogledajte što može učiniti sa kipom slobode

On je veličanstven madžioničar... Rezao je sebe, micao kip slobode, radio trikove s kartama ma svašta... Eo jedan trik:

Njegovi trikovi sve očaraju a to i dokazuje njegovih 500 nastupa godišnje... Godišnje zaradi oko $50000000...
Copperfield je nastupao u horrorcu "Terror Train" vidio sam pohvale o tom filmu pa ću ga pogledati a i vama preporučam....
Kad se Copperfield nađe na TV-u uvjek izvodi svoje poznate trikove...


Mislim da mi bolje ide Copy-Paste pošto baš nisam maštovit u pisanju na nadam se da su vam se bar videoi svidjeli...

Kraj

20.08.2009. u 14:21 • 5 KomentaraPrint#

srijeda, 19.08.2009.

Nicolai Friedrich

Već više od deset godina ubraja se među poznate mentaliste u svijetu. 32-godišnji muškarac iz Frankfurta u Pekingu je na Svjetskom prvenstvu mađioničara dobio i nagradu u kategoriji "mentalist". Stolovi lebde, predmeti se pokreću pomoću vlastite volje, čita misli... No, kako to čini? Nicolai Friedrich svojoj publici zadaje zagonetke.

Copperfield, Geller, Siegfried i Roy - svi su oduševljeni

Oni su očarali svijet sa svojim bijelim tigrovima - Siegfried i Roy

"Ono što je lijepo kod magije je što publici na par trenutaka oči sjaje kao kod djece. Odlično je kada ljudi kažu: ah. Dječje čuđenje i odličan osjećaj - pokloniti to publici za mene predstavlja veliku zabavu", kaže Friedrich. Bilo da je riječ o nastupu pred tvrtkama poput ovog u Düsseldorfu ili nastupima u kazalištima ili na televiziji: Friedrich svaki nastup pomno priprema. Jer, i mentalna magija živi od savršene iluzije. Kako bi to i uspjelo, on svaki korak detaljno priprema, dogovara glazbu i osvjetljenje. Kako god se njegovi trikovi činili jednostavni - često ih je godinama razvijao i usavršavao. "Mentalist se od drugih mađioničara razlikuje po tome što on ne stoji na pozornici s kutijama, zečevima niti dijeli ženu u dva dijela. Mentalist sam stoji na pozornici, a publika igra glavnu ulogu. On čita misli, ljudima govori kada imaju rođendan, netko ima neku želju a on zna i koju", ističe mentalist iz Frankfurta.

Započeo je s klasičnom kutijom s priborom za magiju. Slijedili su nastupi u školama i na malim pozornicama. Poznati umjetnici magije poput Siegfrieda i Royja, Davida Copperfielda i Urija Gellera uočili su njegove sposobnosti. Zatim, vrhunac karijere: pobjeda na Svjetskom prvenstvu mađioničara. Ideje o novim trikovima stalno ima: "Svakodnevni život inspirira, s obzirom da čovjek ne zna čarati, izvor inspiracija je velik. Često čovjek u životu doživi trenutak kad pomisli: sada bi rado htio čarati. Upravo se tu pojavi i ideja za neki novi trik."

Pronaći osmijeh Mona Lise

David Copperfield kupio je televizijska prava u Americi za trik "Osmijeh Mona Lise"

Njegova magija je mješavina između poznavanja naravi ljudi, psihologije i intuicije. Više od deset godina Friedrich je upravo zbog toga i poznat. Inače je odvjetnik, no taj posao više ne radi. Ali unatoč rutini i danas nekada ima tremu. "Prije običnog nastupa nisam tako nervozan. Naravno, određena napetost i uzbuđenje je tu, jer čovjek na pozornici nema svoje asistente nego publiku s kojom prije uopće nije imao nikakav kontakt. No, pravo nervozan više nisam. Ali kada se radi o novim trikovima koje prvi put prikazujem onda sam užasno nervozan", ističe Friedrich. Kod ovog trika sigurno više nije nervozan - riječ je o njegovom najpoznatijem triku. Kod puzzli Mona Lise nedostaje jedan dio, njezin osmijeh. Od 1.500 dijelova jedna gledateljica mora pronaći onaj odgovarajući - pri tome ju mentalno vodi mentalist. Nakon što iz vrećice izvadi punu ruku puzzli i izdvoji one koje ne odgovaraju, ostaje samo jedan dio - je li on pravi? Naravno, osmijeh Mona Lise je pronađen. David Copperfield je kupio televizijska prava u Americi za ovaj trik.

A publika? Ona je oduševljena. "Odličan je! Uvijek sam oduševljen takvim stvarima, pokušavam otkriti trik, ali mi to ne ide", kaže ovaj čovjek. Da je riječ o dobroj iluziji, svjesna je i ova žena: "To jesu trikovi, ali ih on tako umota u magiju, da je jednostavno odlično. Ali kako to čini, ne znam." Bilo da je riječ o odličnoj iluziji ili o tračku nadnaravnog - Nicolai Friedrich svoju publiku uvijek začudi. Isplanirao je i idući trik: želi predvidjeti rezultate izbora za njemački Bundestag koji se održavaju za dva tjedna.




dw-world.de

19.08.2009. u 14:21 • 8 KomentaraPrint#

utorak, 18.08.2009.

Telepatija

Telepatija je sposobnost razmjene misli između dviju osoba bez posredovanja poznatog medija.

Iako su postojala istraživanja, nije utvrđeno njeno postojanje stoga nije priznata od strane znanosti.

Iako je koncept telepatije nazočan u ljudskoj povijesti od njenih samih početaka, riječ telepatija (grč. tele = udaljenost, daljina; pathe - osjećaj) uvodi se tek pred kraj 19. stoljeća, točnije 1882. godine, kada se na engleskom sveučilištu Cambridge putem donacija osniva Društvo za psihička istraživanja, koje ima za cilj na znanstveni način proučavati psihičke i paranormalne fenomene kako bi utvrdili istinu o njima.

Društvo je odmah podijeljeno na šest odjela ovisno o grani paranormalnih pojava kojima su se bavili. Tako su nastali odjeli za telepatiju, mesmerizam, iluzije i pojave duhova, fizičke fenomene povezane s osjetilima te odjel za povijest svih tih fenomena. Tri godine kasnije osniva se i Američko društvo za psihička istraživanja.

John E. Coover, psiholog sa Stanfordskog sveučilišta gotovo dvadeset i pet godina kasnije prvi put izvodi eksperimente s telepatskim vježbama pogađanja karata. Te karte su bile napravljene tako da je šansa da se pogodi određena karta iznosila 1:160.

J. B. Rihne sa sveučilišta Duke napravio je špil od dvadeset i pet karata s pet različitih simbola. Svaki se simbol nalazio na pet karata, a redom su to bili krug, plus, valovite linije, kvadrat i petokraka zvijezda . Te karte bile su poznate i pod nazivom Zenerove karte.



Image and video hosting by Viky

http://hr.wikipedia.org

18.08.2009. u 14:21 • 27 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 17.08.2009.

Sai Baba


-Može stvarati predmete niizčega....

Kada su pitali Sai Babu zašto on može izvoditi sva ta čuda, odgovorio je da On to može činiti jer je on Bog. Te da je jedina razlika između Njega i nas ta što On to zna, a mi to još nismo spoznali. U biti On kreira sve te stvari sa snagom Svoga uma. Sva ta čuda su veoma prekrasna, no najljepša stvar u vezi Sai Babe je njegova bezuvjetna ljubav i apsolutna nesebičnost. On nikada ne naplaćuje svoja čuda, niti stvara čudo iz sebičnih razloga. On je ovdje jedino kako bi volio i služio.

On kaže da nije došao stvoriti novu religiju, već obnoviti drevne putove do Boga. U kojoj god religiji da je netko, On preporuča da je zadrži. On će doći na bilo koji iskreni poziv za Bogom bez obzira na formu, jer kaže sve forme su u stvari jedna.

On najrječitije izjavljuje:
Postoji samo jedna religija - religija ljubavi.
Postoji samo jedan jezik - jezik srca.
Postoji samo jedna rasa - rasa čovječanstva.
Postoji samo jedan Bog - i On je sveprisutan.

Njegova temeljna poruka je da smo mi Bog, Krist, Buddha, Allah, Atman, Vječno sebstvo. Da sebe trebamo vidjeti na ovaj način i svaku osobu koju sretnemo vidjeti na ovaj način. Jer kako se odnosimo prema svakoj osobi koju sretnemo, tako se odnosimo prema Njemu.

"Bog jednako čovjek minus ego."
Ego je iluzorno uvjerenje u odvojenost, strah i sebičnost. On kaže da:
"Naš um stvara ropstvo i da naš um stvara oslobođenje."
Još jedan biser od Sai Babe je da
"Ruke koje pomažu svetije su od usana koje mole."

Dvije od najvažnijih duhovnih praksi koje Sai Baba preporuča su ponavljanje imena Božjeg i pjevanje Bogoštovnih pjesama. Nije bitno koje ime Božje čantate ili vizualizirate. To je veoma uobičajena praksa u Istočnim religijama, a manje u Zapadnim kulturama. Mahatma Ghandi je rekao da je to bio jedan od ključeva za njegov uspjeh. On je mantrao ime "Ram" sve vrijeme. Kada je na njega izvršen atentat, dok je umirao izgovorio je ime "Ram".

U "Bhagavad Giti" stoji da gdje idete nakon smrti je povezano sa posljednjom misli u vašem umu dok umirete. Ne mogu vam dovoljno preporučiti ovu praksu, ponavljanja imena Božjeg, i također vizualiziranja forme Boga. Kada god niste u ravnoteži ili vas obuzmu negativne emocije isprobajte ovo. Djelovat će da pročistite sebe i ponovno se uskladite sa Bogom. Pjevanje Bogoštovnih pjesama je slična praksa, jer malo više uključuje emocionalno tijelo, što je prekrasno.

O Guru-u (duhovnom učitelju) Sai Baba kaže:

"Guru je svjetlost koja sjaji na cesti, no odredište je Bog. Čovjek je zahvalan svojem Guru-u, no Bog je taj kojeg čovjek štuje. U današnje vrijeme čovjek štuje Guru-a što je pogrešno."

Sai Baba je također veliki zagovornik transcendiranja dualnosti. To je sposobnost da se ostane staložen i postojanog uma bez obzira što se događalo. Ideja je da se ostane postojanog uma bez obzira na dobitak ili gubitak, zadovoljstvo ili bol, bolest ili zdravlje, pobjedu ili poraz, kritiku ili pohvalu. Transcendiranje dualnosti je dio procesa oslobađanja od ega. To je povezano sa Budističkim učenjima i učenjem kako ne biti vezan za stvari.

Praksa meditacije koju Sai Baba podučava je potpuno ista učenju Paramahanse Yoganande i Babe Muktanande. To je u osnovi mantra "Om" i mantra "So ham". Ideja mantre "So ham" je da izgovorimo riječ "so" kada udišemo, a "ham" kada izdišemo. Ideja je da disanje određuje ritam mantre. Ako je disanje polagano, tada će ritam mantre biti polagan. Ako je disanje brzo tada će ritam mantre biti brz. Riječi "so ham" u biti znači "Ja sam Bog" ili "Ja sam sebstvo". Te riječi kaže Sai Baba nisu niti Indijske niti Sanskrtske riječi. Sai Baba kaže da je "so ham" u biti zvuk disanja kako ga čuje Bog. Kada navečer odemo spavati "so ham" se stapa u zvuk "Om".

Postoji još jedan mantra koju Sai Baba preporučuje, a to je također ime na koje se On odaziva, a to je izraz "Sai Ram". Sai Ram je u biti Sai Babina vizitka. Sai Babini poklonici često se pozdravljaju i kažu zbogom kroz izgovaranje "Sai Ram". Ponavljanje ovog imena ili čantanje tog imena kao mantre privlači Sai Babu k vama, kao i ponavljanje Njegovog stvarnog imena. Također možete izgovoriti to ime i vizualizirati Njegov lik tijekom dana ili možete zazivati to ime kada vam je potrebna Sai Babina pomoć.

U vezi ljubavi, Baba kaže:

"Započnite dan s ljubavlju.
Ispunite dan s ljubavlju.
Provedite dan s ljubavlju.
I završite dan s ljubavlju,
jer to je put do Boga".

Baba nas također uči da se oslobodimo svih želja osim želje za oslobođenjem i Bogoostvarenjem.


"Svi smo mi žarulje, s time što je moja od 1.000 vati a kod većine ljudi od 20 do 100 vati".

Također kaže da je Bog skriven iza ega veličine planine, te da je onaj koji može kontrolirati svoju ljutnju, svoj ego i vezanost veliki Yogin.


"Napravite najbolje što možete, a Bog će se pobrinuti za ostatak".

On kaže da što god vam Gospod da, morate pozdraviti sa jednakim mirom. On kaže da je uklanjanje nemoralnosti (engl. immorality) jedini način do besmrtnosti (engl. immortality).
Ovdje sam vam pokušao dati malo okusa Sai Babinih učenja koja se veoma poklapaju i usklađena su sa učenjima Djwhal Khula, Isusa, Saint Germaina, Buddhe i svih ostalih. Doslovno postoje na stotine knjiga o Sai Babi i one koje je On napisao. Ako se nikada ranije niste susreli sa Sai Babom i htjeli biste dvije uvodne knjige, preporučujem vam dvije knjige od Howard-a Murphet-a. Prva je pod naslovom "Sai Baba čudesnik" (Sai Baba, Man of Miracles). Druga je pod naslovom "Sai Baba Avatar" (Sai Baba, avatar). Ako osjećate sklonost također možete razmisliti o putu u Indiju. Ne događa se često da je Kozmički Krist inkarniran na Planeti i da Ga je moguće posjetiti fizički. Ako idete sa ljudima sa Sai Babinih susreta, veoma često možete dobiti osobne razgovore sa Njim. No, ništa vam ne mogu obećati. Na kojem god da se nalazite putu, Sai Baba će se veoma lijepo uklopiti u taj put.

Image and video hosting by Viky


Sai Babina adresa:

Sri Sathya Sai Baba
Ashram Prashanti Nilayam
Anantapur District
Andhra Pradesh 515134
South India



avia.croadria.com

17.08.2009. u 14:21 • 10 KomentaraPrint#

nedjelja, 16.08.2009.

Nina Kulagina

Nina Kulagina imala je samo 14 godina kad su Nijemci započeli opsadu Lenjingrada. Poput mnoge druge lenjingradske djece, i ona je postala vojnik te se, zajedno sa ocem, bratom i sestrom, pridružila Crvenoj armiji. Poslana je u žarište borbe. Uvjeti tijekom opsade koja je trajala 900 dana bili su užasni. Zimske temperature nekad su dosezale 40 stupnjeva ispod nule, dnevne porcije kruha iznosile su 4 unce, voda i struja su bile isključene, a grad su razarale bombe i artiljerija. Nina je služila na prvoj liniji fronte, kao radio-operator u tenku T-34 te je unaprijeđena u starijeg narednika. Njeno je vojevanje završilo kad je ozbiljno ranjena uslijed žestoke artiljerijske vatre. Oporavila se te se kasnije vratila u svakidašnji život, udala i rodila sina. To je životopis Nine Kulagine u kratkim crtama. Na prvi pogled, u njemu nema ništa što bi njenu sudbinu razlikovalo od sudbina njenih sunarodnjaka. S jednom razlikom. Nina je oduvijek bila svjesna da ima neobične moći.

Bila je u stanju mentalno vidjeti stvari unutar džepova ljudi. Prilikom susreta s bolesnim ljudima mogla je identificirati bolest od koje su patili jer se slika bolesti pojavila u njenoj glavi. Jednog dana, dok je vrlo ljutita koračala prema kredencu u svom stanu, vrč u ormaru odjednom se pomaknuo do ruba police, pao i razbio u komadiće. Nakon toga u njenom se stanu počelo svašta događati: svjetla su se palila i gasila, a stvari su se pomicale. S vremenom je Nina otkrila da tu energiju može kontrolirati ako se malo potrudi.

DOKTORI OTKRIVAJU KULAGINU

1964. godine Nina se u bolnici oporavljala od živčanog sloma. Šivala je da joj prođe vrijeme. Doktori su bili zapanjeni kad su vidjeli da je mogla zagrabiti rukom u košaru s koncima i odabrati boju koja joj je trebala bez gledanja. O ženi s neobičnim sposobnostima izvjestili su lokalne parapsihologe. Slijedeće godine, kad se potpuno oporavila, Nina Kulagina pristala je sudjelovati u različitim eksperimentima. Testovi su potvrdili da je Kulagina zaista u stanju „vidjeti“ boje vršcima prstiju. A kad su je počeli testirati po pitanju telekineze, rezultati su bili toliko zaprepašćujući da se njen pravi identitet nastojao sačuvati tajnom te je godinama koristila pseudonim Nelja Mihailova.

NINA POMIČE PREDMETE

Nina bi sjela za stol, zagledala se u neki mali objekt i pomicala ga bez dodira. U početku se njene moći nisu odmah “palile”, što nije išlo na ruku provođenju strogo nadgledanih demonstracija, a davalo je materijala skepticima za sumnju. Nina je otkrila da mora očistiti um od svih misli kako bi pomicala stvari. Istraživačima je rekla da joj se, kad je koncentracija uspješna, u kralježnici pojavljuje oštra bol, a vid zamuti. No, puno je vježbala kako da se usredotoči na svoju moć i vrlo brzo je mogla po želji pomicati šibice, pera i igle kompasa.




FILMOVI I SLAVA

Priče o ovoj nevjerojatnoj ženi počele su stizati na Zapad u proljeće 1968. Iste su godine na Prvoj moskovskoj međunarodnoj konferenciji o parapsihologiji prikazani filmovi u kojima Kulagina pomiče predmete samo snagom uma. Tada su je prvi puta spazili zapadni znanstvenici. Ubrzo je i zapadnim istraživačima dopušteno da se sami osvjedoče o telekinetičkim sposobnosti Nine Kulagine i provjere izvještaje sovjetskih znanstvenika. 1970. godine William A. McGary, član američke skupine koja je proučavala psihičke fenomene u Rusiji, opisao je kako je Kulagina pomicala nekoliko malih predmeta (između ostaloga vjenčani prsten i čep boce) po kuhinjskom stolu bez dodira. Naravno, poduzete su sve moguće mjere predostrožnosti kako bi se isključila mogućnost da Kulagina koristi skrivene magnete ili konce, a eksperimenti su zabilježeni filmski.

Primjerice, u skupom dokumentarnom filmu kojega je 1967. godine snimila kijevska filmska tvrtka, ta sredovječna lenjingradska domaćica je prikazana na stolu fiziološkog laboratorija nakon što je bila medicinski pregledana I rendgenski snimljena kako bi bilo sigurno da joj ništa nije skriveno u tijelu. Raširenih je prstiju ispružila ruke na visinu od oko 12 cm iznad kompasa na sredini stola I počela stezati mišiće. Intenzivno je zurila u kompas, u lice su joj se duboko usjekle crte, svjedočeći o napretanju tijela pod ogromnom napetošću. Minute su prolazile. Gospođi je znoj počeo izlaziti na obrve, no borba se nastavljala. I onda, sasvim polako, igla kompasa se počela pomicati pokazujući drugačiji smjer. Nina je tada počela pokretati ruke u kružnim kretnjama, a igla se počela okretati zajedno s njima, sve dok se nije počela vrtjeti u krug.

U jednom značajnom testu koji je u Moskvi provela i snimila grupa fizičara, nekoliko je nemagnetskih objekata, uključujući i šibice, smješteno unutar velike kocke od pleksiglasa. Kocka je trebala spriječiti strujanje zraka i eventualne skrivene žice jer su skeptici godinama tvrdili da se u tome krije tajna Kulaginih “trikova”. Pomicala je ruke desetak centimetara iznad kutije od pleksiglasa ,a predmeti su počeli plesati s kraja na kraja plastičnog kontejnera. U drugom snimljenom eksperimentu stolnoteniska je loptica nekoliko je sekundi lebdjela u zraku prije nego što je pala na stol. U još jednom eksperimentu snimljena je i u prostoriji i u sobi u vrtu, a predmeti oko nje su se vrtjeli ili klizili u različitim smjerovima.




Kulaginim sposobnostima bavio se i fizičar dr.V.F. Švec. On je uočio da ona može napraviti slova A ili O na fotografskom papiru, a ponekad je mogla na fotografski papir prenijeti obris slike koju bi gledala. Ponekad su se na Kulaginim rukama pojavili neobjašnjivi tragovi opekotina, a u nekoliko slučajeva zaprepašćeni znanstvenici gledali su kako joj je odjeća počela gorjeti. Prema kraju života Kulagina je svoju moć pokazivala i na televiziji.



Doktor Leonid L. Vasiljev, psiholog na Lenjingradskom sveučilištu i pionir u proučavanju izvanosjetilne percepcije u Rusiji, na Institutu za proučavanje mozga u Lenjingradu, bio je jedan od prvih koji su testirali Kulaginu, i nastavio je to raditi sve do njenje smrti 1990. godine. Njegovi eksperimenti s njom često su snimani tako da danas postoji preko 60 filmova koji prikazuju Ninu u akciji pomicanja stvari.

Jedan od najčudnijih snimljenih eksperimenata je onaj u kome se promatralo utjecaj njenih moći na sirova jaja koja su plivala u rezervoaru slane otopine skoro dva metra od nje. Eksperiment je vodio Genadij Sergejev, neurofiziolog s Utomskog institute u Lenjingradu. Kulagina je bila privezana za elektroencelografsku I kardiografsku armature te su napravljena početna mjerenja u stanju njenog mirovanja. Sergejev je otrkio da ona oko svoga tijela ima magnetsko polje koje je bilo samo deset puta slabije od samog Zemljinog, a kasnije je to potvrđeno testovima načinjenima u Lenjingradskom meteorološkom institutu. Sergejev je također otkrio da ona ima neobičan uzorak valova mozga, s pedeset puta većom generiranom voltažom na stražnjoj strani glave nego na prednjoj. Nina se koncentrirala i polako razdvojila žumanjak od bjelanjka jajeta te napravila da se udalje jedno od drugog, dok su kamere sve snimale. Ako bi svoju energiju usmjerila dovoljno dugo uspjelo bi joj ponovno spojiti jaje u jednu cjelinu. Dok se pokus odvijao, njezin EEG je pkazivao snažno emocionalno uzbuđenje. Velika je aktivnost vladala u dubljim razinama retikularne (mrežaste ) formacije, koja koordinira i filtrira informacije u mozgu. Kardiogram je pokazivao neregularni rad srca, sa onom opasnom zbrkom između klijetki karakterističnom za veliki alarm. Puls se povisio na 240 otkucaja u minuti, na razinu 4 puta višu od normalne, a u krvi je zabilježen visok postotak šećera s drugim endokrilnim poremećajima, koji su svi karaktersitični za stresnu reakciju. Test je trajao trideset minuta, a tijekom tog vremena Nina je izgubila preko jednog kilograma težine. Na kraju dana bila je vrlo slaba i privremeno slijepa. Sposobnost okusa bila joj je narušena, imala je bolove u rukama i nogama, osjećala se omamljeno te nekoliko dana nije mogla spavati.

Ruski istraživač Vadim Marin, koji je s Ninom Kulaginom često objedovao opisao je slijedeći događaj: „Komad kruha je bio na stolu na nekoj udaljensoti od nje. Mihailova (u vrijeme ovog događaja Kulagina se još krila pod tim imenom – op. A.), koncentrirajući se, gledala je na nj s pozornošću. Prošla je minuta, još jedna....i komad kruha se počeo gibati. Gibao se skakučući. Približavajući se rubu stola, gibao se ravnomjernije i brže. Mihailova je sagnula svoju glavu, otvorila usta i, baš kao u bajci, sam kruh (oprostite mi, nemam druge riječi za to) skočio je u njezina usta!“

SMRT OD ISCRPLJENOSTI

Postojala je i crna strana. Kulagine moći oduvijek su je jako trošile. Nakon jednog niza testova s dr. Rejdakom bila je potpuno iscrpljena i skoro uopće nije imala pulsa. Lice joj je bilo blijedo i iscrpljeno te se jedva kretala. Izgubila je skoro 2 kilograma u pola sata (mnogi zapadni mediji, poput Amerikanke Felicie Parise, također su gubili težinu tijekom parapsiholoških eksperimenata.)
Činilo se kao da materiju vlastitog tijela pretvara u energiju. Prema izvještajima dr. Zvereva, srce bi joj nepravilno kucalo, šećer u krvi bio joj je visok, a endokrini sustav narušen. Bili su to simptomi velikog stresa.Također, izgubila je čulo okusa te patila od bolova u rukama i nogama, nije mogla koordinirati pokrete te je imala vrtoglavice.

Njene moći narušile su joj zdravlje, što je kulminiralo kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća skoro fatalnim srčanim udarom. Doktori su joj preporučili da smanji svoja aktivnosti, iako je nastavila s nešto laboratorijskog rada sve do svoje smrti 1990. godine.


Njene moći narušile su joj zdravlje, što je kulminiralo kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća skoro fatalnim srčanim udarom. Doktori su joj preporučili da smanji svoja aktivnosti, iako je nastavila s nešto laboratorijskog rada sve do svoje smrti 1990. godine.


Na njenom sprovodu Sovjeti su je, zbog hrabrosti iskazane tijekom 900-dnevne opsade Lenjingrada u Drugom svjetskom ratu, slavili kao “lenjingradskog heroja”. Velik broj ljudi hvalio ju je zbog drugačijih zasluga – zbog toga što je dopustila znanstvenicima i doktorima da je neprekidno proučavaju i testiraju u svojoj potrazi za nepoznatom i neuhvatljivom energijom. Na kraju ju je to iscrpilo, uništilo zdravlje i vjerojatno velikIm dijelom bilo uzrok smrti.


Kopirano sa bloga od Krešimira Mišeka <-- njegov sam obožavatelj!!!(on vodi emisiju na rubu znanosti)

16.08.2009. u 14:21 • 11 KomentaraPrint#

subota, 15.08.2009.

4 postupka do telekineze (ENG)

1. Doubt

TELEKINESIS IS REAL. People have done it, people do it all the time. It is a gift all humans hold. Get that through your head before going any further. Doubt is like a wall between you and TK. So climb over the wall and leave it far behind you. You do not need doubt in your search for truth, especially not when it comes to the powers of the mind.

2. Logic

Okay, you live in a practical world, it's only natural to try to reason things. Don't bother. Set practicality aside, and when you achieve TK you will then see how silly the concept of logic is altogether. It will all make sense when you get there.

3. Purity of the Heart

Why do you want to learn TK? You reasons must be positive and your intent must be pure. If you wish to learn it to harm people, to profit off a strange talent, or just to impress your friends, forget about it. Learn it to exercise the mind, learn it to challenge your reality. Don't try it for some kind of cheap glory. If that's your intent, you'll get nowhere.

4. Meditation

YOU MUST MEDITATE. Consider this a requirement. Take it one step at a time. Meditation is key in order to prepare the mind for telekinesis.

15.08.2009. u 14:21 • 2 KomentaraPrint#

petak, 14.08.2009.

Prue Halliwell

Prue posjeduje moć telekineze (pomicanje predmeta snagom uma(<-- to znamo ;-D). To je isprva radila očima; kasnije je naučila pomicati predmete umom koristeći pokret ruke. Kasnije razvija moć astralne projekcije, tj. da njena duša u tjelesnom obliku prelazi iz tijela na određeno mjesto,s tim da njeno pravo tijelo u tom trenu gubi svijest. To joj je trebalo kad je željela biti na dva mjesta istovremeno. No u astralnom obliku ne može koristiti telekinezu. Iako se do nedavno činilo da njene telekinetičke moći nemaju nedostatke ipak se s vremenom dokazalo da imaju. Naime ona može podići predmete samo do oko 180 kg težine. Također njene moći ovise o njenim emocijama te postaju jače kad je ona npr.ljuta. no ona je crkla...(he-he-he-he)

14.08.2009. u 14:21 • 15 KomentaraPrint#

četvrtak, 13.08.2009.

Telekineza-Moj intervju sa Johnom Harldom (nije poznata ličnost)

da... da... sad sam se uvjerio da telekineaza je !!!stvarna!!!... Intervjuiro sam Johna Harlda koji zna telekinezu i pokazao mi ju je... Ali on ima priču o tome da svatko to može,čak sam ja malo probo al otom-potom, navest ću nešto iz "intervjua"... dakle krećemo....
(pričali smo na engleskom pošto je on iz Autralije, ali sam ja preveo na Hrvatski/Bosanski/Srpski)
John: "Ja sam svoju telekinetičku moć otkrio sa 15 godina prvo sam pomicao razne papiriće sa 10cm udaljenosti pa 1m pa 3m, no dalje nemogu... sad mogu pomicati i teže stvari poput mobitela, kompjutorskog miša i sl.( <<< za to sam se uvjerio, pokazao mi je)... Telekinetičku moć može imati baš svatko kao što možete pomaći svoju ruku. Vi mislite da se ruka može micat sam zbog mišića i spojenosti na tijelu... e nije to je zato što se tijelo prilagodilo i šalje naredbe tijelu tako se vaša aura mora spojiti sa predmetovom aurom i slati naredbe(nešto poput računala) tako i ja mogu micati svašta čak cd vući po stolu(to sam vam naveo u jednom videu{ali to nije on, čak nije ni stvarno ono na videu, to neko vuče špagom, neg et tak sam da vidite princip...})... eto to je skraćena verzija intervjua koji je trajo 1 i pol sat.... eo sad onaj video ali napominjem da to nije on čak nije ni stvarno neg et sam malo da vidite princip....



"ISPRIKE= Zbog prošlog posta što sam samo stavio video-e"

13.08.2009. u 14:21 • 10 KomentaraPrint#

srijeda, 12.08.2009.

Eo želim da vidite kako jedan afroamerikanac zna telekinezu i to jako dobro!

eo pa pogledajte

Za videoe potrebni jezici: ENGLESKI
Veličina svih videa: oko 200mb



eto to je to!

jel bilo dobro recte u komentarima!

12.08.2009. u 14:21 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 11.08.2009.

Pa e'o da krenemo!

Dakle telekineza je moć uma da pomakne stvar pa ja ću vam malo prezentirat i pomoć kako to napravit... (doduše ja pokušavam, al baš mi neide):
Otvaranje ručnih čakri to vam je ovdje objašnjeno kako...
kad ste to napravili onda Uzmite neku gumicu Image and video hosting by TinyPic
i iglu Image and video hosting by TinyPic zatim kroz gumicu provucite iglu...
uzmite papir i napravite ovo: Image and video hosting by TinyPic onda kad napravite stavite ga na iglu koju ste prije provukli kroz gumicu: treba vam ispasti ovako Image and video hosting by TinyPic zatim stavite ruke pored (ubiti kao na slici) usredotočite se samo u papirić(i nedišite što duže tako da ste usredotočeni samu u papir) i polako pomičite ruke papirić bi se trebao okretati eo jedan video kako se to radi:




Hvala što ste čitali moj prvi post! molim puno kometara!


11.08.2009. u 14:21 • 13 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Prosinac 2009 (5)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (4)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (10)

  kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Translator

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic





Šta ja radim ovdje?

Dakle, ja sam Viky(man)
I ovo je blog o nadrealnom
Tako da, molim vas lijepo se ponasajte
i uzivajte...

Viky


Chat Box









Flag Counter

(ali tek od 3.listopada 2009.)

free counters



Google Oglasi:


Banneri!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic







Ukoliko zelite vas banner, osavite u komentarima vas logo velicine "88x31" i link do bloga/stranice, ali prvo vi mene stavite!?!?!

bez bannera:

Music King
Posjetite OBAVEZNO!!!!! Ukoliko vas zanima muzika :D

LOCKERZ-V
Moj još jedan blog!!!!!! Posjetite!!

Svijet Misterija
Obavezno posjetite, ovo je jedan istraživač kojemu su misteriji život!

Sve Misterije
Poznate misterije svijeta, i one malo manje...

Room403
Jedan isto tako dobar blog!

Donovan Sims 2
Evo blog o jednoj igrici koju sam daaavno igro :)



NAPISANI POSTOVI


POČETNA STR.


1. Učenje za Početak
2. Afroamerikanac
3. Intervju=John Harld
4. Prue Hallivel
5. postupci do TKNZ
6. Nina Kulagina
7. Sai Baba
8. Telepatija
9. Nicolai Friedrich
10. David Copperfield
11. Voodoo Lutkice
12. Baba Vanga
13. Slanje u prošlost
14. Slanje u budućnost
15. Duhovi
16. Vraćanje iz mrtvih
17. Telefonski poziv
18. Teleportacija
19. Svi Nlo-i smo mi
20. Nacisti i Nlo
21. Jesam usliko NLO?

Uvod i Pravila

TELEVIZIJA:

HRT 1

NASA TV

Discovery Channel




1.NEMA lanaca sreće...
2.PUNO komentiraj....
3.POŠTUJ pravila..





DAJTE I SVOJ GLAS:
Image and video hosting by TinyPic











Trenutno aktivnih korisnika i logo!


Image and video hosting by TinyPic



Eo dizajn za mahera...
DOWNLOAD









Copyright © 2009 [samo na postove bez izvora(moje)]

Copyright © 2010 [samo na postove bez izvora(moje)]