četvrtak, 09.06.2011.

Family and stuff

Mislila sam jučer kako vjerojatno neću više pisati ovdje. Ne znam zašto, al eto palo mi je napamet. Onda se nešto desilo prije pola sata i ja to nemam nikom reć, a umrijet ću ako ne kažem.
Maloprije sam u tramvaju vidjela nekog koga nisam vidjela otkad sam imala 4 godine. Uvijek sam zamišljala kako će izgledat trenutak kad ga opet vidim. I to se danas desilo. Znam da je bio on. Njega nikad neću zaboravit. On je moj bratić koji je 4 godine mog života bio najbitnija osoba na svijet. On je bio onaj koji je mene vodao svugdje, igrao se samnom. 6 godina je stariji od mene. I onda su se dogodile neke stvari, grozne stvari. Moja teta je umrla, a njegov otac je njega maknuo od nas i odgajao ga da nas mrzi. Prije par godina sam se raspitivala o njemu, no shvatila sam da svih ta tema boli pa sam odustala od svega. Grozno je da on ne zna mog brata. Otišao je prije nego se brat rodio. I danas sam bila u tramvaju s prijateljem i nešto smo pričali o mom nizozemskom i o meni, mojima. I skužila sam da me neki lik gleda i bio mi je poznat. I onda sam ga pogledala u oči, pogledi su nam se suserli i ja sam znala da je to on. Zavrtilo mi se u glavi, odjednom mi je bilo hladno i muka i nisam imala zraka. On je prošao pored mene gledao me i znam da zna da sam to ja. Čuo je cijeli priču. Zna ko sam. Al je prošao. Izašao na slijedećoj stanici i ispratio me pogledom. Došla sam doma i doslovno dušu izbacila nad školjkom ko da sam popila litru votke sama. Ne mogu mi mislit treuntno. Ne znam, stariji je od mene mogao mi je prići. Skroz sam zbunjena i plačem već 45min.
Očito krv nije voda. Oči se nikad ne mjenjaju! A ja opet ne znam što je s njim.

- 22:09 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.06.2011.

In huuuuge fangirl mode e

Zadnjih manje od 24 sata moj se svijet opet vrti oko četri dečka (muškarca, al ja ne volim tu riječ) iz Velike Britanije. Ta magnificent četvorka je uz mene od čini mi se 2003 godine. Uz mene su bili u sretnim trenutica i u onima manje sretnim. Nekako uvijek znaju što reći. Prije skoro 2 godine sam ih prvi put vidjela uživo i moja ljubav je ponovno narasla. Nemam namjeru davati neki kritički osvrt na nove pjesme, imam forum za to. Mogu samo reć da me bilo jako strah na što će novi materijal sličit, al još jednom su me doslovno oborili s nogu i nisam prestala pjevušiti pjesme cijeliiii dan! cerekcerekcerek

- 20:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design byRuby Nelle