sometimes_ANGEL_sometimes_DEVIL

nedjelja, 25.12.2005.

Sretan Božić svima!!!

yes sve najbolje
i lijepo se odmorite preko zimskih ferija;)
puse melita myspace

- 10:33 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.12.2005.

happy birthday,....

;)

- 10:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 21.12.2005.

dina!! sretan rođendan i tebi!!

kisssich!!
seve naj i budi i dalje tako cool kao i dosada !
your friend Melita
kisss

- 22:12 - Komentari (21) - Isprintaj - #

utorak, 20.12.2005.

masimo sretan rođendan!!!

simo sim stretan ti 17 rođ!! sve naj želi ti tvoja prijeteljca i 8c ;) hahhah
kaak biš ti rekao mi smo kr4v 8 c ;) ajde pozdrav

- 22:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.12.2005.

You're Beautiful




My life is brilliant.

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.
She smiled at me on the subway.
She was with another man.
But I won't lose no sleep on that,
'Cause I've got a plan.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.

Yeah, she caught my eye,
As we walked on by.
She could see from my face that I was,
Fucking high,
And I don't think that I'll see her again,
But we shared a moment that will last till the end.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
There must be an angel with a smile on her face,
When she thought up that I should be with you.
But it's time to face the truth,
I will never be with you.

- 15:37 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.12.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws


love ya ;)

- 23:19 - Komentari (4) - Isprintaj - #

sto pisati??

nista dosadno je!!!!
danas sam malo sretna ;)) hehe
uspješan dan u školi;) and else,....
sto pisati nista mi se nada imam nekoliko tema na pameti ali su pre duge!! a mogla bih nešto spomenuti iako nije zgodno jer ocekujem posjet nekog frenda na ovu stranicu pa onda ne bi bilo zfgodno da pročita kako ogovaram frndicu iz razreda. zato neču više nista govoriti ;)

e da bliže nam se blagdani i početak škole!! joji jedva cekam da odem u zagreb i vidim svoju sestričnu!! joj kako se samo veselim!! mislim da me nitko u tome neće moći sprijećiti naravno sve osim više sile.
nista puno pozdrava i lubim vas sve ;)
cmoook

- 23:11 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 14.12.2005.

song by marlin manson i don't like the drogs

- 20:17 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.12.2005.

užas!!

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws


ahhh ovaj dan me doslovno oduševio!! nije moglo biti bolje stvarno!! ujutro sam se morala rano ustati kao bih isla na tjelasni, stigavši doma primila sam se glupe sociologije jer moram ispraviti komad!! to sam malo ucila dok inam zaspala.
i super sretna krenula u školu po najdražoj kiši!!!
nulti sat u školi me dočekala 1 iz fizike ir sam nešto krivo zbrojila pa mi je ostatak zadatka bio pogrešan.
sljedeči sat smo imali pov. koju sam naucila i bila se spremna javiti ali naravno moja presjvetla hrabrost eje negdje zbrisala tako se ni toga nisam rješila.
engleski sam dobila 1 i vokabulara a i onda me meni najdraža profesorica prozvala na sta sam ja erekla da nisam aspremna a ova je počela živčaniti da sta nisam spremna kraj je 12 mj. a ja nisam spremna onda eje nešto furala da cu imati jedan ma krasno.
poslije marende uslijedio je hrvatski iz pisemenog na kojem mi je pokupila tonu šalabahtera dobila sam -2 ali mi je upisala i još jednu 1 jer je to bila prava ocjena naime zapravo je cijeli razred dobio 1
onda eme još prozvala da joj recitiram agovanje, koje naravno nisam naucila i tako sam zaradila još jedan komad!!
i nakraju logika bila sam 100% uvjerena da cu dobiti 5 ali ne zašto kad bih ja mogla izostaviti glupe zagrade i rjecicu ako, i naravno onda sam to išla popravljat i žaliti se prori. na sta mi je on rekoa da tih zagrada nije bilo , a ni ako i rekao mi da sam to sada napisala. i skužio me užas!! nista mi nije dao zbog toga nego mi je cak rekao da mogu odg za 5 ako budem željela ali kako mi se danas ćini nece ici!!
i tako to je bio moj najljepši dan u proteklih 12 god mog školovanja!! tolike jedinice nisam nikad skupila u jednom danu!!

samo se vi divite mom umiječi begam ja uciti sada sve to moram posipravljat :( to je još najgore!!!
valjda je drugima bilo bolje pozdrav i kisss ;) mellly

- 20:52 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.12.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws

pravila??? pravila su da se krše!! sta vi kažete!!???

- 21:53 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.12.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.ws


evo samo da vas pozdravim

hy

kisss :)

- 22:59 - Komentari (12) - Isprintaj - #

srijeda, 07.12.2005.

Marihuana šteti tinejdžerskom mozgu

Adolescenti koji redovito konzumiraju marihuanu izloženi su riziku oštećenja mozga, tvrdi se u istraživanju koje je proveo Albert Einstein College u New Yorku.
Snimanja mozga pušača marihuane navodno su otkrila mikroskopske anomalije u području koje je povezano s jezičnim funkcijama, kao i u dijelu čija se aktivnost povezuje s razvojem shizofrenije ("luđaci").
Rezultati upozoravaju na mogućnost štetnog utjecaja marihuane na mozak koji se razvija, iako istraživači ne mogu sa sigurnošću reći je li takva šteta trajna ili ne.
Također, potvrđuju već ranije uspostavljenu tezu da kanabinoidi mogu ubrzati razvoj shizofrenije kod mladih ljudi s odgovarajućim genetskim predispozicijama.
Procjenjuje se da u Sjedinjenim Državama oko tri milijuna tinejdžera svakodnevno puši marihuanu.


e tako pa sada vi izvolite pihati!!
CCcccccCCCCcccc

iskreno moram priznati da sam dva puta to konzumirala ali kako rezultat nije bio očekivajuči ostavila sam se toga. ali nije to ni tako loše svako toliko koji dim jer pušenjem trave čiste se plučpa od katrana a katkad se i koristi i u medicinske svrhe.

- 20:13 - Komentari (12) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.12.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws

- 19:24 - Komentari (25) - Isprintaj - #

something,...

- 19:04 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.12.2005.

Horoskop for me and my friends

OVAN (21.3. – 20.4.) -ja, branka, silvia,...

Uživat ćeš u druženju, slušanju glazbe i čitanju i, što je pohvalno, lektire ili drugog ozbiljnijeg štiva. Tvoja intelektualna znatiželja udružena s jakom motivacijom donijet će ti pohvale i dobre ocjene. Svoje znanje usavršit ćeš ne samo na satu već i nekim tečajem.

Ljubav: Zaljubljeni će uživati u planiranju neke proslave ili izlaska, dok bi osamljeni putem prijatelja mogli upoznati privlačnu i zanimljivu osobu koja će ih zaintrigirati.

BLIZANCI (22.5. –21.6.) -marko, roberta , valentina, luana, zoki

Privlačit će te zabava i pikanterije iz života drugih. Neki bi tako mogli 'gurati nos' tamo gdje im nije mjesto i nekoga povrijediti. Moraš znati da, unatoč svemu, postoje neke granice lijepog ponašanja. Glava će ti biti prepuna raznih informacija, no nedostajat će ti znanja iz školskih knjiga.

Ljubav: Da bi zaista uživao/la u ljubavnoj sreći, poradi malo na sebi ili barem budi svjestan/na svoje nestrpljivosti kada su u pitanju želje drugih. Morat ćeš donijeti neke odluke i nešto promijeniti.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) - saša, suzy,..

Mars u Biku bit će tvoj zvjezdani saveznik. Podarit će ti ustrajnost u učenju što će se pozitivno odraziti na stanje u imeniku. Djevice će biti osjetljive na nepravdu, pa bi mogle odigrati ulogu 'advokata' ili na drugi način nekome pružiti svoju podršku.

Ljubav: Stalno te netko ili nešto živcira što nekad i nije rezultat stvarnog stanja. Razmisli da li previše očekuješ ili i samo pretjeruješ. Manje kritike, a više povjerenja rezultira boljim odnosima.

ŠKORPION (23.10. – 21.11.) tony

Nezgodne će planetarne utjecaje djelomično ublažiti Jupiter u tvom znaku, pa ćeš svakom problemu vidjeti rješenje. Nekima će se dogoditi da konačno shvate čime se žele baviti u životu. Uživat ćeš na predavanjima pojedinih profesora.

Ljubav: Živcirat će te neukusne veselice i masovne zabave na kojima ne možeš razgovarati s kim želiš i o svojim omiljenim temama. Maštat ćeš o neopterećenoj ljubavnoj vezi, a mentalni sklad postati jedan od prioriteta.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) mišel

U tjednu si u kojem ćeš dovršiti nešto važno i zaokružiti neki ciklus. Svojom prisutnošću ćeš unositi raspoloženje u svako društvo, pa ćeš biti omiljen i tražen. Kada su osjećaji u pitanju, s lakoćom ćeš ostvarivati svoje želje. Netko ti je sklon više nego što misliš.

Ljubav: Ljubavne prigode će ti biti servirane kao na pladnju, a pripadnici suprotnog spola borit će se za tvoju naklonost i društvo. Sve će izgledati kao u bajci.

JARAC (22.12. – 20.1.)- maja, anthea, nikola, neno...

Knjiga će ti biti dobar prijatelj i pružati odgovore na mnoga pitanja. Osim školskih predmeta, uvijek se možeš pozabaviti i nekim drugim zanimljivim područjem. Obnavljaj stara znanja jer će ti trebati. Što se tiče društvenog života, doći će do manjeg zasićenja.

Ljubav: Maštat ćeš o pouzdanoj simpatiji i vezi bez mnogo neugodnih iznenađenja. Što se tiče kompleksa koji su, nažalost, u tvojoj dobi česti, bolje je da se ne opterećuješ jer bi ti mogli uskratiti neke lijepe prilike.

- 18:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 03.12.2005.

something about view

U New Yorku postoji uzrečica: Engleskinje koje u Londonu nazivaju lijepima, u New Yorku su samo zgodne, dok su Amerikanke koje u New Yorku nazivaju privlačnima, u Londonu su prekrasne. I to je, ukratko, jedna od najvećih razlika između života u New Yorku i života u Londonu.
U Londonu, ako si privlačna, draga djevojka s osobnošću i karijerom, možeš upoznati muškarca, izlaziti s njim i - ako hoćeš – udati se za njega. S druge strane, u New Yorku možeš biti lijepa žena s tijelom Cindy Crawford i sjajnom karijerom, a ne možeš naći čak ni dečkas kojim bi izašla.
Možda se Engleskinje zato što mogu uloviti muškarca – a to im uspije s kosom bez sjaja, nenalakiranim noktima i vrećastom odjećom – drže tako iritantno samodopodno0 kad se povede razgovor o vezama.
,….
Odlomak iz knjige 4 Plavuše

- 20:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 02.12.2005.

moj znak ;)

myspace

myspace graphics



koji je vaš znak??

- 19:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sreća,...

myspace

myspace graphics



je li sreca zaista nešto najbolje što možemo zaželjeti dragoj osobi!?
može li se ona uopće zaželjti?
otkuda mi uopće znamo da ona postoji??
ona je jedna od onih cinjenica koje nam samo pomažu u življenju života takvog kakvog jest.
kako bi moj prijatelj Filip rekao: "zivot je cupav i dlakav!"
a maja teta uvjek govori a i ja se slažem s njom da je život teška borba!!
kakve veze život ima sa srećom?? pa ima jer sve što je vazano za život i sve što se dogodilo pripisujemo sreći!! ali to nije točno jer bi veću polovicu svih nedaća i upsjeha trebali pripisati svojem neznanju, znanju, tj. snalažljivosti!!
sta kažete!!??
i tako neznam
drugi put razmislite da li nekome želite sreću ili možda nešto drugo , nešto što znate da je drugoj osobi važno tj. do cega joj je stalo!!
kisss svima

- 19:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.12.2005.

oci,...

PLAVE OČI-simbol nježnosti

SMEĐE OČI-simbol ljubavi

ZELENE OČI-simbol ljepote

CRNE OČI-simbol tuge i žalosti

----> mouje su definitivno plave!!!

myspace

myspace graphics



koje su vaše boje ociju???

- 19:46 - Komentari (10) - Isprintaj - #