THE Zvjezdani ratovi

četvrtak , 05.09.2013.


Stigli su THE Zvjezdani ratovi - strip Dark Horse nakladnika koji adaptira "grubi nacrt" Georgea Lucasa za originalnu trilogiju. Ovdje valja napomenuti: "grubi nacrt" kod prequela postaje "završna verzija". Dakle u doba kada je Lucas surađivao s vrsnim profesionalcima i nije vukao sve konce, postojala je razlika između nekog zamišljenog sinopsisa i gotovog scenarija sa svim nužnim dramatskim i fabulatornim doradama. U tom smislu, nakon fenomenalnog OT-a, vrlo je zanimljio vidjeti kako je sve krenulo. Upravo nam Dark Horse to sada nudi: ovdje možete vidjeti preview.

Jedino što mi malo smeta je da ovaj strip stilski ne podsjeća na stripove 70-tih, već je, dapače, plastično fotošopiran, baš kao da je i pravljen za CGI-eru.

Oznake: Originalna trilogija

Star Wars Rebels na jesen 2014!

srijeda , 04.09.2013.



Mnogi sajtovi, između inih i ovaj izvještavaju o terminu za novu CGI seriju zakazanu za jesen iduće godine. Jako me zanima ovaj novi dodatak SW-univerzumu, i nadam se da će na inteligentan način upotrijebiti CGI. Disneyev Pixar bi mogao ovdje biti od pomoći. Konačno si možemo dati oduška od iscrpljujućih Clone Warsa i što se sve nije dogodilo između prequelovske epizode II i III (ko da je to nekog jako brinulo), već ćemo dobiti, nadam se PRAVI PREQUEL, tj. kako je počela pobuna protiv Imperija, što je po mom mišljenju tema najrelevantnija onome što se događa u originalnoj trilogiji. Evo i logotipa i još malo concept arta:




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>