Sjeme-Panj-Umjetnost-Život

24.10.2008., petak

NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI 2008.

Projekt "NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI" nastao je nakon prijedloga Obrazovnog programa Hrvatskoga radija - emisije "Slušaj kako zemlja diše" - u proljeće školske godine 1994/95. Projekt podupiru Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i brojni darovatelji koji školama osiguravaju vrijedne nagrade. U ime nositelja natječaja za 2008. godinu, projekt potpisuju glavni ravnatelj HRT-a i državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Naša škola se prijavila na natječaj i ...prenosimo Vam radosnu vijest:
Iz lepeze prelijepih školskih vrtova diljem Hrvatske,
Prosudbeno povjerenstvo odlučilo je da 2008. godine proglasi i nagradi NAŠ ŠKOLSKI VRT.
'
Ej ljudi Naš školski vrt je najljepšiiiii...:-)
...

Vrlo značajnu ulogu u postizaanju tog uspjeha doprinijeli su učenici EkV i Vehid Ibraković, prof....:-)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


NAJBOLJI SMO!!!..:-)

Poštovani i dragi prijatelji!
Biti priznat kao prvi i najbolji doista je ugodno, a zar nije isto tako lijepo stvarati tu ljepotu? Projekt Najljepši školski vrtovi krenuo je šk. godine 1994./95., a zamišljen je nakon velikih ratnih razaranja kao obnova školskih vrtova u kojima će djeca, radeći na zemlji, lakše izliječiti i zaboraviti ratne traume. Inicirao ga je Obrazovni i dječji programa Hrvatskoga radija u ekološkoj emisiji „Slušaj kako zemlja diše“. Škole diljem Hrvatske u velikom su se broju odazvale pozivu, pa je i obnova školskih vrtova prerasla u natječaj za najljepše školske vrtove osnovnih i srednjih škola na području cijele zemlje.
„Slušaj kako zemlja diše,
Slušaj kako raste trava,
Slušaj kako pod stopama našim
Skrivena snaga u sjemenci spava.“
Početni stihovi emisije simbol su, ne samo snage sjemenke iz koje će izrasti nova biljka, nego i svih djevojčica i dječaka u osnovnim školama, također i srednjoškolaca, uz čiju pomoć školski vrtovi postaju prave oaze autohtone ljepote hrvatske prirode i njezine bogate biološke raznolikosti.
Uz čestitke i najbolje želje vama i vašim vrtovima,
voditeljica projekta „ NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI“
Lidija Komes



By Paradox



- 23:11 - Komentari (3) - Isprintaj - #

EKV

Slike govore više od riječi....


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us



By Paradox

- 23:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ciljevi