tut le mond... pur kva?

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
1. sredstvo za svjesno poticanje introspekcije,
2. kako sam raskrinkao jedno društvo
3. ... jer para nemam da te kupim, za IQ ne pitaj jer ga nemam, ni snage da te lemam... ili tako nekako

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

22.02.2005., utorak

činjenica?

Zadnje vrijeme mi u svakodnevnici koju ne volim baš previše u zadnje vrijeme, jer je zadnje vrijeme bilo na top listi mojih vremena baš zadnje, pomaže činjenica da je jedan od bivših meksičkih predsjednika bio gmaz.
Istina - gmaz, a ne čovjek. On bi doduše nekakvom čudnom metamorfozom, po želji poprimio i humanoidni oblik i tako je uspio prevariti i sve meksikance koji su ga izabrali (ili ih nije prevario jer su znali, nije ni važno). Jednom je tako on, u napadu nekontroliranog izljeva iskrenosti, kako već samo gmazovi znaju biti iskreni, pokazao svu svoju gmazovsku raskoš pred zbunjenom novinarkom i kamermanom nacionalne meksičke televizije. Što se točno desilo poslije neznam, ali ja sam sve to doživio kao nekakvo olakšanje. Mogu tu činjenicu koristiti kao što se koriste mantre ili vizualizacije u raznim tehnikama relaksacije. Pomisao na meksikanca - gmaza - svemirca - štogod... sekunda, dvije... duboki udah... i zaborav me preplavio sa svim svojim blagodatima.
Inače, pričao mi je e.k. - zagriženi star trek fan, da je u epizodi kada su sa Voyagera krenuli prema napuštenoj Borg kugli sa ciljem da ukradu transwarp jezgru, što im nije pošlo za rukom jer se Borg vratio i oteo im Sedmu od devet, glavna dosjetka za izlaz iz bezizlazne situacije bila BIOPRIGUŠIVAČ! Naime, kada su se (moralni, požrtvovni, altruisti - kakvi ljudi već jesu) vratili nazad u Borgovo gnijezdo s ciljem da spase Sedmu od devet, morali su koristiti bioprigušivače koji su spriječili Borgove senzore da detetktiraju njihovu prisutnost. Trik je uspio! Naravno.
Simon & Garfunkel su nekad davno koristili bioprigušivače. Čak su i pjevali: I am a rock, I am an island, ali ih nismo dovoljno bukvalno shvatili. Trebalo bi paziti kad slijedeći put šutamo kamenje, ili radimo žabice na moru, ili slično... Netko bi mogao, bez naše namjere gadno najebati. Ništa nije mrtvo. Bit će da su samo odvrnuli svoje bioprigušivače na maksimum.
hm...

- 10:16 - Komentari (8) - Isprintaj - #