26.07.2006. / srijeda

Štedite suzavac - plakat ćemo i bez njega

nekako mi se čini sve više da ljudi gube vjeru u same sebe, u život. kao da je sve pošlo u k...svi su nekako razočarani, a bez pravog razloga. mislim ono, što je uzrok izgubljene vjere u svijet?
lova?haha.kao da je važno.
ljubav? ima je na svakom koraku, bez obzira na vrstu ljubavi.
sreća? sreća je u malim stvarima.mislim, ono, nekoga čini sretnim to što plati putovanje na karibe. to se sebi uglavnom rijetko može platiti, pa prema tome rijetko se osjeća sretnim ta osoba kojoj baš eto to predstavlja sreću. ma ugl.sreća je kad se znaš usrećiti bez materijalnih troškova i bez smetnje drugima. kao da je to teško, nije uopće. da da, vjerujte mi.
loši roditelji? ne daju vam ništa, ne vole vaše prijatelje, glupi su i konzervativni, bez smisla za život? okej...ajd pogledajte kakvi ste vi, možda je tu uzrok problema?! k-o-m-p-r-o-m-i-s...sve ima rješenje.
prijatelji u kurcu? nađite nove.ili još bolje, ako su eto te osobe koje su u kurcu još uvijek pod rednim brojem "prijatelji", dali ste im to ime zato da ih razlikujete od mase, i guess...pa vratite to prijateljstvo nazad.ili skroz poništite.
ispiti, škola, faks? " ne učimo za školu nego za život" stara je latinska. ni ja se ne pridržavam u potpunosti, trust me, ali svakako je bolje učiti nego ne učiti.
dosada? zabavite se sami. više zabave ima u vama samima nego u svim žurkama ovog svijeta. samo malo mašte. duuuh...

nemojte plakati, osim kad vam policija nakon burne i lude noći sa dobrom ekipom provedene na omiljenom mjestu izlaska sa fenomenalnim raspoloženjem i još boljim osjećajem euforične sreće saspe suzavac u oči. onda jebiga morate. eto vas, ćao!

- 12:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>