Žene su tajna,a tajnu treba čuvati :)

Pozdrav! zujo kako ste?

Takva sam osoba da bih kad bih imala vremena čitave dane samo slušala glazbu,čitala tisuće citata i između toga napisala pokoju rečenicu koja proizlazi iz najdubljeg dijela mene. Takva sam osoba da bih cijeli dan mogla provest vani,ležati na mirisnoj tek pokošenoj travi i pramatrati svijet. Takva sam osoba da plačem na tuđe boli i veselim se tuđoj sreći. Takva sam osoba da često šutim iako znam da sam u pravu,jer bitno je da ja znam. Takva sam osoba.....takva sam i nikad se neću promjeniti.




Nekoliko citata,tek tako...


Imao je pravo onaj koji je rekao da je naš život poput ruže: Prekrasan i očaravajući ali sa skrivenim trnjem koje nas može duboko povrijediti i raskrvariti. Ali ruža bez trnja nije ruža e

Kad nađeš osobu koja se smije, a ispod njenog osmijeha stoji hiljadu suza, čuvaj je. Dobro je čuvaj. Te osobe vrijede, taj osmijeh je najljepši jer se u njega uloži snaga. Te osobe su jake. Ta osoba nikad neće dozvoliti da se tebi desi to što se njoj desilo.

Kako je lijepo znati da si u nečijem srcu. Tada se ne bojiš. Tada imaš onaj mali osmijeh u kutovima usana, skoro nezamjetljiv sjaj u očima. Kad ideš, poskakuješ. Svi vicevi su ti smješni. Vrijeme teče od pogleda do pogleda, i možeš čekati da ništa ne čekaš

"Ponekad je dovoljan jedan trenutak da zaboraviš život, ali ponekad nije dovoljan život da zaboraviš jedan trenutak."



Dragi moji,voljela bih kad biste mi u komentare pisali kritike,savjete,bilo što...ovo je za mene novo i neznam kako mi ide.





slušam: Pablo Alboran - solamente tu :)
čitam: John Green: Greška u našim zvijezdama

i da: LIJEPO MI JE!



Zapamti: snovi postaju stvarnost, samo trebaš vjerovati.

09.04.2014. u 21:17 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2014  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi