sometimes_ANGEL_sometimes_DEVIL

srijeda, 30.11.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws  

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws

- 22:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Pogodila te Amorova strelica... što sad?

Došlo je kao grom iz vedra neba! U jednom trenutku shvatila si da on ima posebno lijep osmijeh, da mu ne smiješ biti preblizu jer ti se ubrzani puls vidi kroz majicu, gutaš knedle, koljena ti klecaju… Što da ti kažemo, curo draga, dijagnoza – totalna zaljubljenost! Ne možeš prestati misliti na njega, ali ne znaš kako dalje! Imaš nekoliko opcija…
No imaj na umu, bez obzira na to koju opciju odabereš, da ti se može dogoditi da postanete 'najpar' u kvartu, ali i da vam se horoskop ne poklopi. Stoga, pripremi se!


Opcija 1: NIŠTA NE ČINI - SAMO ČEKAJ


Iako će te frendice nagovarati da odmah kreneš u akciju, ti možda nisi taj tip. Ako sve voliš polako i detaljno, onda ćeš vjerojatno i ovom problemu pristupiti na isti način. Ne voliš pritiske ni požurivanja nikakve vrste (već ti je sama zaljubljenost velik pritisak), pa ćeš vjerojatno izbjegavati naporne frendice koje misle da 'nešto mora biti' i odlučiti se za opciju 'ako se dogodi, dogodi se'.
I to je OK. Lagan i nenametljiv pristup može se razviti u nešto jako lijepo i dublje od jednotjedne zanesenosti. Uostalom, ne vole svi dečki glasne i nametljive brbljavice, naročito ako ih podsjećaju na vlastite mame. Neki dečki vole mirne i pouzdane cure, takve pored kojih se ne moraju boriti za mjesto u vezi, cure pored kojih će se osjećati sigurno i opušteno, bez stalnog napora da zadovolje kriterije 'pravog frajera'.
Takav nenametljiv pristup omogućit će bolje upoznavanje dviju srodnih duša, ali da se to dogodi mora biti zadovoljen jedan malecki uvjet - morate se barem malo družiti, bilo u razredu, u parku ili na blagajni kina.
Pazi samo da se iza tvog flegmatičnog pristupa zapravo ne krije vjerovanje da je dečko taj koji mora pristupiti prvi jer 'fino odgojene curke to ne pokazuju'. Tako ćeš dane i noći provesti mrmljajući u jastuk: 'A što bi bilo da sam...'


Opcija 2: UKLJUČIVANJE TREĆE OSOBE
Možda će ti jedna od prvih misli biti da bi bilo najbolje u akciju uključiti frendicu 'neka malo ispita teren' i vidi kako tvoj cilj diše, ima li drugu curu, spominje li te, kakve curke mu se sviđaju itd.
Jasno da ti takav plan može uliti malo dodatne sigurnosti, naročito ako se odgovori kreću u željenom pravcu. Ali zar želiš prepustiti frendici najveće draži otkrivanja ljubavnog zanosa? I možeš li biti sto posto sigurna da će frendica izvesti to na najbolji mogući način? Može bubnuti nešto što možda i ne bi željela, taj razgovor ne možeš kontrolirati, a tko zna u kojem smjeru će ih odvesti.
Možda na kraju razgovora otkriju da imaju zajedničkih interesa i…


Opcija 3: SAMA SVOJ MAJSTOR

Ako si cura od akcije, vjerojatno si već 'skrolala' cijeli članak tražeći gdje će pisati PLAN AKCIJE. Pa dobro, ima mnogo načina kako izabraniku srca svog pokazati osjećaje…
- motaj se po mjestima gdje se on zadržava (ili gdje ste se sreli)
- budi dostupna, nemoj se odjednom praviti da ga ne vidiš
- smiješi se i veselo ga pozdravi
- ne vodi 'horde' frendica sa sobom
- gledaj ga u oči umjesto da piljiš u pod, skidaš nepostojeće dlake s majice i sl. jer ti je nelagodno (dopušta se samo frčkanje kose prstom :)
- pitaj ga o nečemu za što ti se čini da oboje volite
- uputi mu ljubazan kompliment, dečki strašno vole kad im se divi jer su im to mame radile od pelena (no, ne pretjeruj)
- upusti se u diskusiju o onome što vas veže, razmjenjujte svoja stajališta i misli
- obrati pažnju na ove znakove: ako ti se obraća s pažnjom i zainteresiranošću, ispituje te o svemu, razgovara sa svojim prijateljima o tebi, pokušava te nasmijati te izvodi puno sličnih akcija, no isto tako moraš znati da razni ljudi svoje osjećaje različito pokazuju, a osobito kada se obraćaju nekome tko im se sviđa…
U svakom slučaju, ne čini ništa zbog čega bi kasnije mogla zažaliti (odmah se upustiti u seksualne odnose, stalno 'visiti' po njemu i ne dati mu da diše dok ne 'kidne' glavom bez obzira ili mu kupovati sve i svašta samo da bi mu pokazala koliko ti je stalo). Zapamti da zaljubljenosti dolazi i prolazi, zanos nas diže i spušta na zemlju, pa u svakom trenutku ostani dosljedna sebi.


Kada te pogodi Amorova strelica, nastoji uživati u svakoj zraci sunca koja te obasjava… Ne budi potištena i ne cvili ako ti ljubav ne bude uzvraćena. AKO NIJEDNA OPCIJA NE USPIJE, promijeni 'kanal' u glavi, zaokupi se drugim aktivnostima, druži se s ljudima - milijun je protuotrova koji će te liječiti dok se ne dogodi obostrani klik.


- 21:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.11.2005.

alcohol,.. part2

KAKO SE ODUPRIJETI CUGANJU

1. Iako ti se čini da će te škvadra odbaciti ako ne prihvatiš cugu, pokušaj izdržati prvo izrugivanje, nakon toga će cijeniti tvoj čvrst stav. Ubrzo ćeš biti cool baš zbog toga što si poseban/na i imaš svoje mišljenje.

Važno je također da ti njima ne soliš pamet (osim ako netko ne dovodi u opasnost sebe ili drugu osobu).

2. Kad te obaspu činjenicama da svi piju itd., svojim primjerom pokaži da nije tako. Uostalom, možda tvoj istup ohrabri još koju podložnu dušu koja će ti se priključiti u trezvenom zabavljanju.

3. Nemoj biti dio pijane škvadre iz lijenosti, samo zato što ti je ekipa iz zgrade na klupici ispred zgrade. Druži se malo i sa škvadrom s treninga, dramske i slično.

4. Ako znaš da će se na nekom tulumu opijati do besvijesti, predvidi sve moguće nepoželjne situacije i unaprijed odluči kako ćeš reagirati, tako će ti biti lakše donijeti pravilnu odluku (naprimjer, osiguraj si 'trezven prijevoz').

5. Digni ih na galamu. Ako nisi dovoljno faca da glasno kažeš NE i ne možeš se oduprijeti pritisku okoline, onda se dobro kamufliraj. Dok zabava traje imaj bocu u ruci i veselo nazdravljaj. Glavno je kucnuti i povikati: 'Ej, Dugi, di si ti meni', dići bocu u zrak i, vjeruj, nitko neće pratiti koliko si gutljaja zaista popio/la i koja ti je to boca.

6. Imaj na umu da se trijezni na kraju bolje zabavljaju jer se duže zabavljaju. Pijanima ili uskoro postane zlo ili zaspu, a trijezni na kraju pokupe najbolje komade.

7. Ako ti ništa od navedenog ne uspijeva, promijeni škvadru!

- 20:24 - Komentari (8) - Isprintaj - #

AlcOhOl,....!!??

Cuga je postala nešto bez čega je bilo kakva zabava nezamisliva, bilo na klupici u parkiću, bilo na rave partyjima. Uostalom, i kad se tata druži sa svojom ekipom, uvijek padne dobra kapljica koja završi veselim pričama tipa: 'Sjećaš se kad se Joža nabajsal i legao kod punice…'

Ništa čudno, pod utjecajem alkoholnih para čovjek dobiva osjećaj slobode, oprez popušta, pa se i najveći sramežljivci nađu u ulozi zabavljača pričajući viceve, divlje plešući ili upucavajući se nekom komadu.

Hej, pa to je tako cool. Zašto bih onda prestao/la s nadolijevanjem? Zato što postoje priče s tužnim završecima koje se ne pričaju tako rado.

• Cuga kao bijeg od problema: Nezadovoljstvo prestaje kad si malo pocugaš, osjećaš se opuštenije, postaješ primijećen/a u društvu, automatski se osjećaš moćnije i samouvjerenije, pa ti se čini da sve probleme možeš riješiti. Tko ne bi želio jednostavan način za postizanje sreće? No nakon triježnjenja (mučnog i bolnog, dodajmo) problemi ipak ostaju.

• Želja da te smatraju odraslim/om: OK, takva je želja sasvim normalna u toj fazi odrastanja, ali način na koji pokušavaš to ostvariti je kontraproduktivan, naročito mazohističko nadmetanje u pokazivanju 'baždarenosti'. Zrelost se dokazuje odgovornošću, a ne stanjem koje te može navesti na neželjeni seks, vožnju u pijanom stanju ili kakvu drugu neodgovornu glupost.

• Dosada: To je stvarno jadan motiv. Istraživanja su pokazala da tinejdžeri koji ne mogu podnijeti samoću, koji se ne znaju sami zabaviti i sve im je dosadno zanimaciju pronalaze u opijanju. Tada alkohol (i droge, također) postaju lažni prijatelji. Osim toga, na taj način cuga postaje zajednička tema za brijanje s istomišljenicima, bacanje u akciju tko će i kako nabaviti cugu i eto zanimacije za cijelu ekipu.

• Otpor roditeljima: Starci su ti zabranili alkohol do osamnaeste i ti radiš baš ono što su ti zabranili. A tek kad vidiš kako se ispod ljutite face zapravo brinu – tvoj cilj je u potpunosti postignut! Alkoholu se najčešće okreću tinejdžeri koji u sebi nose mnogo srdžbe jer alkohol izaziva agresivno ponašanje pa je to način kako svoju ljutnju mogu izbaciti. No, priznaj, napiti se i porazbijati stakla na školi, lampe u kvartu, stolice na igralištu ili, nedajbože, nečiju facu – baš i nije cool.

• Samosažaljenje: Nesretni tinejdžeri svojim cuganjem žele na sebe skrenuti pozornost, bilo da su nesretni zbog nekih obiteljskih razloga, bilo zbog problema u ljubavi. To je naročito karakteristično za cure koje pijanstvom podsvjesno žele emocionalno ucijeniti ili uvaliti osjećaj krivnje, primjerice: Ti si me doveo u ovako očajno stanje! Svoju bol, koju si mi ti nanio, mogu utopiti samo u alkoholu. Ti si kriv za sve i samo me ti možeš spasiti.' Jasno ti je da će takva politika, makar bila i nesvjesna, onu drugu stranu samo otjerati i potvrditi da se spasila na vrijeme.

- 19:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.11.2005.

vrijeme

VRMENSKA PROGNOZA : prestala je kiša i vise nije tako hladno!!!
to je stve kisss
Pretežno oblačno povremeno s kišom, a ponegdje je moguća i grmljavina. Sredinom dana i poslijepodne kiša će u gorju postupno prijeći u snijeg, a navečer i u noći snijeg je moguć i u nizinama. Vjetar u unutrašnjosti slab do umjeren južni i jugozapadni, poslijepodne će okretati na sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako, na srednjem i južnom dijelu olujno jugo, postupno će okretati na slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 7 do do 12, u sjeverozapadnom području između 2 i 6, na Jadranu od 12 do 17 Celzijevih st.

:)

- 15:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 26.11.2005.

www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws  
www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws




već dva dana pada!! poludjet ću!! nemogu vani!! ajde da je obićna kiša ne nego i ful puše!! pa tako kada bih i htjela vani mama me ne bi pustila zbog vjetra i hladnoće!! a božja dosada!! nista ne radim po cijele dane. ali sto je još i najbolje nemogu se ni prisiliti!!
kiss svima pa se cujemo!!
melita

- 20:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 25.11.2005.

eji sta ima???

- 13:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #

saŠa

dajiiii sorryyyyyyyy sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry
i nemoj se bedirati zbog tih stvari to su samo gluposti!!!
ajde kisss

- 00:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.11.2005.

odnosi!!!

sta reci!!! nekontam te muško ženeske odnose!! uvjek me optužuju za nešto što nije!!!! nije fer ja sam mala nedužna koju svi tlače i koja nerazumije neke stvari!!!
ako sam ioga povrijedila sorry
ali jednostavno te veze su komplicirane,... vi ne mislite tako????

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 23.11.2005.

može pomoć!!??

ovako bi glasilo pitanje na koje bih voljela da mi odgovorite!!!
sta kupiti prijatelju ili prijateljici za rođendan!!??
vrlo jednostavo pitanje s čijim se odgovorom vrlo često mućim!! molim pomozite!!!
puse melita

- 19:02 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 22.11.2005.

eji,..

bila sam vani!! hehehe
oki luli se ipak javila ali sam se ja umeđuvremanu dogoorila sa Sašom da idemo na cugu. ;)
ugovorila sma i to da ona dodje isto , naravno kada se nahrani i zadovolji potrebe!! heheh :)
ništa kako sam danas sretna zbog utejecaja okolnosti nisam prestajala pričati. navila sma se ko gramofonska poča :)
jadni oni dvoja samnom !!
i tako najviše što sam izdržala što sam šutila je bilo 13 sek. luli je štopala
ništa to bi bilo to kisss pa se cujemo!!!
;)

- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

malo bolje!!!

danas sam malo bolje naravno zbg uspjeha u školi! to mi je napunilo baterije i sada sam spremna ra nove podhvate!!!!
Nežeim da mislite da sam odustala od "onog" decka jer se tu nije imalo od cega odustati kada ništa nije ni postojalo. Sve je to bila jedna mala vizija u mojoj zbrkanoj glavici!!!
Lulica me opet sje,... jer se ne javlja a za danas smo se dog. za coffe poslije nastave. jer se dugo nismo vidjele!!! nemogu vjerovati da postoje tako neodgovorne osobe!!
sorry luli sto sam to napisala ali ja mislim da ti jako dobro znaš koliko mi je važno to, tako da mogu planirati ostatak dana!!! ajde kisss

pusa i vama drugima koji citate ove zbrkane postove.
e da i HVALA na komentarima!!!
kisss
meLiii

- 19:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.11.2005.

moja ljubav je uzaludna!!!

naslov sve govori!!! nema teoretske šanse!! :( tužna sam

- 21:51 - Komentari (6) - Isprintaj - #

totalno jadno!!

toliko sam se trudila, a nakraju loš uspjeh. naravno da to neću pripisati sebi, ovaj put s razlogom jer naime dogodila se nepravda i ja sam dobla duplo teži ispit i naravno nisam potpuno odgovorila na svako pitanje nego poovično i naravno dobila sam groznu ocjenu!! a da bi stvar bila još gora poslije me je i ispitivala i dobla sam isto lošu ocjenu jer kao kako to ja odgovaram!!?? to mi je riba isfurala , nisam nabiflala definicije nego sam joj onak pičala i onda mi je odmah išla nešto prigovarat baš mi je digla živce ,.. fffff

i sada kada su me zvali moji dragi prijatelji Mc-zmajček i saša nisam mogla s njima đir jer moram učiti pov. i tako stalno nešto učim poludjet ću!!!!!
previše je toga!!!
fuj bljak škola !! :(
ništa pozdrav kisss svima
-->_mala_plava_u_mukama_!!!!_<--

- 19:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.11.2005.

someone to love

sviđa mi se netko ali vjerojatno nista od toga pa onda necu ni pisati o tome. ali neka mi ovo bude podsjetnik na to da sam ipak nekog primjetila. jer do sada nisam ni to!! ajde napredujem to je dobro :)

- 21:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

pozdrav i tebi SaŠa!!!!
i naravno svima sa proslave!!!!
---> hope that everything is all right !¨!!!
;)

- 12:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

biRthDay!!!

Tony!!!! sretan ti 17-i rođendan!!!!
želim ti naravno sve najbolje!! uživaj i kissszz
i bilo mi uje baš dobro kod tebe, tj prije polasata!!! prije negoli sam stigla doma!!! pusa tebi i Valentini!!!
seee you

- 01:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.11.2005.

novosti!!??

prvo škola!
--> fiziku me ona glupa krava od profe nije pitala, a tako sam je perfektno naučila. nago je riba došla kao ti si imala svoju priliku a sada tko te šljivi dobit ćeš 1!!! ma glupa je još mi nije upisala komad ali ima namjeru!!! ispravljam 1 iz testa iz kojeg sam prvi put dobila 5 a onda drugi zaribam i upiše mi samo lošiju ocjenu ma za poludjeti!!!
odvratna je !! fuj bljak!! :(

ok
sutra pišemo mat i naravno nemam pojma i neda mi se vjžbati!! a ma kako bude bude.
e da još sutra ispituje eng to se necu ni truditi pročitati jer jednoatavno ima previše toga!! cijela pocvijest engleske i amerike + Wiliam Wortsford, Edgar Alan Peo!!,...

joj sta mi se jucer dogodilo!!!
idem ja kao i inace bacati smece u kontejner i ništa ne slutim kad odjednom nešto izleti!! brižna tigrasto smeđa maca sa bijelim trbušćićem iskoćila je ravno ispred mene, nemogu opisati kako sam se uplašila a tek maca na koju ma bacila dva dobra komada stiropola. :)
a da,...
neznam sto još reci!!
evo nešto iz nove knjige koju sam počela čitati. zove se "Sofijin svijet" ima 434 stranice (ok malo je podeblja ali nadam se da cu je bez problema svladati!! i evo odmah jednog pitanja koje i mene oduvjek muci citiram: "...na kraju krajeva, nešto je jednom moralo nastati ni iz čega ...
ha!!?' nije li tako!!?? jer to nešto je moralo nastati iz ničega!!?? sta vi mislite pomozite mi objesniti ta misterij!
kisss melita

- 23:16 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 16.11.2005.

užas!!

pravi užas tj, katastrofa!!
naravno danas je bilo svašta u školi!! ispitivanja, i pismeni!!
jedno i drugo prošlo je katastrofalno!! na pismenom iz sociologije pojma nisam imala jer naravno bilj. nisam ni otvorila jer sam ucila psihologiju pa sam se na ispitu morala snalaziti sa svojom maštom. a to je izgledalo svakako kao i ocjena koju cu dobiti, bolje da o tome i ne razmišljam!!
naravno na usmnom se nisam iskazala. moje brižno znanje se zamrznulo u trenutku kada mi je profica postavila pitanje. skamenila sam se i postala bez teksta i rekla da neželim odg. ipak prisilila me i izvukla iz mene nešto tek toliko da me ocijeni!!
uglavnom užas!!sada cu morati ispravljati i jedno i drugo naravno nisam zadovoljna sa tim dojčicama i trojčicama!!! hellllou iz tih predmeta moram imati barem 4!!!
ništa sljedeći tjedan je pismeni iz psiho. i bolje mi je da perfektno naucim i dobijem najmanje 4 tj. da dobijem 5.
i tako dok mene brinu škoiski problemi druge muce drugi,... i tako svi smo u nekim preblemima i svima su tuđi problemi suvišni!! heheh
ajde pozdzav svima kisss

i budite mi DOBRI, LIJEPI I PAMETNI!!!
CMOK ;)

- 23:03 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.11.2005.

pozdrav

nema nista novoga!! zapravo ima javoio mi se kristijan i s njim sam se borila putem sms-a!! i tako vratila sam se u svoja dobra stara vremena kada sam se spredala i pisala neodrađene odgovore!! i tako bilo je zanimljivo!!!
nista ovom prilikom ga pozdravljam
pozdravljam i mog bubanog, tj moja 2 mubana best frenda!! i neka mi brzo ozdrave ( Marko i Mirza )

i u šk sta je bilo pitala me fiziku, nisam zadovolavajuce odg, pa mi je dala 2 minusa sa strane!!
pov nije ispitivala pa nisam pokupila lošu ocjenu, i tako uglavnom danas sam se definitivno zguzila!!! hehe

puno pozrva toniyu i saši sa kojima se sada dopisujem kisss!!!

pusa sima meliiYYY

- 23:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.11.2005.

iluzija

neke stvari t znaju iznenaditi, ostaneš zatečen i neznaš što bi sa sobom?? povući se, zaboraviti, ignorirati, ili možda uciniti sve da saznaš zašto se to dogodilo, zašto to nismo uspjeli predvidjeti,sto uciniti da nam se tako nesto ne ponovi. Možda u nekim situacijama nismo svjesni svih činjenica i počnemo prerano osuđivati druge?? DA LI JE ISTINA SVE ŠTO DRUGI GOVORE? Zasigurno nije ali mi smo pod prevelikim utjecajem, više se nemožemo kontrolirati, to prelazi u boles, postajemo opsjednuti, na sve sumnjamo ali ipak svemu vjerujemo, počnemo izmišljati, to vodi ozbiljnom laganju, poremećeni, živimo u iluziju, vlastitim izmišljotinama više nemožemo razabrati između stvarnosti i jave. Osijećamo se izgubljeno i tražimo pomoć, nitko nas ne čuje, nitko nam ne priskaće u pomoć razoćarani smo!!

je li stvarno sve ovako crno? da li smo se ikad zapitali tako što?? da li smo ikad bili u takvoj situaciji?? teško je reći jer si možda nismo to ni priznali, možda još uvijek živimo u iluziji, ijepo nam je i neželimo da prestane.
MOŽDA JE CIJELI ŽIVOT SAMO ILUZIJA NEKOG DRUGOG VIŠEG BIĆA!?!?
ok malo sam pretjerala i izgubila se poputu,... neznam cemu sve ovo... možda.. samo..reakcija na proši tjedan.. ili posljedica..pjasama????
a bo!!
pozdrav svima!!! i posjetite ovaj blog -->cooll boy-zv.sarma!!!!!!
kisss meli

- 20:30 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.11.2005.

hi

ja jadna mala radim

maki kako to misliš sta cemo mi???
nerazumijem!!!

inače:
moje tjelesna i psihička opterečenost je poprilično visoka!! cijeli tjedan jadna učim tj. radim šalabahterića za sve moguće predmete, jer znate nije tolika prednost kada si bolestan, jer se tvoja lavina neobavljenih poslova(ispitivanja i pismeni) samo nagomilavaju!!! baš šteta što ih nemožemo nekako izbjeci!!!
trenutno se bavim književnošću (KLASICIZMOM I PROSVITITELJSVOM!!! npr. od glazbenika su poznati Mozart, Hayden, Beethoven i naš , Sorkočević; književnici Corneille, Racine,Molier ; filozofi i književnici: Voltaire, Rousseau,Diderot,Holbach,Bošković ),... da ne bih dalje pisala o čemu se radi uglavnom shvatili ste bit!!! ja bih to ko fol sve trebala znati, ma daj molim te !! ok imena ok ali o svakom nešto i o njihovim djelima, likovima, motivi, zar ne mislite da je to malo previše????
ja mislim da je i zbog toga si uzimam pravo da pišem šalabahteriće.
mislim da ne postoji učenik koji u životu nije napisao šalabahter, "vršio kriminal" na nekim od ispita! vi?
ok dosta pisanja moram zavriti započeto!
ajde kiss
pa
vam Se jOš javim!!!
a Marko to što ćemo mi stvarno nezanm o cemu se radi!! misliš na cugu? izlaske? ženu djecu, familiju, školu, ljubavnicu, čistačicu??
ajde kissam te!! cmok

- 19:11 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 04.11.2005.

odnosi, kako se nositi s njima

,...oh, i još nešto!!
nikad ne smiješ misliti da je tvoj dečko ili bilo tko skim te on upozna, bolji od tebe. To što ti decko ima titulu, ne znači da je bolji od tebe. Možeš upoznati nobelovca, ali ne smiješ zaboraviti da on nije bolji ni zreliji od tebe. Uvijek sam mislila da sam dobra kao i drugi, bez obzira na to što su napravili ili koliko su hitova imali ili koliko teško radili. Jednog mi je dana ____ rekao da nemam osjećaja za odnose jer ne osijećam strahopoštovanje prema njegovoj ____ karijeri pa sam s njim isti tren prekinula. Život nije takav, znate?
Sada se osijećam bolje. Mislim da ću moći ići spavati.

- 22:23 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.11.2005.

- 22:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 01.11.2005.

I need a hug,...

myspace



pusa svima kao što se i vidi malo eksperimentiram sa blogom!! :)

- 00:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #