Klub Za Odrasle - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 17.12.2018.

Plivacki klub za odras










Click here: Klub Za Odrasle






Uz blagi smiješak na stol za masažu, ja sam podsjetio da je ona vjerojatno ne bi to bilo lijep prizor. Tamo ćete dobiti neophodne informacije o dokumentaciji koju treba da prikupite, kako bi vaš zahtev za smeštaj bio potpun. A mi vas pozivamo da to proverite na sajtu.



Klub Za Odrasle

Kad završim crtež, osećam se kao novi čovek!!! Zastala je, a ja sam pitao ako ona ide na prestati masažu i mene izbaciti. Vaša fantazija ima veliku slobodu, uz sexi priče lako se možete uzbuditi i doživeti vrhunac.



Klub Za Odrasle

Matorke - Pored devojčica koje se u velikoj meri poslednjih nekoliko godina počinju baviti ritmičkom gimnastikom i sve veći broj devojaka, mladih dama i žena se opredeljuje za istu.



Klub Za Odrasle

Plivanje za odrasle je počelo u Sjedinjenim Američkim Državama 1970tih godina kada su neki raniji elitni plivači organizovali takmičenje za veterane. Sada je ta praksa rasprostranjena po celom svetu. Plivanje veterana je plivanje odraslih koji imaju preko 25 godina, mada mnoga takmičenja uključuju i grupu od 18 do 24 godine. Kategorije su razvrstane na svakih 5 godina 25-29 godina starosti, 30-34,... Najstarija kategorija plivača veterana je grupa od 100 do 104 godine. Mi smo prvi plivački klub za odrasle u Beogradu. Klub čini grupa plivača od 18 i više godina koja je izabrala plivanje radi fitnesa, takmičenja i zabave. Naš klub je otvoren za sve. Svi su dobrodošli u klub, nezavisno od motiva i razloga dolaska. Vaši ciljevi u plivanju i plivačkom sportu zavise isključivo od Vas. Ciljevi mogu biti: zdraviji život, bolja forma i psiho-fizička kondicija, bolja tehnika, druženje, putovanja, kao i mnogi drugi razlozi. Zadatak naših trenera i instruktora je da kroz kvalitetan i kreativan trening, kroz svojevrsnu kombinaciju plivačkog uživanja i doziranog fizičkog napora, uz druženje i opuštanje, u prijatnoj atmosferi omoguće ostvarivanje Vaših ličnih i timskih ciljeva. Svi naši članovi koji vole i žele da se oprobaju na plivačkim takmičenjima veterana imaju i tu mogućnost. Učešće je stvar Vašeg izbora, jer tu nema ni obaveze ni prisile u bilo kom vidu. Veterani najčešće nemaju kvalifikacione uslove za učešće na takmičenjima. Naši trening programi: , , , , , i , su osmišljeni upravo tako da zadovolje navedene zadatke i ciljeve. Upoznajte se sa , pa ako se prepoznajete u nekom od njih, ili jednostavno želite da nam se pridružite i prisustvujete jednom od naših treninga, dovoljno je da ponesete papuče i da nam se.



Norci na zvezi in TV programi za odrasle
Takrat se je rodila ljubezen do plavanja in želja po uspehih, ki jo je gnala naprej vsa leta. Ker pa je želja po plavanju in učenju plavanja ostajala, je začela učiti pri PK Ilirija. Iskoristi i saznaj koji gey momci su slobodni za vruće dopisivanje. Budi ono što jesi, daj šansu drugima da te upoznaju. Moj stenje od strasti ispuniti sobu. Prosto ne znam kako da vam iznesem svoja osecanja povodom bojanke za odrasle. Vaši ciljevi u plivanju i plivačkom sportu zavise isključivo od Vas. Možda te samo jedan klik deli od sastanaka uživo u gradu koji nikada ne spava. Dakle ukoliko imate 18 ili više godina, pozivamo Vas da u veoma prijatnom društvu i okruženju naučite i usavršite Vaše plivačke veštine.

[Dnevne novine DAN|Posao zagreb ekonomija|Ovo su najbolje aplikacije za traženje seksa za jednu noć]






Oznake: Najveći, Balkanski, portal, za, intimna, druženja

Srodne duse horoskopskih znakova - Brzog datiranja

Kako da prepoznate srodne duše










Click here: Srodne duse horoskopskih znakova






Veza Blizanca i Ribe je veza između dva znaka koja imaju malo toga zajedničkoga, a i ono što imaju ne ide im previše u korist. Vulkanu svoje strasti ne bi trebao dozvoliti da eruptira u vidu besa jer se to ne uklapa u Devicin stil, koja mu nece biti zahvalna za to. Problemi nastaju ako Rak dobije osecaj da je nepozeljan ili ignorisan od strane Blizanca… Nemirni Blizanac i senzibilni Rak su cesto privuceni jedno drugome, ali sve u svemu imaju malo zajednickih interesa.



srodne duse horoskopskih znakova

Imate odličan smisao za humor i uvijek nasmijete partnera. Sada ćete otkriti način na koji trebate održavati odnose s ljudima koji su vam važni.



srodne duse horoskopskih znakova

5 stvari koje se dogode kada upoznate svoju srodnu dušu - Kada bi samo vodeni znaci mogli nauciti da plutaju umesto da istrazuju dubine svake zadate situacije do u detalje.



srodne duse horoskopskih znakova

Kraj emotivne veze sa partnerom zna biti jednako bolan i težak kako za muškarce tako i za žene. Ovan - Pripadnici ovog znaka patit? Kako Ovnovi prebole raskid: Kada pro? Bik - Pripadnici ovog horoskopskog znaka cijene mir i udobnost duge i stabilne veze. Ako postoji i najmanja sitnica koja bi je mogla održati na životu, zasigurno se ne? Kako Bikovi prebole raskid: Ako se ipak dogodi da prekinu vezu jako brzo? Blizanac - Od svih horoskopskih znakova Blizanci najlakše podnose prekid emotivne veze. Kako Blizanci prebole raskid: Kao što prebole emocije i kao što zaborave jednakom brzinom, nakon prekida, pravog Blizanca mo? Rak - Pripadnici ovog znaka oplakivat? Kada se njihova veza raspadne, Rakovi imaju osje? Kako Rakovi prebole raskid: Jedino što jednom Raku može eventualno olakšati njegove patnje je nova simpatija koja? No zapamtite jedno, bez obzira na to koliko im prekid teško i bolno pada, Rakovi nikada ne? Lav - Pripadnici ovog horoskopskog znaka jako teško pokazuju svoje emocije, tako da vam zasigurno ne? Taština je ono što najteže lije? Kako Lavovi prebole raskid: Lavovi uglavnom ne slove za zlopamtila tako da im loša iskustva ne? Djevica - Pripadnici ovog znaka nisu baš jako emotivne osobe, ali se? Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promjenu životnog prostora i kruga Djevice doživljavaju kao osobni neuspjeh. Kako Djevice prebole raskid: Kada pro? Rutina je ono što svaku pravu Djevicu vra? Vaga - Vage su poznate po tome da vole harmoni? Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole uživati, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka. Kako Vage prebole raskid: Tipi? To je ono što? Škorpion - Škorpioni iznimno teško i bolno preživljavaju svoje prekide. Pripadnici ovog znaka znaju dosta vremena provoditi analiziraju? Jedan pravi Škorpion nikada ne? Kako Škorpioni prebole raskid: oni? Nakon ljubavnog kraha, nije isklju? Strijelac - Pripadnici ovog znaka sa lako? Oni, ipak, prije svega misle na svoju sre? Kako Strijelci prebole raskid: Strijelci znaju biti strašno egocentri? Kada im se to jednom desi, teško da? No ako do toga do? Svoje eventualne krize Jar? Kada se oporave biti? Vodenjak - Prekidi Vodenjake? Oni jako teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju premda to nikada ne? Kako Vodenjaci prebole raskid: Vrijeme lije? Riba - Od svih horoskopskih znakova Ribe možda najteže proživljavaju svoje emotivne krahove. Nakon prekida za njih slijedi dugo razdoblje prihva? Potom slijedi dugo razdoblje plakanja u društvu neke srodne duše koja? Kako Ribe prebole raskid: Sa prijateljima?



11.01.2013. Srodne duše, duše parovi i karmičke veze
Skorpion je fixni a Ribe promenljivi znak — Skorpion tezi koncentraciji na jedan projekat dok god ga ne zavrsi, dok Ribe vole da skacu s projekta na projekat, kako ih osecaj nosi. I u poslovnim odnosima, zbog njihovih karakternih razlika, oboje se mogu razvijati i uciti jedno od drugoga — ako se sloze na kompromisima. Štaviše, na srodne duše se u velikoj meri oslanjamo kako bismo razvili svoju ličnost. Dakle najsigurniji zajednicki put za ovo dvoje bilo bi prijateljstvo ili poslovni aranzman. Jako ste strastveni i dobri ljubavnici, no potrebna vam je stalna potvrda vaših vještina. Ali, veliki ste romantičar, ne volite da budete sami i kada se zaljubite, jako se vežete za partnera. Zajedno mogu nauciti nove stvari i istraziti nova mesta.

[Brojevi kurvi mostar|Dame za druzenje sarajevo|Kako sakriti dopisivanje na viberu]






Oznake: bik

Ljetovanje u crnoj gori iskustva - Stranica za upoznavanje

CRNA GORA LETOVANJE 2018










Click here: Ljetovanje u crnoj gori iskustva






Od Sofije ka moru treba pratiti putokaze koji vode ka Plovdivu i Svilengradu. Kakvo je stanje od Mostara do granice, je li to bolja opcija. Autobus jednom dnevno u 11 h.



ljetovanje u crnoj gori iskustva

Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Crna gora letovanje - Crna Gora se rasprostire od visokih vrhova na granici sa Srbijom i Albanijom i širi se velikom ravnicom koja se prostire nekoliko kilometara.



ljetovanje u crnoj gori iskustva

BLIC PATROLA Za prevoz i smeštaj u Crnoj Gori 400 evra - Na razdaljini od samo 100 km mogu se sresti tri različita prirodna okruženja: obala Jadrana, kraški predeo i regija visokih planina. Cene na sajtu se ni u čemu ne razlikuju od cene koju daje organizator, tako da ne morate da lutate od sajta do sajta.



ljetovanje u crnoj gori iskustva

Bila sam u Herceg Novom i prvo sam počela da povraćam, pa onda i da imam dijareju. Nisam mogla nikud iz apartmana, tresla me groznica. Morala sam hitno da primim infuziju. Razbolela su se i dečica mog brata, pa smo kolektivno bili bolesni. Trajalo je sve nekoliko dana, ali baš zato nemam nameru da opet idem tamo i rizikujem takvo mučenje — Dragana Š. Ako ste turista iz Srbije koji nije uplatio zdravstveno osiguranje, platićete infuziju, ako vam bude bila potrebna kao našoj čitateljki, 20 evra. Ako voda mnogo peni, kažu stručnjaci, to je siguran znak da se kanalizacija izliva u more, što je čest slučaj na mnogim plažama u Crnoj Gori. Strašno kakav se smrad fekalija osećao - otkrio je za Telegraf Aleksandar B. Meštani, turisti, ribari sa nevericom gledaju problem koji nas guši i truje. Nažalost, čekamo da se nešto samo od sebe reši. NVO aktivisti su godinama unazad čistili akvatorijum pristana od teško razgradivog otpada. Sada smo u nemogućnosti održavati akvatorijum bez adekvatne zaštite, jer fekalije cure u mandrać, a kada se tank prepuni direktno se u more sadržaj prazni - rekao je Žarko Jokanović iz petrovačke nevladine organizacije Turistička ambasada za podgoričke Vijesti. Kad se uporede Crna Gora i Grčka, na većini plaža u Grčkoj - ako platite ležaljke i suncobran - dobijate kafu gratis. U Grčkoj je to često velika šolja ledene kafe i pun bokal vode za piće sa ledom. U Crnoj Gori je ova prakse, jednostavno rečeno, skoro nepostojeća. Na pojedinim plažama naplaćuju posebno ležaljke, posebno suncobran, posebno kafu, posebno ulaz, a ekstra trošak je ulazak kolima na plažu. Ležaljke koštaju od 10 do 15 evra i često su obavezujuće, što znači da ne možete kulirati na nekoj plaži sa svojim peškirima, već ćete morati da iznajmite ležaljke i kupite kafu. Pojedini turisti se žale da su im naplaćivali korišćenje toaleta kafića ili restorana blizu plaže. Kada je hrana u pitanju, a pogotovo voće, to je luksuz koji ovoga leta u Crnoj Gori nećete moći sebi lako da priuštite. Ako poželite da jedete trešnje, moraćete da izdvojite čak četiri evra za kilogram, a za breskve 2,5 evra. Ako poželite da pojedete pljeskavicu i kupite malu flaširanu vodu, za to ćete platiti od četiri do šest evra, a u Grčkoj za tu cenu imate kompletan ručak sa dezertom i kafom. U gradu nema nijednog slobodnog parking prostora, a gotovo svi parkinzi u zaleđu popularnih plaža se naplaćuju i to papreno - pišu Nezavisne. Bolje obratite paznju na vasu drskost ,ponasanje i sve kad dolazite kod nas,i na ishranu,posto prelazite toliki put na ovim temperaturama sa hranom koju kupujete gore,zamrznutu,mjenjajte nacin ljetovanja pa se necete zalit,ali ocigledno nikad se opametit necete... Mislio sam da je prljavština urođena našim ljudima, međutim... Jedne godine u Nici su jedan jedini dan štrajkovali čistači. Ceo centar je bio pun pikavaca i prljav kao deponija. Nisam verovao svojim očima. Sledeći dan sve kao olizano. Sve je u organizaciji posla. Takođe, Francuska, mali grad, ponoć. Počinju da rade mašine za asvaltiranje, radili su do 6 ujutro. Ulicu, dugu par stotina metara, kompletno su prevukli novim asvaltom i iscrtali lijije. Ujutro smo vozili ponovom putu. A, ustvari oko onog prvog. Kultura naših Srba je poprilično zabrinjavajuća na plaži. Sami prljaju do besvesti. To možete da vidite i u Srbiji posle prvog maja i sl.



Iskustva iz Grčke
Šoping na sve strane, frizeraj, tetovaže, igračice i nezaobilazni roštilj obavezni su dekor ovog mediteranskog grada. Mada smo mi isli kraj avgusta, pocetak septembra. Cene na sajtu se ni u čemu ne razlikuju od cene koju daje organizator, tako da ne morate da lutate od sajta do sajta. Opstine Bar i Budva imaju dobru povezanost sa svim plazama na svojim teritorijama i tako omogucavaju turistima da brzo stignu do neke druge plaze. Iz Sarajeva ima linija za Herceg Novi i cijena povratne karte je 54 KM prosle godine bila i ide se preko Neuma,Dubrovnika i onda Herceg Novi. Letovanje u Rafailovićima, malom ribarskom naselju koje se u poslednjih nekoliko godina dosta izgradilo, pogodno je za one koji bi da budu u blizini budvanskog noćnog života, a tokom dana na miru uživaju u lepoti mora. Postoji nekoliko plaza koje su stvarno super: Plavi horizonti, Rose, Trsteno, Jaz, Becici, Petrovac gradska plaza, lucice , Kraljicina plaza do nje mozes doci iz Canja i Sutomora brodicem , Beogradska plaza izmedju Sutomora i Susnja , Dobre vode i imas jos mnogo manjih plaza koje su dobre.

[Bake za sex oglasi|Mali oglasi za posao stara pazova|Balkanska jebacina]






Oznake: letovanje, u, Crnoj, Gori, Grčkoj…, iz, svih, zemalja, Evrope

Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje? - Susretit će se u sredini

Net.hr










Click here: Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?






Našao sam samo mjesto videotutorial TP-LINK interijera sobu. Više od 1 milijarde ljudi redovito koristi Facebook, ali to ne znači da su svi dobro upoznati sa svim mogućnostima koje im pruža ova stranica za društveno umrežavanje. To otajstvo je tek nedavno, relativno govoreći, objavljeno od apostola, proroka, ali ne ljudskim sredstvima. Evo što se dogodi kada tebe netko blokira na Facebooku: — Tražilica — Kada te netko blokira, tvoje ime se više ne pojavljuje u rezultatima pretraživanja kod te osobe.



Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?

S ovog mjesta, morat ćete kliknuti nekoliko puta više na S ee Older Messages… — i sad ćete se vratiti na vaše prve poruke. Glavne stvari su jednostavne stvari primjer Rimljanima 10,9-13; Djela apostolska 4,12; 16,30-31; Evanđelje po Ivanu 3,16-17 , i tako su jednostavne da ih čak i dijete može razumijeti, ali obrazovani i ponosni ne mogu zbog svoje oholosti. Facebook vam također omogućuje brojne opcije koje vam mogu pomoći ili olakšati svakodnevni život poput pretraživanja, praćenja vijesti i događaja, ali i koliko god to ironično zvučalo , mogućnost kontrole nad vlastitom privatnosti. Kliknite na to i Facebook će vam prikazati seriju postova s vašeg News Feeda te će vas pitati da procijenite svaki taj post.



Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?

Černobil kakvog još niste vidjeli, fotograf koristio posebne filtere i zabilježio kako izgleda zona otuđenosti - Neki vide sekvence pojedinih riječi i slova kao posebno značenje ili omogućavanje čitanja skrivenih i tajnih poruka.



Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?

Poštovani prijatelji, u današnjem tutorial ćemo vidjeti kako ćemo sakriti tko sam sprijateljili na Facebooku. Vjerojatno ste primijetili da kada se prihvati zahtjev za prijateljstvo s nekim, vaši prijatelji će biti obaviješteni automatski News Feed svoje web stranice. Razlozi ne želite da svi znaju tko sam postao prijatelj može biti noviji. Primjenjujući postavke spomenuti i objasniti u video tutorial, vaši prijatelji neće znati tko ste nedavno postali prijatelji s mnogima od vas ovom prilikom više ne može proći kroz borbe tako često uzrokovane društveno umrežavanje div Facebook dati Alex. Znam što sam pitao. DVR postava i ugradnja vanjske kamere. Imam problema ne mogu postaviti moju snimku samo pokret. Ako postavite prijedlog zapis nije snimati. Našao sam samo mjesto videotutorial TP-LINK interijera sobu. Nisam testirao sam čuo da Cristi rekao nešto u tom udžbenik freaktab. Dao sam potragu i pronašao ovo. Nadam se da su korisni. U budućnosti objavite u komentar da udžbenik čija je tema koju stane. Samo savjet držati čistim i rubricac komentare eventualvom imaju problem naći brže rješavanje. Ne miješati jabuke s kruškama. To je jedini savjet nadam se da ti ne smeta. Ja bih napraviti i tutoriali na računalnim konfiguracijama desktop. Kao kao i ako može biti slijedeći tutorial o najnovijim konfiguraciji, najnoviji vrstu procesora, a ako me i ja mogu reći na tanjuru temelj na kojem iskreno mislim da je jako dobra jer ima mnogo novih i korisnih tehnologija te po povoljnoj cijeni: Gigabite Z87X-D3H, ako to vrijedi kupiti ili da li vi preporučiti drugi placa. Comparatia čak možete to učiniti dok kad ti objasniti taj sustav tutorialul. La sam i želim upgrade. Sistemul oportunitetne troškove lei. Daca 2000 dok možete napraviti konfiguracija ove var biti recunoscator. Da sam znao da ovaj predivan članak prije 3 godina, bio sam čovjek više sretni. Nisam ljubitelj nevoljeno gledao kao u policiji, da vide tko sam postao prijatelj, kojem sam komentirao nešto ili gdje sam dao kao jedan. HOP i čini se da ima da daju svoje mišljenje. I uništiti cijeli moj romantično raspoloženje. I ako mi to opet zabranjen, znao je dezbaneze i ponovo pojaviti kao Phoenix. I onda je došao sve vrste misli... Sada se nadam da bude bolje. Ja sam upravo onako kako mi je učitelj učio film. Istina je, mislio sam da ćeš se brzo uhvatiti i ti... To je problem, jer um čovjeka čini aritmetičku sredinu između svega i svega crno-bijelo,... Ostavite kamen dolje i razmislite o tome. To je savršeno vezivo.



Kako saznati tko vas je izbrisao s Facebook liste prijatelja?
Srećom, možete zaustaviti takve iritantne zahtjeve bez da išta kažete. Dao sam potragu i pronašao ovo. Postavke za upravljanje listama i stvaranje novih možete pronaći na dnu stranice svog profila kada kliknete na 'prijatelje'. Predlažem da to napravite dok ste sami za računalom, jer možda ni sami niste svjesni koga sve tražite ili da će se neka imena pojaviti visoko u ljestvici rezultata. I onda je došao sve vrste misli... Nakon što sam odabrao ovu opciju u desnom dijelu ekrana ću na vrhu vidjeti one prijatelje koji i mene mogu vidjeti. Za početak, odredite jednu osobu koja će biti odgovorna za stvaranje primarne Facebook stranice. Ukoliko ne poštujete ova pravila ili ih pokušate zaobići, Facebook vas može, kao i u slučaju otvaranja privatnog profila u poslovne svrhe, kazniti trajnim gašenjem vaše stranice.

[Erotske zoo price|Zeljna 40 godina Beograd|Italijanski sex]






Oznake: Facebook, kako, kontrolirati, Tko, vas, vidiš, naš, chatu?

Najbolje erotske stranice - Datiranje za seks










Click here: Najbolje erotske stranice






Posao je posao, a u posao emocije ne unosiš. Svaki put kada bi ga srela kolena bi sama pocela da klecaju a u utrobi bih osetila cudnu toplinu koju nisam odavno osetila.



najbolje erotske stranice

Znala je da sve znam. Stari obiteljski posjed postaje njen novi dom, a maleno selo i njegovi stanovnici njezin čitav svijet. Pruzio sam ruku,i umesto peskira dodirnuo sam njene gole grudi.



najbolje erotske stranice

- Okrenuo sam je prema sebi i ponovo je poljubio u usta...



najbolje erotske stranice

Nemam obicaj pratiti mog decka na fudbalnim utakmicama, koje dva puta nedeljno igra sa svojim drustvom, jer sam svesna da bi mi bilo uzasno dosadno. No, ovaj petak sam ipak odlucila otici, doznavsi da ce doci jos nekoliko cura. Zaista je bilo nezanimljivo gledati desetak mladica kako polulenjo trce za loptom i glume vrhunske igrace, stovise, cela igra postajala je tragikomicna i bilo mi je cak zao sto uopce gubim vreme. Pokraj mene bile su jos tri devojke koje sam slabo poznavala, a sve su one bile cure takozvanih igraca. Pomalo sam se osecala nelagodno u njihovom drustvu, jer nismo imale bas previse zajednikih tema, posto smo se retko viđale, no ipak, Sanju sam malo bolje poznavala, a njena vedra narav uvek je stvarala veselu atmosferu. Njen zarazan smeh redovito bi me oraspolozio te mi je bilo krivo sto se s njom ne viđam cesce, jer dobro je pored sebe imati nekog ko te uvek moze nasmejati. No, Sanja ima mnogo prijateljica pa sam smatrala suvisnim da joj se jos i ja namecem. Takođe je starija od mene tri godine, pa nisam bila sigurna da bi me njeno drustvo najbolje prihvatilo. Deki nisu prestajali igrati, a mene je Sanja sve vise okupirala najnovijim tracevima i prepričavanjima zgoda s njenim deckom. Bila je jako otvorena, pa nije presutela ni najsitnije detalje o njihovom seksualnom zivotu. Iz njenih priča mogla sam shvatiti kako uopce nije zadovoljna sa seksom i kako je vec vise puta bila u iskusenju da prevari decka, ali joj savest ipak nije dopustila. Izazovnog je izgleda pa me price o bogatom seksualnom iskustvu uopce nisu iznenadile, a iskreno, nije mi delovala kao tip cure koja bi mogla izdrzati u duljoj vezi. Potpuno sam zaboravila da se nalazimo u dvorani i vise nisam ni trenutak pridavala vaznost situaciji na terenu. Nismo ni primetile da Tina i Silvija vise ne sede kraj nas, a jos i bolje, ionako nisu bile preterano drustvene. Sanji je bilo sila na WC, pa sam joj krenula praviti drustvo, no, niti ja niti ona nismo znale gde se toalet zapravo nalazi, pa smo se na putu gubile po mracnim hodnicima konfuzne dvorane. Najednom smo naisle na garderobu s tusevima, i to musku, no, nazalost u njoj nije bilo nikakvih muskih telesa. Sanja je odmah zapocela s pricom kako se jos nikada nije posevila u garderobi, jer je uvek neko bio tu da smeta. Krenula je prema tusu i pocela sa sebe skidati odecu. Bas mi je vruce, ovo tusiranje ce me spasiti! Ali, na kraju, nisam mogao odoljeti. Jer, nalazio sam se pred palatom svih zadovoljstva, pred ostvarenjem svih svojih snova: ovde, duboko u brdima, u mestu sakrivenom od pogleda javnosti, nalazilo se carstvo putenih zadovoljstvoa i, nakon što sam utrošio ogromne kolicine vremena i novca da ga pronađem, nisam mogao odustati. A sve devojke bijahu tu dovedene s jednim ciljem: da zadovolje muškarce koji to zadovoljstvo mogu platiti. Predao sam, stoga, coveku na ulazu cek i ušao. Bila jednom jedna Nataša. Visoka cura, plave kose, nosila je Nataša naocale. Telo joj je za njene godine bilo u sasvim dobrom stanju a godina je brojila trideset i pet ; Nataša je imala cvrstu cetvorku, duge noge i obrijanu picu. Šminkala se nije jer je mislila da joj šminka u poslu kojim se bavi ne treba. Nema je ko videti. A Nataša se bavila oporezivanjem. Putovala je iz sela u selo, uzimala dadžbine, gulila seljake do gole kože. Ni Šrek joj nije mogao stati na kraj, a Hulka je zavela andeoskim osmehom i zlobnim sjajem u dnu levoga oka. Na kraj joj nisu mogli doskociti ni Rob Roj, nit Vilhelm Tel, ma niko, kad vam kažem. Nataša ih je sve s lakocom vodala žedne preko vode, obavljajuci svoj posao poreznice strogo i savesno. Da se odmah razumemo, nije joj bilo lako, posebno ne kad je od seljaka uzimala i zadnju škudu koju su skrivali ispod slame na kojoj su spavali. Ali za Natašu zakon je bio zakon, i ako je zakon propisivao visinu poreza, niko nije mogao zakonu izbeci. Pa i ona je placala porez, na vreme i do zadnjeg talira, za primer drugima. Posao je posao, a u posao emocije ne unosiš. Eto kako je rezonirala Nataša, vaspitana u poreznikoj porodice. Jedne su porodici generacijama uzgajale kupine, druge su stoljecima pravile medovinu, a trece su s kolena na koleno prenosile umijece porezništva, kao Natašina porodica. Poreznici su se oduvek odijevali u crveno. Prvo cemo se upoznati… sescemo u kola i krenuti… parkiracu se negde u mrak… mazicu te… ljubiti po vratu… rukama prelaziti preko tvojih grudi… mazicu ti i drkati bradavice… spusticu prste nize… zavuci ih u tvoje gacice… mazicu ti picku… dok ne ovlazi… drkacu ti klidzu… a onda ces me snazno uhvatiti za kurac, izvadices ga… drkaces mi ga i lizati glavic… ja cu ti zavuci prst duboko u picu… lizaces mi ogromna muda puna sperme… a onda osecas da cu svrsiti… stiskas mi nabreklu kurcinu… i svrsavam ti u usta… prskam te celu… po sisama… osecas vrelu spermu u ustima… e onda… odlazimo u hotel… sa vrata te napadam… skidam te celu, bacam na krevet… dizem ti noge visoko… lezis na ledjima… jezikom ti lizem bradavice, pupak, spustam se nize… lizem ti vrelu picku, prelazim jezikom i na tvoju guzu… lizem ti i cmar… osecas me svuda… goris i zelis me… Evo da vam i ja posaljem nasu istinitu pricu. Zovem se Dragana i imam 33 godina, a muz Filip 36. Zivimo u jednom malom gradicu u Austriji. Pre nekoliko godina tu se doselila jos jedna nasa zena udata za Austrijanca i malo po malo ona i ja smo postale najbolje prijateljice a i deca su nam se lepo slagala iako je nas sin bio 3 godine stariji od njenih curica. Moj muz i ja smo u odnosu na Danijelu imali super dobar brak a ona se nakon 4 godina braka rastala od muza koji je otisao da zivi u drugi grad tako da je Danijela sad najvise vremena provodila sa nama. Tako nije ni bilo cudo da smo nakon nekog vremena poceli otvoreno da pricamo i o sexu, pa se i moj muz nakon nekog vremena opustio i poceo pred njom da prica o seksu. Tako je bilo i jedne subote pridvece. Deca su joj bila kod bivseg muza a nas sin je spavao kod prijatelja. Nakon dve flase vina poceli smo da se opustamo. Tako je pocela prica o sexu i nakon nekog vremena ona nam je ispricala kako se kod kuce sama zadovoljava porno filmovima i vibratorom od kojih ima celu kolekciju. To nas je vec malo uzbudilo tako da je moj muz predlozio da skupa gledamo nase pornice i nas dve smo pristale. Filip je doneo nekoliko filmova i jos dve flase vina. Legao je na kauc izmedu nas i poceli smo da gledamo. Nas dve smo odmah pocele da komentarisemo kako koji kurac izgleda, kako su lepi, debeli i veliki, a Filip nam je govorio ako ne prestanemo sa tim pricama da ce njegov kurac toliko da naraste da ce mu puci farmerke. Mene je ta pomisao toliko uzbudila da sam mu rekla da je bolje da ih skine. Nije mu trebalo dva puta reci. Nakon par minuta je na TV-u jedan tip sa lepim debelim kurcem jebao dve zenske na sta sam ja prokomentarisala da je to u redu ako moze obe picke da zadovolji. Na to je Danijela sa smehom upitala moga muza da li bi on mogao izjebati dve odjednom na sta je on odgovorio, pa da probamo. Videla sam po izrazu njenog lica da ju je to napalilo i prihvatila sam tu igru. Pocela sam da mazim Filipa rukom preko sortsa od cega mu je kurac u sekundi narastao. Danijela je pocela rukom preko moje da ga miluje a on je poceo da stenje. Nisam vise mogla da izdrzim i oslobodila sam ga od sortsa. U rukama sam drzala kurcinu moga muza koja nije bila posebno velika ali zato debela kako sam ja to volela a kako se ispostavilo i Danijela je preferirala debljinu. Sagnula sam glavu u njegovo krilo i pocela ga lagano pusiti na sto je i Danijela pocela da stenje pa sam joj ga brzo prepustila. Filip je uhvatio mene za sise i poceo da ih stiska, a Danijela je pocela da se svlaci ali neispustajuci kurac iz usta. Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina,crnu dugu kosu, sise, dobru četvorku, fantastično dupe i neverovatne noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna tako joj se zvala mama , imala veće sise i za nijansu veću guzu. Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače. Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo! Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu. Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom. Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro. Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju… Jednom rečju video sam SVE!!! Uspeo sam da izustim: Izvini! Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se kurac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući. Kasnije sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza. Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vreme, sve dok mi Kaća nije rekla: Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan. Čekao sam veče kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje, a s druge strane, bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom. Ipak, stiglo je veče. Došao sam kod Kaće. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vreme, dok ona ne reče: Hajde,uđi! Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema. Nosila je mini suknjicu do pola butina, a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene sisetine. Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla moram da napomenem, dobrih pičketina , zatim jedna komšinica, Kaća, njene dve drugarice i ja. Ovu pricu sto cu vam ispricati se de desila dok sam isao u srednju skolu. U razredu smo imali dosta dobrih riba,ali jedna je odudarala od svih. Imala je satiranu kosu,tamniji ten,velike grudi i savrseno oblikovanu zadnjicu. Oduvek se lozila na starije frajere,koji su imali lovu i kola. Jednog dana ja se dogovorim da dodjem kod nje da mi isatira kosu. Kada sam stigao kod nje,njeni matorci su upravo odlazili kod njih u selo. Mi smo ostali sami. Imala je kucu sa dvoristem u kojem su bile lezaljke za suncanje. Razmutila je farbu i pocela da me farba. Na sebi je imala neki minic i neku majcu do pupka,kroz koju su joj bile izbacene prelepe bujne grudi. Kad je zavrsila sa satiranjem rekla mi je da isperem kosu. Odvela me je do kupatila. Kada sam zavrsio rekao sam joj da mi doda peskir da obrisem kosu i lice,posto od hidrogena nisam mogao da otvorim oci. Pruzio sam ruku,i umesto peskira dodirnuo sam njene gole grudi. Obrisala mi je lice i rekla, sad ces biti moj. Imam 43 godine i vlasnica sam restorana. Dobro se drzim iako u ovim godinama zene pocinju da se debljaju i opustaju ja kao vlasnica ugledong restorana drzim do sebe. Imala sam jako male grudi prije nekoliko godina ali sam ugradila silikone. Prije 7 mjeseci sam se razvela od muza zbog njegove prevare. Nakon razvoda meni je ostao restoran i kuca a njemu sve ostalo sto smo imali, ali najvaznije je da su deca ostala kod mene cekra Jovana 20 godine i sin Dragan 18 godina. Nakon razvoda nisam imala sex puna 4 mjeseca, a iako sam malo starija bila sam jako aktivna a pogotovo zeljna. Nisam znala sta da radim. Nisam zelela to sa bilo kim da uradim i jedno vece odlucim da izadjem u diskoteku sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata ali je pristala da ide sa mnom. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih ali ipak mnogi momci su mi prilazili cak i maloletnici ali od mene nisu mogli nista dobiti osim poljupca. Kontala sam da cu te veceri naci nekog ko ce me zadovoljiti ali ipak niko mi se nije svideo. Svi koji su mi se svidjali bili su tu sa svojim devojkama. Otisla sam kuci oko 2 sata posle ponoci. Kad sam dosla kuci odmah sam legla da spavam. Ujutru sam razmisljala sto nisam nikog pokupila barem samo da se resim muka, da se osecam zadovljnom. Zovem se Dijana, imam 27 godina plavuša sam i kažu zgodna. Opisaću vam najčudniji i najluđi doživljaj iz mog ljubavnog života. Rođena sam u patrijarhalnoj porodici u unutrašnjosti. Od rane mladosti su momci počeli da se zanimaju za mene, jer sam se izdvajala od drugih devojaka lepotom i izgledom. Normalno ni ja nisam bila imuna njih, ali su se sve veze završavale na poljupcima. Udala sam se rano, sa 20 godina i prvi put osetila čari sexa. Normalno posle određenog vremena sve se saznalo i došlo je do našeg rastanka. Ubrzo sam našla čoveka sa kojim sam i sada, sa kojim uzivam u svim lepotama ljubavi i sexa. Probali smo sve mogućnosti što kažu jedan na jedan, bili smo jako maštoviti oboje i pružili jedno drugom mnogo zadovoljstva. Posle određenog vremena i stečenog poverenja jedno u drugog, Dejan je počeo da spominje grupni sex, pa moj odnos sa dva muškarca, njegov sa dve žene, ali mene to nikako nije privlačilo, jer sam bila uverena da smo u krevetu dovoljni samo nas dvoje i sve je ostalo samo na fantazijama. E tu počinje moja priča. Bilo je proleće 2005. Te godine sam se odlučila, organizovala i krenula, na žalost moj dečko nije mogao sa mnom zbog službenih obaveza. Prethodno smo imali lep vikend pun sexa, gde je on kao puno puta do tad u trenutku strasti pričao kako bi voleo da gleda kako me neko drugi tuca i pri tome strasno svršavao, to ga je jako uzbuđivalo. Kada sam kretala rekao mi je: lepo se provedi i namignuo onako perverzno, ja sam mu rekla: daj ne lupaj, pa to je obična selendra, šta bi tamo moglo da mi se desi. Stigla sam kod sestre popodne, odmah me je uhvatila da obiđemo svu rodbinu da bi posle bila samo njena. Normalno kod svih hrana, piće, kolači, a nikog ne mozes da odbiješ. Onda smo obišli seoski vašar, kao i svaki drugi, par tezgi sa raznim glupostima, neizbežni ringišpil i to je to. Udala sam se sa devetnaest godina za momka koga sam mnogo volela. U pocetku je brak bio predivan a ljubav strasna, ali, kako su godine tekle, moj muz je poceo da se hladi prema meni i da mi posvecuje sve manje paznje. Cvece sam dobijala samo za rodjendan, a nama drage datume je potpuno zaboravio. Ponekad sam bila ljubomorna na racunar za kojim je provodio sate. To mi je nekako bilo neshvatljivo, posto u svojoj tridesetpetoj i sa dvoje dece jos uvek imam manekenski struk, velike, lepe, cvrste grudi i cvrstu zadnjicu, vrlo pozeljne. Cak sam sumnjala i da me vara, ali to nikad nisam uspela da dokucim. Nekako paralelno sa udajom sam dobila posao u firmi u kojoj uglavnom rade muskarci. Saletali su me na svakom koraku, ali sam ostala hladna kao stena na njihove nasrtaje. Bila sam posvecena mom muzu i porodici i drugi me nisu zanimali. A onda se pojavio ON. Nije spadao u lepotane, ali mi je njegov osmeh grejao promrzlo srce. U pocetku sam na njega gledala kao na brata, nekog ko me razume i kome mogu svaku tajnu da poverim, sve do trenutka kad sam se zatekla u mastanjima kako vodim ljubav sa njim. Cinilo mi se da i njegov pogled kojim me je gledao postaje sve uzareniji. Svaki put kada bi ga srela kolena bi sama pocela da klecaju a u utrobi bih osetila cudnu toplinu koju nisam odavno osetila. Zelja koju sam osecala je bila sve veca, zelela sam ga ludo, ali sam se trudila da u sebi ugusim tu strast.



TOP 10 NAJBOLJIH PORNO-GLUMICA!!!
Sava i njegov prijatelj Petrašin, također potajno zaljubljen u Mariju, mobilizirani su u vojsku Austro-ugarske monarhije. Na sebi je imala neki minic i neku majcu do pupka,kroz koju su joj bile izbacene prelepe bujne grudi. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Dok je Denis unosio naše stvari u auto mama me je zagrlila. Nemam obicaj pratiti mog decka na fudbalnim utakmicama, koje dva puta nedeljno igra sa svojim drustvom, jer sam svesna da bi mi bilo uzasno dosadno. U sobi za stolom sjedio je Denis samo u gaćama i ispijao kavu. Svi koji su mi se svidjali bili su tu sa svojim devojkama. Moram priznati da sam istog trena osjetio uzbuđenje i lagano dizanje kurca. Dok je to govorila gledala me ispod oka kurvinski se smiješeći. Dan kasnije našao sam se s Denisom u kafiću i predložio mu da sa mnom pođe u Gorski Kotar. Odvela me je do kupatila.

[Rodbinske veze u braku|Kako instalirati Viber za Android|Kupnja putem interneta ]






Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.