sometimes_ANGEL_sometimes_DEVIL

nedjelja, 04.12.2005.

Horoskop for me and my friends

OVAN (21.3. – 20.4.) -ja, branka, silvia,...

Uživat ćeš u druženju, slušanju glazbe i čitanju i, što je pohvalno, lektire ili drugog ozbiljnijeg štiva. Tvoja intelektualna znatiželja udružena s jakom motivacijom donijet će ti pohvale i dobre ocjene. Svoje znanje usavršit ćeš ne samo na satu već i nekim tečajem.

Ljubav: Zaljubljeni će uživati u planiranju neke proslave ili izlaska, dok bi osamljeni putem prijatelja mogli upoznati privlačnu i zanimljivu osobu koja će ih zaintrigirati.

BLIZANCI (22.5. –21.6.) -marko, roberta , valentina, luana, zoki

Privlačit će te zabava i pikanterije iz života drugih. Neki bi tako mogli 'gurati nos' tamo gdje im nije mjesto i nekoga povrijediti. Moraš znati da, unatoč svemu, postoje neke granice lijepog ponašanja. Glava će ti biti prepuna raznih informacija, no nedostajat će ti znanja iz školskih knjiga.

Ljubav: Da bi zaista uživao/la u ljubavnoj sreći, poradi malo na sebi ili barem budi svjestan/na svoje nestrpljivosti kada su u pitanju želje drugih. Morat ćeš donijeti neke odluke i nešto promijeniti.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) - saša, suzy,..

Mars u Biku bit će tvoj zvjezdani saveznik. Podarit će ti ustrajnost u učenju što će se pozitivno odraziti na stanje u imeniku. Djevice će biti osjetljive na nepravdu, pa bi mogle odigrati ulogu 'advokata' ili na drugi način nekome pružiti svoju podršku.

Ljubav: Stalno te netko ili nešto živcira što nekad i nije rezultat stvarnog stanja. Razmisli da li previše očekuješ ili i samo pretjeruješ. Manje kritike, a više povjerenja rezultira boljim odnosima.

ŠKORPION (23.10. – 21.11.) tony

Nezgodne će planetarne utjecaje djelomično ublažiti Jupiter u tvom znaku, pa ćeš svakom problemu vidjeti rješenje. Nekima će se dogoditi da konačno shvate čime se žele baviti u životu. Uživat ćeš na predavanjima pojedinih profesora.

Ljubav: Živcirat će te neukusne veselice i masovne zabave na kojima ne možeš razgovarati s kim želiš i o svojim omiljenim temama. Maštat ćeš o neopterećenoj ljubavnoj vezi, a mentalni sklad postati jedan od prioriteta.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) mišel

U tjednu si u kojem ćeš dovršiti nešto važno i zaokružiti neki ciklus. Svojom prisutnošću ćeš unositi raspoloženje u svako društvo, pa ćeš biti omiljen i tražen. Kada su osjećaji u pitanju, s lakoćom ćeš ostvarivati svoje želje. Netko ti je sklon više nego što misliš.

Ljubav: Ljubavne prigode će ti biti servirane kao na pladnju, a pripadnici suprotnog spola borit će se za tvoju naklonost i društvo. Sve će izgledati kao u bajci.

JARAC (22.12. – 20.1.)- maja, anthea, nikola, neno...

Knjiga će ti biti dobar prijatelj i pružati odgovore na mnoga pitanja. Osim školskih predmeta, uvijek se možeš pozabaviti i nekim drugim zanimljivim područjem. Obnavljaj stara znanja jer će ti trebati. Što se tiče društvenog života, doći će do manjeg zasićenja.

Ljubav: Maštat ćeš o pouzdanoj simpatiji i vezi bez mnogo neugodnih iznenađenja. Što se tiče kompleksa koji su, nažalost, u tvojoj dobi česti, bolje je da se ne opterećuješ jer bi ti mogli uskratiti neke lijepe prilike.

- 18:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #