Neodgojeno društvo oko nas

20.08.2021.

Jučer idem u dučan, hoću uzet kolica, u jednima napola popijena boca cole i još neka prazna boca i neka ambalaža od nečeg što je ta seljačina jela i svoje smeće ostavila. U drugim kolicima neke iskorištene maramice, odvratno.

Tamo malo dalje jedna kolica ostavljena bez da su vezana, nekoj budali se nije dalo vratit tamo gdje je uzeo.

I tako je svaki tjedan, ne vjerujem da to ostavljaju isti ljudi, ako se takve uopče može nazvati ljudima.

Očito je takvih jako puno, to se događa stalno, svaki dan, po svim centrima, parkovima, cesti, pa i vozači koji uredno bacaju iskorištene cigarete kroz prozor.

Oznake: trgovacki centri, smece, kupovanje

Pljačka iznamljivača apartmana

09.08.2021.

Slušam sad vijesti na televiziji, kažu da iznajmljivači apartmana otkazuju ljudima rezervacije u zadnji čas i onda stave skuplju cijenu, jer je trenutno velika potražnja.

Kakvi smo mi to ljudi, zar morate svakog opljačkat, nije vam dosta da zaradite da preživite, jer situacija je nažalost kakva je, sve stoji da niste radili jako dugo, ali zar se morate odmah obogatiti, žalosno i sramotno.

Naši ljudi su napokon dočekali niže cijene, da si priušte more, štedjeli zadnju kunu, da napokon mogu vidjeti kako izgleda pravi odmor, a vi ste im to uzeli, sramota, bljuje mi se od takvih ljudi. Kad je došla korona, bili ste spremni dati apartman po minimalnoj cijeni, samo da preživite, a sad bi grabili šakom i kapom ne misleći na malog čovjeka kojemu je ovo možda trebalo biti prvo i jedino more u životu. Znam da ovo neće pročitati nijedan takav iznajmljivač kojega to ide, ali ako se slučajno nađeš na ovom postu, pogledaj se u oči i zapitaj....

Oznake: apartman, plaža, putovanje, odmor, obitelj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.