moj blog,samo moj

nedjelja, 16.04.2006.

SRETAN USKRS

Uskrs je a ja sam bolesna!!!!!!!!!! Jučer nisam mogla zaspat! Bilo mi je zlo i probudila sam se u 24:00 bila sam spremna povraćat ali nisam! Nakon toga sam zaspala a da se ne sjećam kak! Samo znam da nisam mogla nikak zaspat i ono vjerojatno sam bila preumorna i tak nekak zaspala! Danas ujutro sam išla na hitnu i ono u autu se vozim, sjedim a mene bole svi mišići i sve moguće kosti!!! Koda sam imala cijeli dan trening i to neki naporni trening!!!!!!!! Tam na hitni je bilo puno ljudi! Pokraj mene je sjedila neka starija žena ima nekih šezdeset godina a pokraj nje je sjedila njezina mama od osamdeset godina!!!!!!!!! Možda se pitate zakaj to pišem ali saznat čete ak budete sve po redu čitala! Nakon nekog vremena došla je neka žena i veselo rekla dobar dan! Svi su ju blijedo gledali! Pita ona nakon nekoliko minuta: kaj ste svi vi na redu! A ova žena pokraj mene veli da svi mi!
Ne prođe ni sekunda a ona žena tj. baba veli nije mi dobro, vrti mi se,………. Svi smo ju gledali i nije nam bilo niš jasno! Malo prije je bila dobro a sad joj se tak pogoršalo do više ne može izdržati,…i pusti doktorica nju unutra! Kad je došla u čekaonicu pitala je tko je s njom? Onda se javil njezin dragi mužek! I veli mu doktorica da mu se žena malo odmara! E onda je pukla žena koja je sjedila pokraj mene! Od jednom je počela napadat muža od one žene!!!!!!!!
Da vaša žena dođe vesela a kad sazna da smo svi mi na redu odmah joj nije dobro! Onda se javi gospodin zabrinuti mužić je kak vi odma procijenite ljude dobro da vi ne delate tu unutra vi bi pacijenta pozvali i odmah ga otjerali,……………. I tak su se oni svađali tri godine, a onda sam konačno ja došla na red!!!!!!! Nakon četiri sata sjedenja u ambulanti!!!!!!!!!! Dupe me još uvijek boli jer su stolci skroz neudobni!!!!!!!!!! Dobila sam ogromne tablete koje moram piti deset dana,………………… danas je Uskrs pa onda neka bude svima sretan!!!!!!!!!!!!!!!!!! smijehwavekisscoolwinkyesthumbupsmokinparty

- 21:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
nešto o meni i o svemu oko mene!!!


saint patrick's day

saint patrick's day






Free Site Counters
Free Site Counters



www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws




Cursors


Moja sestra
blog od nas tri frendice
nives- naj frendicaaa
bery-naj frendica
hrvoje-dobar frend iz razreda
anto-dobar frend iz razreda
sabina
petra
đuđa tea
curke
ivančica


Cursors