Neodgovorni vozači taxi vozila

13.07.2021.

Ovo je jedan tipičan primjer neodgovornosti, bahatosti i zanemarivanja servisiranja vozila. Na slici vidite gume koje ne da su potrošene ispod 2mm, nego ripni na gumama više nema.

Vozilo je došlo u servis, i odmah sam vidio da su gume potrošene, da stvar bude gora, vozilo je s tim gumama prošlo tehnički pregled prije dva mjeseca. I da stvar onda bude još više gora, taj auto vozi taksist.

Zamislite sad u kakvim autima vas voze taksisti, potpuno nesiguran auto, ne može se zaustaviti na vrijeme u slučaju naglog kočenja, osobe koje su sjele u taj auto, naravno ne znaju kakav je auto, jel siguran ili nije.

Sjednete u nečiji taxi, očekujete sigurnu vožnju koju oni dobro naplate, a praktički ste izloženi ogromnom riziku, bolje da ste išli pješke.

Redovito servisiram vozila od taksista, i večina se drže svega što im preporučam da treba zamjeniti, ali očito ima još ovakvih bezobraznih punih sebe kojima je samo bitno da uzmu novac. I naravno bahato ponašanje osobe na tehničkom pregledu koji je uopće pustio ovakvo vozilo na cestu.

Oznake: automobili, neodgovornost za vlastit život, bahati radnik, taxi, taksi, auto, automehanicar

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.