~subota, 03.06.2006.

nas tomos apen i mi ;))))

Još jedno ljeto kod bake i djeda u jednoj među većim selendrama hrvatske, u hlebinama. Naši su dani na selu izgledali ovako nekako: doručak smo prespavale, zatim ručak (al njega nismo prespavalo, probudilo nas je glasanje cvikinog trbuha i glasno brundanje traktora – bila je to naša baka). Nakon ručak slijedio je obavezan popodnevni odmor, a poslije večere druženje s bakinim kolegicama. Jednog dana poslije večere, bakine dvoje monstrumne unučice «slučajno» su zalutale u šupu na kraju dvorišta. Ispod prljavožute, svilene plahte nalazio se najočuvaniji, najprašnjaviji, najseksi i najsavršeniji TOMOS APEN nikad viđen!!!!!! Od tog trenutka naš dosadni selski život se promjenil. (ma promjenil se i život ostalih 20 stanovnika te selendre). Trebalo nam je dobrih pol sata da ga zvlečemo iz šupe i skinemo prašinu staru čak nekoliko desetljeća. Nakon silnog glancanja obavile smo par korekcija lakom za nokte, otpičile smo na bakinom ponyu do benzinske i natankale dva karnistera. Naša pila bila je spremna za prvo javno prikazivanje po hlebinskim makadamima. Postale smo prave face među najmlađom populacijom (svi su imali od 4 banke nadalje).
Cviki je imala čast da prva zakurbla našeg ljepotana. Kad je uspjela zakurblat iz dvadesetog pokušaja scimala se u prvom (i jednom) zavoju. Sva sreća, motoru nije bilo nikaj, a cviki je zadobila teške ozlijede trepavica. Došo je red da Sukica pokaže svoje umijeće paljenja guma, no nije popalila gume već bakinu salatu i peršun i zapiknula glavu u stajski gnoj.
Dok je baka tješila svoje unučive (jednu šopala s tabletama protiv bolova i stavljala obloge od kopriva, a drugu špricala sprejem da ublaži smrad) deda je maznul baki najbolji lak za nokte i popravio stanje na našem ljepotanu. kad je Valentino Rossi pročitao za našu nesreću…svi smo se zapitali «kaj on zna hrvatcki???»
image hosting

image hosting


- 00:46 - Path through the blinding light (16) - Paper vision - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • Image Hosted by ImageShack.us

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

  • ...jesen je kada ruze venu
    a tuga je kad covjek ostavlja zenu
    svoju voljenu
    zima je kad napolju snijezi
    a hladno je kad srce od srca bijezi...

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us


designed by NLO©, brushes made by Vanilla design